opsidiannight 269 Napisano juče u 06:00 Svrati ponekad, 214 postova Motocikl: KLE 500 C 2026 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo malo sto sam vozio po auto putu, bas do Bataje i nazad, 140-150 moze da se tera bez da razmisljas ili da se muci. Naravno, moras da imas duzi vizir inace ubi vetar. 140 postize na 7000 obrtaja a 150 na 8000, Tek sto je usao u gornju trecinu raspona agregata, redlajn je na 11000. Big Rock Moto je napravio zanimljiv vidoje gde poredi 6 mid adv masina. Ovo je neki sazetak: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2041 Napisano juče u 10:12 (promenjeno) Drug član, 1096 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, aca-pn said: Ovaj NX nekako i dogura do 140, posle se baš muči. MT450 ima manju max brzinu ali brže dodje do nje, ne nabija ovako polako. Kod ovog tipa motora to je i nebitno, ko traži snagu i brzinu kupuje jače motore. Pa da, do 140kmh prihvatljivo ide, i do te brzine je ok prestizanje. preko je vec dosta slabije tih poslednjih 20-30kmh. A ubrzanje do 140kmh je oko 12s, nije toliko lose (60-120kmh 5s). To je poput kola od 200-250ks. Naravno posle je gotovo. 21 hours ago, nvic said: Ja sam procitao da na TET-u vozi 130, verovatno ovih 160 po nekoj veznoj deonici izmedju. Pa severni TET po Vojvodini ima brze deonice, pravce po prasini 120kmh+, ne znam sta je tu cudno. Promenio juče u 10:13 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 1238 Napisano pre 22 sati Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: XL750 / Tomos Tori / GL500 / VFR750 / NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg Neso kad neko cita sta pises ispada da si polucovek polu telemetrija a ne vole svi da se opterecuju brojevima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2041 Napisano pre 22 sati Drug član, 1096 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan To ok, odem malo u detalje , zanimljivo mi kada volim sve to. Kontam razlicita su iskustva ljudi ovde, pa dolazi do nerazumevanja - uzivo je najbolje kada ljudi voze zajedno, pa razmenjuje tehnike/iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7438 Napisano pre 13 sati Enduraš, 6741 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Nije, nego su tebi bitne te max brzine i ubrzanja, a većini ljudi koja vozi klasu do500cc nije. Zašto ne kupiš jednostavno jači motor ako već uzivaš u tome ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2041 Napisano pre 2 sati Drug član, 1096 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Nije previse bitno. Nego ljudi pisu kao da ne moze preko 120kmh da se vozi, a u realnosti ovi motori mogu biti poprilicno brzi i zabavni, pogotovo naspram tezih motora. Ova klasa je taman tu do 160kmh, Zavisno od modela. Sto je meni ok. Vozim nekada jace motore i na putovanjima sam cesto u drustvu prijatelja sto voze mnogo jace motore, znam koliko koji motor moze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 278 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Treba se samo malo obuzdati sa tim brojkama na forumima, meni samo zao klinaca koji ce da nasednu na ove prepiske 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2041 Napisano pre 1 sat Drug član, 1096 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan ma bez brige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 6518 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 5318 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Obezbeđene još nešto primeraka KLE500SE dostupnih za kupovinu. Ako je neko želeo da pazari SE verzije, a nije je bilo više, ima još par komada, a i testni primerak je dostupan za probu. Kawasaki KLE500SE – Obezbeđene dodatne količine - BJBikers.com BJBIKERS.COM Kawasaki KLE500SE privukao je dosta pažnje, a zbog velikog interesovanja prva količina brzo je rasprodata, srećom, Autopromet je uspeo da obezbedi dodatne primerke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...