Jump to content

Moto Zajednica

the_doctor

Članovi
  • Broj tema i poruka

    694
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu the_doctor

  • Rođendan 08.02.1990.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Beograd
  • Motocikl
    BMW R1200 GS - 2006

Poslednji posetioci profila

1476 profile views

the_doctor's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

6,4k

Reputacija u zajednici

  1. Obori kolegu i pobeže govedo.... https://www.instagram.com/reel/C6LUleWIttW/?igsh=czBneTA1ejBoZnpr
  2. Uslužni oglas. Scorpion EXO-R1 Air Carbon kacigu u S veličini (56cm obim). Težina 1250g. Poseduje pumpicu za naduvavanje obraza. Nošena uvek sa potkapom, unutrašnjost oprana. Ko nosi M veličinu, ova kaciga će mu odgovarati zbog oblika školjke (sve ostale kacige su mi bile u M veličini). Dolazi u originalnoj vrećici. Uz nju ide providni vizir. Na slici se vidi par ogrebotina na viziru koje se ne primećuju u toku vožnje. Na samoj kacigi nema ni jedna ogrebotina. Cena 280e, lično preuzimanje u Beogradu Telefon 065/9300-165
  3. @Black Betty Nisi svetlo ili blic upalio kada si slikao...
  4. Treće korišćenje istog seta iz Wobbyija. Savršeno funkcioniše. Isekao višak naravno, obavezno odmah posle krpljenja vožnja da se zakrpa ušuška dobro.
  5. Za one koji imaju problema sa mestom u koferu, kao što ću ja imati kad krenem sa ženom na duži put. Danas u Lidlu vakuum kese sa pumpicom. 1600din mislim... Izmedju ostalog u setu je 4kom 40x60. Za kofer pasent. Za put za garderobu vrh.
  6. @Skittles Baš si dobre ture počeo da cepaš. Bravo! Kakav CRF, da se upucaš na asfaltu do ovakvih lokacija. ADV i udri. Mada i Neca koliko vidim dobro izdržava sve ovo. Elem, prepoznao sam scenu sa nepoznatom živuljkom. Vraćamo se žena i ja s mora, u sred noći stajem na Žabljaku da bacim šor. Izadje i ona da malo protegne noge. Kad u sred one tišine čuje se neko polugroktanje, onako, korak po korak, puckaju trule grane. Jasno je bilo da je neka golema životinjka bila u pitanju. Brzim korakom ka kolima i gas. Nije svejedno.
  7. @piki Ja odradio upravo. Hvala za ideju. Moja izvedba je u plavoj boji. To bilo pri ruci. Radi posao. U fazi zatvaranja.... PS: Kradite ideju za mesto za mirišljavu "jelkicu".
  8. Suzdržaću se od bilo kakvih komentara...
  9. Videh u Viber grupi ovo. Deluje da je slila s lica mesta...
  10. Samo je obrni na kontra stranu, sa spoljne strane blatobrana, taman će da prodje izmedju tablice i katadioptera po visini. I rešen problem. Dodaj i koje ušice na poklopac. Da možeš sitniji prtljag da nabaciš odozgo i vežeš. Ideja samo....po potrebi.
  11. @VLAD81 Odlično. Bravo. Svidja mi se. Fali jedan detalj: zaključavanje kofera za motor. Da neko ne može da ih skine sa nosača... Možda neka polugica preko ove bravice za poklopac. Ili nešto slično.
  12. @Don_Kihot 10ak evrića sa Ali-ja. Odličan.
  13. Nije trebalo mnogo mudrosti niti vidovitosti da bi predpostavili gde će se provesti i današnji dan...na motoru. U sred ničega. Čuje se samo po koji talas, cvrkut ptica i škripanje dasaka ispod nas koje nastaju usled ljuljanja drveća na vetru na kojoj je konstrukcija platoa... Pre oko dva, tri sata to je izgledalo ovako... A zatim... U potrazi za savršenim mestom koje smo i našli... Sendviči... Hladna... Oči su na pola.... Odoh da dremnem. Pozdrav sa lokacije...u glavi kao poručeno ide "...Na skriveno te vodim mesto..."
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja