VPetar 378 Napisano pre 10 sati Zainteresovan, 415 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Još ako su tamna stakla na Tuaregu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4455 Napisano pre 7 sati Malinar u pokusaju, 1895 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Malopre kolona ispred mene a stari clio 2 mi konstantno u repu skutera, nešto mu smetam iako idem odmah za kolonom. Nailazimo na ležeći i ja idem desno da obidjem, to je ovaj u cliu iskoristio, preleteo ležeći i nabio gas samo da bi me zatvorio. Sad je on tik iza auta koji je bio ispred mene i ja nemam gde. Propustim ga i na prvom sledećem semaforu obidjem celu kolonu i stanem prvi. Ne razumem taj gnev i bes kod ljudi, šta sam mu ja kriv. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 378 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 415 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad ljudi ne razumeju ja se uvek trudim da im objasnim ovako: Zamisli da sam i ja u autu. Zamisli da je svaki motor dodatni auto (realno uglavnom ima po 1 osoba u autu). Ovako ja sada dođem ispred tebe, za par minuta idem dalje ispred i kao da me nikad nije ni bilo. Samo ljubomoru/sujetu na minimum i nema problema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1703 Napisano pre 1 sat Vinyl rider, 897 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan ..... ja ga lepo pitam : sta je bilo majmune ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...