Nemkke 41 Napisano pre 6 sati U prolazu, 18 postova Lokacija: Drina... Motocikl: uskoro Prijavi odgovor kao problematičan jel se na novom modelu može visina regulisati sa dog bone, kao na starom ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7170 Napisano pre 6 sati Advanced Member, 2451 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ima koske, može. Praviću ako nekom bude trebalo Ali, ako se podigne zadnji kraj, prilično je neophodno podići i prednji. A za to nema jednostavnog načina. Ukoliko se podigne samo zadnji kraj, remeti se geometrija motora. Ispašta upravljivost. I da, veoma je primetno. Na starom sam se jednu celu sezonu napatio sa vožnjom kada sam ga podigao pozadi. Tek kada sam i prednji kraj digao, motor se vratio u predviđenu geometriju i ponovo je imao normalnu upravljivost. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3920 Napisano pre 6 sati BJB Maxi Scooter Club, 1264 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Rider000 je napisao: @Gliga Sve to stoji naravno. Ali ce u 90% slucajeva ovaj KLE kao i svaki drugi ADV motor od offroada videti samo tucanik i makadam... Na to sam mislio To ne znači da ostalih 10% koji bi ih koristili onako kako su reklamirani treba da izignorišu očigledne promašaje. Jbg očekivano je realno nešto skroz drugačije, za ovo o čemu pričamo ovde su mogli opet neki Versys-X da naprave i sve ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2491 Napisano pre 6 sati Drug član, 1704 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @andrej. Ni versys x nije imao klirens veci od 180mm a ni hod vesanja od 130mm cini mi se... Ali da su imali priliku da naprave bum, imali su i nisu je iskoristili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1865 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Drug član, 995 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Rider000 said: @Gliga Sve to stoji naravno. Ali ce u 90% slucajeva ovaj KLE kao i svaki drugi ADV motor od offroada videti samo tucanik i makadam... Na to sam mislio Ima i toga, ali ovi motori jesu pravljeni da rade sve korektno koliko je to moguce. To je onda problem vozaca, ne motora. Ne bih rekao bas 90% ali ko ce znati. Stalno ovde spominjemo TET, ali to je bas dobar primer upotrebe Adv motora, ne znam koji bi bio bolji izbor motora za to. Tu grubo ima svega, velike distance se voze, ima asfalta, krivina, lakog offroad-a, redovnih sumskih puteva, tezih terena, brda, vode, kamenja itd... cesto je bas neki lep balans za ovakav motor. Imamo tu dual-sport jednocilindrase, ali ti motori poput crf300 i slicnih su ograniceni za duze putovanje, asfalt, nisu toliko univerzalni. Promenio pre 5 sati član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16654 Napisano pre 5 sati Integrisan, 8473 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Internet pun Pol Taresa i Grejem Džarvisa Ovamo prc, loš put ima rupe, zajebale me gugl mape 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23310 Napisano pre 5 sati Integrisan, 7482 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Zarkela said: Na sajmu sam sa svojih 178 cm seo na KLE i osetio sam se kao dete u vrticu. Nije puno potonuo a imam 85 kg. S obzirom da je za vislje ljude samim tim i vecom kilazom, razumem problem oko suspenzije. Problem je sto na onom klipu lik laze kao pas da je to STOCK KLE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3920 Napisano pre 5 sati BJB Maxi Scooter Club, 1264 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Pun internet ljudi koji voze s 3 kofera a predju 940km godišnje, i onih sa 150ks koji ne znaju da skrenu. Svakom svoja zabava S tim što ove stvari više znače za nas noobove nego za Taresa. Lako će on da odradi šta je naumio i sa 1300ADV, meni svaka kila i cm klirensa znače kad nemam pojma. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7170 Napisano pre 3 sati Advanced Member, 2451 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan 'de smeš reći kako nemaš pojma 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9206 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Ne silazi, 3154 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Napali ste svi ovaj motor a da ga niko ni probao nije A što na MT točak udara u podrep - to ćutimo, a ? Promenio pre 2 sati član živke 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 241 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uh ovo je slika koju mogu da čujem Skupio se MT kao da je opran na devedeset Promenio pre 1 sat član Skandi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...