Jump to content

Moto Zajednica

ske

Članovi
  • Broj tema i poruka

    351
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    bg
  • Motocikl
    k9

Poslednji posetioci profila

508 profile views

ske's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

884

Reputacija u zajednici

  1. Vidim da neki znaju sta MK i MC nisu, ali jos niko ne napisa sta ustvari jesu i koje su razlike
  2. Koja je razlika izmedju MC klubova i MK klubova, osim u bojama koje nose?
  3. Ja bih zakonom dozvolio da prodavca prebijes ko vola u kupusu ako opis ne odgovara stvarnom stanju. Kod nas je sasvim normalno da te slaze, izlozi trosku i prodje nekaznjeno.
  4. Pa s obzirom da je ovakva ponuda, mislim da se treba i pomuciti i zrtvovati, i svasta pokusati, samo je ne treba propustiti. Skoro uvek se pronadje neko resenje i nacin. Ako se hoce.
  5. ske

    Suzuki GSX650F

    @RankoBg87 imas ovde tu zastitnu, providnu foliju sto lepe na automobile. Ima je u razlicitim debljinama Difol d.o.o. - Antifašističke Borbe 21 - 11070 Novi Beograd - Srbija +381 (0)11 3114565 +381 (0)11 3130194 +381 (0)11 3130195
  6. ske

    Kupujem GSXR 600 K7

    Da ne otvaram novu temu vec da se prisljamcim ovde. Dakle, kupio bih K7/K8/K9, 600 ili 750 cc. Nisam jos krenuo da obilazim ovo sto se nudi po oglasima, a ima svasta, gledao sam, i ovako i onako. Nego rekoh da pitam prvo ovde, ako neko zna neki dobar primerak da preporuci. Do sad nisam imao ovakav motor pa moze i neki savet na sta da obratim paznju prilikom kupovine, sta moze da bude skrivena mana a da ja mogu sam da pogledam. Okvirno bih dao izmedju 5 i 7000e i bilo bi dobro da bude blize BG, ali ako je motor dobar nije problem da se ode i do Preseva.
  7. Pa nemam pojma, pitam. Ipak to radi na neku malu bateriju (ako sam dobro razumeo) a zapremina gume je poprilicna, pa zato pitam. Ako moze onda je super stvar. Cak i ako moze da samo podigne pritisak do prve pumpe.
  8. Jel moze da napumpa potpuno praznu gumu?
  9. K'o da su se takmicili ko ce ruzniji da napravi
  10. Slazem se, voznja se prilagodjava uslovima u saobracaju, vremenskim uslovima, stanju puta, ostalim ucesnicima... i ne treba rizikovati previse. Ali ako ne mozes da procenis, bolje sacekaj, napravi kolonu, nek sviraju, psuju, niko od njih se nece ni zaustaviti ako te taj neko otrese na toj raskrsnici...
  11. Ma ne, nisam ja uopste komentarisao cija je krivica nego brate, gde izlazis ako ne mozes da procenis dal to mozes da uradis bezbedno, po sebe i po ostale. Uopsteno mislim, nema veze sa tobom ili bilo kim, nego onako...
  12. Znaci, noc je, izlazim sa sporednog puta na glavni, vidim da ide neki auto, ali ne mogu da procenim kojom se brzinom krece, dal' 30, dal' 50-60, ili mozda i vise od 100km/h... Sta da radim? Dal' da sacekam da auto prodje ili da izadjem pa sta bude, bice? Ma izaci cu... E to mi nije jasno. Ako vec ne mozes da procenis brzinu auta koji moze da te ubije, zasto ga ne propustis da prodje pa onda ti. Ne bih da ulazim sad ko je kriv za sta.
  13. Naravno d najvisa cena na oglasima ne garantuje i da je najbolji motor ali nekako ako je prethodni vlasnik doterao plocice do preko granice potrosenosti onda sumnjam i u stanje svih ostalih stvari na tom motoru. Ako je vlasnik savestan on nece dozvoliti da se motor dovede u takvo stanje. Nisu to sad nikakva pravila, ali nekako kao neka vodilja. Uglavnom, nekako uvek sumnjam da prodavci hoce da me prevare, sakriju mane i uvale krs, tako da pokusavam da provalim sta on pokusava da sakrije a ono cime hvali motor, auto i ne gledam mnogo.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja