Bojan_Jgd 1007 Napisano Septembar 22, 2016 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Mozda mu ga je Gavro samo dovezao. Gavra je kolegi po dogovoru doterao motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4924 Napisano Septembar 22, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6019 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kad si već naišao na Gavru iz Subotice, što ne okreneš čoveka i dogovoriš da ti nađe 9-tku za to para što imaš. Čovek je korektan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Septembar 22, 2016 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan Jeste taj bio kod Gavre. Cak ga je i Gavra bio stavio u oglas. Ovaj sto ga sad prodaje je digao cenu za 100 e. Taj motor se prodaje vec par meseci Ako te bas zanima nazovi Gavru verujem da ce ti reci kakav je motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste9 3 Napisano Septembar 23, 2016 U prolazu, 66 postova Motocikl: piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam Gavru juce idem u ponedeljak da pogledam. Vidim da su iskustva sa njim mesovita... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 733 Napisano Septembar 23, 2016 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta taj skuter.na cenu od 1500 evra uloziti jos 300 je cisto bacanje para.taj skuter u perfektnom stanju ne vredi vise od gore navedene cene.Kolega prosle godine sam prodavao burgman k4 ovde na forumu.1400 evra je bila zadnja cena a od ulaganja je imalo samo da se prefarba par ogrebotina,niko sa foruma me nije zvao par njih nudilo neke nerealne zamene al je ipak otisao po toj ceni,znaci krsten motor sa gumama koje su presle 300 km.novim akumulatorom i zamenjenim filterima i tecnostima.Znaci da je bio ofarban i ulickan vredeo bi max 1600.E sad dal se tebi isplati da uzmes taj skuter,zamenis gumu,sredis pumpu,sajlu i kojekakve sitnice pa ga jos i registrujes a ide zima bice puni oglasi ovde na forumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer750/94 733 Napisano Septembar 23, 2016 Zainteresovan, 340 postova Lokacija: PK Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na fejsu bozza motori ima decko lepe skutere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste9 3 Napisano Septembar 24, 2016 U prolazu, 66 postova Motocikl: piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan 1350e mu je zadnja 2004 god. Tvrdi da je bas dobar presao "20000" kao. Gume na slikama deluju da imaju saru sad je pitanje kakve su i od kad. Fizicki deluje sasvim ok tj nema vidljive mane. Morao bi jos da platim prevoz do bga. Meni to deluje kao ok cena i da imam lufta da ulozim sta treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste9 3 Napisano Septembar 24, 2016 U prolazu, 66 postova Motocikl: piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno u slucaju da je sve ostalo ok. Jel ima neko jos neku smernicu kad budem gledao na sta da obratim paznju.znam generalno stvari za taj model al oko samog agregata znam neke generalne stvari. Pumpa, dal gasi lampicu za ulje da ne dimi..bord. trebalo bi da imam podrsku u ponedeljak al znaci svaki savet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Septembar 24, 2016 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Motor hladan, postavljen na cent. stender, obrati paznju na sledece: - kreni od prednje gume, diskovi, plocice, amortizeri - nek neko "potopi dupe" pa vidi da li ima lufta u tocku i kormanu - sa gornje desne strane ti je plasticno prozorce, odvi srafic i proveri antifriz - pogledaj zadnju gumu, disk i plocice - zavuci se ispod i proveri termo grupu, sve mora biti suvo, srafovi nosaca motora na svom mestu - sa desne strane agregata, kod pumpe za vodu (na odusku) ne sme biti curenja ( antifriz ) - odmah ispod pumpe ti je merac nivoa ulja, odvrni, vidi nivo kao i boju ulja - pomirisi merac, ako osetis miris benzina, termostat i antifriz su za zamenu ( cuvena proizvodnja ulja ) - upali motor (slusaj zvuk verglanja), oslusni rad masine, proveri signalizaciju - dok motor radi, cucni kod CVT-a i oslusni rad ( ne sme biti lupkanja, zveckanja i cangrljanja ) - skini ga sa cent. stendera, probaj kako se ponasa u voznji ( vidi da li pokazuje brzinu kretanja ) - nadji neku uzbrdicu i probaj kako krece ( linearno jedako, ne sme da trese zadnji kraj ) - zaleti ga pa pusti korman ( ne sme da trese nit da vuce u neku stranu, mora ici pravo ki strela ) To ti je to u sustini, srecno s kupovinom Pisao onomad, sve ti isto vazi sem trece stavke, nema prozorce vec dignes poklopac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste9 3 Napisano Septembar 24, 2016 U prolazu, 66 postova Motocikl: piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, tako sam menje vise gledao do sad, nego reko samo da se fokusiram na rad agregata. Poznajem motor kao motor vozio sam 250cu 3 godine, ali mi je masina nepoznanica. Ako je sve manje vise OK jel to ta cena? Jos bi morao transport da platim ili probnu tablicu ako mogu uopste da dobijem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Septembar 24, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Transport je 30€,isplati se.Cimanje je za tablicu,a i nije jeftino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste9 3 Napisano Septembar 25, 2016 U prolazu, 66 postova Motocikl: piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ponudio za 50E ako se dogovorimo oko kupovine, Subotica - Beograd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Septembar 25, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Izbezobrazio se.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjos 10 Napisano Septembar 27, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Atlantic 250 ali će porasti jednom Prijavi odgovor kao problematičan Transport je 30€,isplati se.Cimanje je za tablicu,a i nije jeftino Tablica je 2000 i nesto din s tim da moras sa overenim kupoprodajnim ugovorom i svojom licnom otici u SUP, cimanje hebi ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste9 3 Napisano Septembar 29, 2016 U prolazu, 66 postova Motocikl: piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zahvalim svima, pala je kupovina motora, danas registrovan deluje za sad da je dobar izbor pao. Oslusnulo ga je strucno lice kaze da je dobar..dalje ce vreme pokazati. Samo glupo sediste nece da se zatvori, sajla je ocajna pa drzi nategnutu bravicu. Verovatno sad ceka raskupusavanje svih plastika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Septembar 29, 2016 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Super. Neka te služi kako si zamislio. A što se te bravice tiče, ako su je rešili kao kod moje Gilere bivše, onda zaista mora da padne raskupusavanje....ali ide zima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 250 Napisano Septembar 29, 2016 Svrati ponekad, 327 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom! Pokušaj malo wd40naprejati u buzir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Septembar 30, 2016 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se zahvalim svima, pala je kupovina motora, danas registrovan deluje za sad da je dobar izbor pao. Oslusnulo ga je strucno lice kaze da je dobar..dalje ce vreme pokazati. Samo glupo sediste nece da se zatvori, sajla je ocajna pa drzi nategnutu bravicu. Verovatno sad ceka raskupusavanje svih plastika Ukljestila je neka plastika, nista strasno...mozes i da napravis sajlu ako ta ne valja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste9 3 Napisano Octobar 1, 2016 U prolazu, 66 postova Motocikl: piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam, Gavra ispostovao dogovor, posao mi novu bravicu motoric i sajlu pa sam prepakovao. Malo su sajle bile zaribale i ona polugica koju povlaci motoric je zaglavljivala. Sad sve sljaka savrseno, cak sam slucajno stiso zuto dugme i probudio se i motor za stender i podigao ga (mislio sam da ne radi),. Malo nece pa oce, negde je nesto u prekidu, al funkcionise..videcu zimus i to da nemstim i Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Octobar 4, 2016 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Evo primera koji ce jednog dana zavrsiti na stranicama oglasa kao "skuter u odlicnom stanju, redovno odrzavan i td" u pitanju je Aprilia Atlantic 250cc 2006 (nije to godiste, starije je) upload img uvoz iz IT image hosting websites sa celih 23.029km predjena photo hosting Kaze vlasnik da zeza pri paljenju, hoce nece al vise nece nego sto hoce i sad nece uopste da upali. Tako krenema da cackam, iscackam svasta nesto, pored zamene potrosnog materijala/delova i motor je prolupao. Ali to nema veze, nesto drugo sam hteo reci.....pa da pocnemo pocecemo od servisne knjige jpg images 08.06.2006. uradjen je prvi servis na 1.000km upload a gif 05.10.2006. uradjen je servis na 6.000km image hosting 07.06.2007. uradjen je servis na 12.000km upload jpg 04.09.2009. uradjen je servis na 27.000km imagen 26.11.2011. uradjen je servis na 38.259km host images 19.03.2014. radjen je servis gde nema podatka o kilometrazi, kostao je 350e prepostavljam 38K + 15K sto mu dodje oko 53.000 (gledajuci gornji tempo radnji) moguce da je 57.565km (cifre u donjem levom uglu) upload img da se vratimo na trenutnu kilometrazu sata jos jedared photo hosting sta se desilo od 2014 do danas dani i koliko je zaista presao.....ko ce ga znati zato nam na satu stoji proverenih i sigurnih.....tu nema dileme photo hosting Motor od 250cc koji je prevrteo dosta kilometara, uglavnom vozen po gradu....... pitam se koliko su tek presle 400 i 500-ke gde pored grada, izleteti na izlet od 2,3,5Kkm bez problema, pritom se vecina vrti oko 30K na oglasu Ovo je samo jedan od primera, ne vazi za sve maxie iz uvoza ali nazalost retki su oni koji su u dobrom stanju. Ako kupujete, prvo gledajte da nije iz uvoza vec da je kupljen kod nas....ako se pak odlucite za ata iz uvoza.....srecno, sta drugo reci 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Octobar 5, 2016 Svrati ponekad, 432 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Auh, šta reći Ovde je barem lako utvrditi. Ali većina tih maksi skutera iz uvoza NEMA servisnu knjižicu, ili za 10Eur ima neku lažnu. A naš narod voli da ga lažu pa toliko lepo sebe ubedi da je skuter prešao 22.956km i puca od sreće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Octobar 5, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji drugar ima užasno loša iskustva sa autom uvezenim iz Italije a ja sa skuterom, tako da. To je za nas gotova priča...Italija je smeće država za kupiti bilo šta kod njih... (ako nisi preprodavac)... Samo iz Švice ili eventualno Njemačke (izbjegavati Arape, Turke, Šiptare), malo skuplje, puno bolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Octobar 5, 2016 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Prica se svodi na....... plati vise, da bi te kostao manje! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3587 Napisano Octobar 5, 2016 Malinar u pokusaju, 1710 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 2012. iz Italije, uvezao x9 amalfi 182 ccm sa 22 500km, koji je placen 400 evra. Skuter je na sebi imao gume michelin gold standard iz 2007. prednja na 50%, zadnja skroz potrosena. Odoka sam procenio da skuter ima vise od 40 000, a mozda i preko 50 000 predjenih km. U motor sipam motul scooter power 5w 40 full sintetiku i za 3000 potrosi par kapi ili ni toliko. Pre nego sto sam ga prodao bratu (koji ga svakodnevno vozi na posao), presao sam s njim 11 000 km, imao je 1 kvar u bgu mi je nekada glavio plovak na karbu, kad sam se vratio kuci u kg, zamenio sam mu plasticnu iglu na karbu i jednu osovinu, cca trosak 20 evra. Kada platis nesto toliko, koliko sam ja platio i koliko bi mnogi drugi da plate, ne mozes da ocekujes nesto sto je novo kostalo cca 7k evra. Ne treba lagati sam sebe i to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanste9 3 Napisano Octobar 5, 2016 U prolazu, 66 postova Motocikl: piaggio x9 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mislim da samo treba ici nekim zdravim razumom, npr meni pise 21000 a motor star 12 god. Taj motor kad je bio nov kostao je dosta (nasumicno bi lupio 5-6K). Ko bi dao te pare i prelazio 1000-2000 km godisnje? Pa ja ga posedujem nedelju dana, i testiracujuci sam nabio vec neki 700km i pored kise i hladnog vremena. Nesto je mnogo "popularna" ta kilometraza oko 21000 pri uvozu. ta to je ona stara "auto ko nov, vozio moj deda, ima desnu kracu nogu nikad pun gas" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...