Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Malinar u pokusaju, 1886 postova
  • Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050
Pre 2 sati, piki je napisao:

Kakva drzava , takav i saobraćaj, bezobrazni, bahati, bolekurčivi za druge, samo daj meni i nikome vise,ološi klasični.

Nažalost i vlast je ogledalo naroda, Srbi su većinom stoka i govna, pokvareni, sebični, samoživi, zajedljivi, podrugljivi, nekulturni i prosti. I to kaže čovek koji voli svoju zemlju i taj isti narod.

Saobraćaj je, sem te vlasti, takodje ogledalo mentaliteta jedne nacije.

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 3437 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Ako jedan uradi nesto los ei drugi ce, kad vidi onda kaze kad moze on mogu i ja pa tako krene zacaran krug, parkiranje na stajalistima je ko dobar dan i jos se bune kad im autobus svira a na sve to ne moze lepo da stane na stanicu pa zatvori traku i onda koliko njih ceka bus umesto da prodje a to je sve zbog nekog kretena koji se napravio pametan, ne znam jel ko prolazi kroz Zeleznik, kod Lole gde su stanice, kod semafora, auta parkirana na stanici, ni jedan bus ne moze lepo da stane i zbog toga su kolone do Makisa, 
Beograd je postao ludnica, lapa je obilaznica al dzaba kad je sve u centru i ko god hoce da dodje do neke tacke on mora da zaglavi hteo nehteo.
Nek je vlast kakva jeste al nek se vrati saobracajna na ulice pa ce lako da se napravi kultura.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja