Jump to content

Moto Zajednica

vasa.93

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1241
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

3 Pratilaca

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Niš
  • Motocikl
    Yamaha Tracer 700 Traveler 2

Poslednji posetioci profila

6641 profile views

vasa.93's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

2,2k

Reputacija u zajednici

  1. Ma naravno da može, ali se to ne radi tako. Nego se propiše jača cena, a onda se lokalcima da "popust". I vuk sit, i ovce na broju.
  2. Pa dobro sad, sve živo može da se banalizuje i ismeva. Pertle su lična stvar, a dozer sapuna u klonji ipak svako pipa…
  3. Možda glupo pitanje - može li za šišanje? Imam neku solidnu mašinicu, mada mi je skoro ispala i jedan držač noža se polomio. Sredio sam je nekako, ali razmišljam o kupovini nove, a ne znam šta bih…
  4. Ali je manje higijenski, recimo… Slična stvar i kod mene u firmi, samo ovi deluju kršteno, rade super, samo se treba naučiti da ih upotrebljavaš.
  5. Vrlo ekstreman primer. Prvo, sasvim sigurno ne bi mogli da postignu to što su zamislili. Vrlo je naivno očekivati da to uspe, jer bi to značilo da svaki prolaznik recimo ispred kuće može da upali motor samo ako je ključ u kući npr. A ne može. Pametni inženjeri su razmišljali o svemu tome da ljudi ne bi morali, ali dobro… Sistem funkcioniše samo na kratkom rastojanju. Naravno, to zavisi od konkretne implementacije, ali uglavnom je u pitanju razumno malo rastojanje. Inače je keyless sistem nešto što smatram izuzetno korisnim. Ključ od auta mi uvek stoji u zakopčanom džepu, nema non stop izvadi-vrati, pa su šanse da se izgubi minimalne, znatno manje nego sa običnim ključem. Ruke su slobodne uvek, što je na motoru verovatno još zgodnije…
  6. Hehe. Ne čuje se, brate, ni malo. A i kad se čuje, nije nešto. Ne, zaista, fabrički izduv je kao fen. Nema neki posebno primamljiv zvuk, a i dosta je tih. Lupiću sad, ali već od 90-100 se agregat više ni ne čuje u vožnji. To me malo smara, mada mi na duže staze svakako odgovara. Ostalo je sve tako. Ima dovoljno snage, a opet je pitom. Ja kada sam uzimao novi Tracer 700 2018. isto sam razmatrao 900, ali sam skontao da mi tolika snaga zaista nije potrebna. Šta znam, bio sam odmeren onda, i kad se vratim nazad, mislim da nisam pogrešio. Navozao sam se samo tako, i sam i u dvoje, prodao ga, pa posle kupio opet polovan isto godište… E sad, kako sam malo jači , neko vreme razmišljam o nečemu većem, posebno za vožnje u dvoje, da to bude zaista komotno. Ali eto, još vozim 700… Nekako je lep i dalje.
  7. 35 definitivno. To je jedna od lepših deonica za vožnju. Asfalt odličan, dosta krivina, nema previše saobraćaja…
  8. Druže, a što ne pokupiš papire i prebaciš se u drugu školu?
  9. A opet, vozeći 70km/h, ti si doživeo da ovo napišeš na forumu. Hoću reći, očigledno je ta brzina dopustila da iz svega izađeš živ. Suludo je očekivati od drugih da brinu o nama kada mi sami to ne radimo. Udarac u ovoj situaciji je zaista silovit. Žao mi je svakoga ko napravi ovakvu grešku, zaista. Neka mu je laka zemlja.
  10. Vozi ga komšija, Mitić, baš sam ga i ja juče primetio. Svake godine uzme novi, što GS, što XR.
  11. Više bi smisla imalo da je kontra, ali zanimljivo je, svakako. Edit: ustvari ne.
  12. Očigledno ne svima. Elem, javio sam se jer imam neke nemontirane slušalice, ali mislim da ne bi odgovarale. Ovo deluje kao klasičan Type-C konektor, a ove moje su sa nekim custom konektorom od komunikacije sa AliExpress-a.
  13. Daj uslikaj sam konektor, i muški i ženski deo, ovako možemo samo da nagađamo šta je to V6.
  14. Sve prodavnice koje rade legalno su u obavezi da poštuju Zakon o zaštiti potrošača. Dakle u potencijalnom problemu si samo ako trguješ iz radnje koja radi na crno.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja