Jump to content

Moto Zajednica

QmBGD

Članovi
  • Broj tema i poruka

    739
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu QmBGD

  • Rođendan Septembar 14

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Honda X-ADV

Poslednji posetioci profila

1692 profile views

QmBGD's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

2,9k

Reputacija u zajednici

  1. Samo je put za manastir loše obeležen, skretanje je iz nekog sela, zaboravio sam ime, pa se informiši pre puta kako se dolazi do tamo. Ja sam letos sam lutao po jakoj kiši, nešto mi internet i telefon prestali raditi baš tada oko manastira. Stao pored puta da se presaberem pa se srećom zaustavio lokalac i objasnio mi da sam prošišao skretanje za 35km Ja sam išao preko BL za RI, pa odatle svratio do manastira na putu za PG, pa ti nisam merodavan.
  2. Honda RoadSync radi u Srbiji, samo ne može da se skine na našem Play store ili Apple store - ima u temi o ADV 350 kako se instalira, nije komplikovano.
  3. Ovo deluje poprilično skučeno za noge.
  4. Nikako, minimalno ograničenje postoji za autoput i motoput samo.
  5. Možda je kolega motoraš, pa se zaboravio da je u autu
  6. Našli ga: Identifikovan vozač sa Ibarske magistrale koji zamalo da izazove nesreću: Napisana mu prekršajna prijava WWW.TELEGRAF.RS Policijski službenici Uprave saobraćajne policije Policijske uprave za grad Beograd podneli su prekršajnu prijavu protiv šezdesetdevetogodišnjeg vozača iz Ivanjice zbog izvršenog...
  7. QmBGD

    AliExpress

    Nažalost, još je nisam montirao. Majstori prebukirani, a oko struje ne diram ništa sam.
  8. QmBGD

    AliExpress

    Ili prosto koristiš PayPal... Doduše, neki prodavci ne primaju uplate preko njega, a još češće ja zaboravim da ga upotrebim već plaćam direktno.
  9. Ja koristim godinama. Dva puta mesečno se obračunava promet i nakon dobijanja izveštaja u roku od par dana se skida iznos sa povezane platne kartice. Ukoliko nema sredstava na kartici ponavlja se svaki dan dok se ne naplate. Ukoliko nemaš prolaza na AP nema ni troškova. Nisam uvezao sa Makedonijom još uvek.
  10. Gledam ove slike, svaki sija kao iz salona, slikani na putu i van puta - svaka vam čast! Moj nije sišao sa asfalta pa izgleda kao da je vožen off...
  11. To je realna potrošnja, što se mene tiče. ADV350 mi je trošio po gradu oko 4l, po zimi do 4,9.
  12. Mislim da je od 350-ke 48l, kao na ADV 350 i većini drugih Hondi poslednje generacije. Ozbiljan kofer, dve velike kacige stanu lagano.
  13. Što se mene tiče, kljun je možda i glavni razlog što nisam uzeo V-Strom npr. Svaki motor sa njom mi je bljak...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja