Jump to content

Moto Zajednica

Kele101

Članovi
  • Broj tema i poruka

    182
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu Kele101

  • Rođendan 31.07.1981.

Profile Information

  • Pol
    Bez odgovora
  • Lokacija
    Bac
  • Motocikl
    Piaggio X9 180, SV650S

Poslednji posetioci profila

833 profile views

Kele101's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

39

Reputacija u zajednici

  1. Ja sam napravio ovo cudo za povlacenje ulja kad je sistem skroz prazan, i radi posao
  2. Cilindar je odlican, sve je to provereno pre ugradnje novih delova, motor pali na zub i sa podignutim zadnjim tockom prima gas kao lud, ali cim se optereti dernja se u mestu ali nece da krene, tako da su verovatno rolnice u pitanju. Uzeo sam danas nove pa cu da ih zamenim
  3. Lamele su kao nove. Stavljen nov klip, lezajevi radilice, semerinzi, auspuh ociscen... Motor pali i da desava se da prima gas ali ne ide.
  4. Hvala na odgovoru. To sam resio, platna je bila problem- izoblicila se i zaglavila se do unutrasnjeg lezaja pa je blokirala kurblu. Ostao mi je i dalje problem da motor nece da vuce kad se optereti, za zamenu je ostalo samo jos opruga i rolnice(valjci prve brzine), ako nije do toga onda nemam vise sta da menjam i nemam resenje.
  5. Da ne otvaram novu temu. Menjao sam lezajeve na radilici i semeringe, promenjen je i iglicasti kvacila i sad kad sklopim desnu stranu i stavim deklu nesto blokira. Kurbla ide tesko, a i kad je podizem nesto preskace. Sve je vraceno kako je bilo, svaka platna je na svom mestu. Bez dekle sve se vrti slobodno bez blokiranja.
  6. Sve je kako je i bilo kad sam uzeo motor. Sam sam skidao tocak prvi put kad sam menjao gumu pre 2 god, i od tada je sve radilo kako treba. Odjednom je poceo da brljavi. I desava se samo kad odvrnem gas do kraja, kad dodajem laganije radi normalno.
  7. Drugari Poceo je da me zeza pokazivac brzine (speedometar). Kad zavrnem pun gas padne na nulu i cim malo popustim gas vrati se i pokazuje normalno, odnosno kad polako dodajem gas nema problema. Skidao sam prednji tocak, ali tu sve deluje da je ok. Jel ima neko neki savet sta dalje da proveravam.
  8. Hvala na odgovoru. Sve mogu sem sinhronizacije, nemam alat. Vikend proveravam, taman i svecice da zamenim. Hvala jos jednom
  9. Drugari U poslednje vreme mi se desava da pri svakom oduzimanju gasa puca iz auspuha, i to bas dobro pukne. I sad je vec pocelo da me nervira. Imam protocni lonac , a nisam primetio da negde pusta od izduvne grane. Jel ima neko neku ideju sta bi moglo da bude, a da mogu sam da odradim (siromasna smesa, lose svecice...)
  10. Ja za SVa platio sad sa tehnickim 20.900 (4000 tehnicki i 16.900 registracija). Neko je pitao za diskove, stavio sam prednje od Bandita na SVa, i zadnji su im istih dimenzija.
  11. Registrovao danas. 20.900 sa tehnickim
  12. Ovi u Palanci trenutno ne rade registraciju motora. Odnosno svi koje sam zvao su od pre mesec dana obustavili tehnicki za motore. Hvala za spisak. Zovem sutra pa da vidim sta kazu u NS
  13. Istekla mi registracija prosle nedelje. Nigde u krugu od 30km ne rade tehnicki za motore. Jel zna neko da li u NS radi neki tehnicki
  14. Znaci ako trosi 15w-50 sledeci korak je otvaranje masine? Odnosno nesto treba da se menja od delova
  15. Kupio u Ns sa popustom. Pumpa kod Autovojvodine. Sredom je popust
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja