Jump to content

Moto Zajednica

Nemkke

Članovi
  • Broj tema i poruka

    10
  • Pridružio se

Profile Information

  • Lokacija
    Drina...
  • Motocikl
    uskoro

Poslednji posetioci profila

191 profile views

Nemkke's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

19

Reputacija u zajednici

  1. Nemkke

    Voge 900DSX

    Tik tok motor, nema šta. Kinezi nas prisluškuju i prate preko njega, gledaju navike i rute, posle ti na Aliju izlaze predlozi za kupovinu dodane opreme.
  2. Ja sam u salon ATV išao da vidim uživo baš 300ds. a usput i da pogledam Rally. NIje loš, isti motor kao Rally , deluje dosta glomaznije, udobnije sedište, niži je i teži mislim za oko 20-30 kg i udobniji je za suvozača. Ali me je rally oduševio. Visok sam 183, solidno sedim na njemu,odličan pregledan položaj, prstima se oslanjam, deluje lagano, uzan je, ima sve što je potrebno za vožnju motora po gradu, za ivičnjake, prečice, provlačenja, parking, naravno i za off ko voli. Još se razmišljam, 3800 je bila odlična cena za to što nudi.
  3. Nemkke

    NT650V Deauville

    kakav je po gradu sa obzirom na zadnje bočne kofere? nešto je teži, jel se može pokrenuti u nazad, ili manevrisati nogama bez gasa ?
  4. znam da nije uvek kao što kažu, ali bar je bar novo. Recimo, konkretno sam pitao za Voge 300 rally, zadnji lančanik deluje slabašno, a i zadnji ležaj se baš vidi. Pitam, jel to podleže garanciji, kažu ne, jer je potrošna roba i da se garancija odnosi na motor, recimo ležajeve radilice, itd. Ima 4 ovlašćena servisa za Voge u Srbiji. Motor mi se veoma dopao, ako budem uzimao malolitražnog kineza on je prvi izbor. Druga stvar je što nema šanse da posle 4 -5 godina eksplatacije i košta manje od 2000 eur, znači spašće sa 4300 eur na recimo 3000, što je ok.. Inače sa oglasima polovnih je stanje katastrofa za taj novac. znam da je to sve voženo i staro, ali ti treba još 1000 eur ulaganja minimum na " redovno održavan, odlično stanje" oglas. O majstorima/servisima da ne pričam , ne javljaju se, zatrpavaju se, grabe, dva meseca zovem ranije i čekam celu zimu, da bi mi posle dva meseca rekao da ne može da primi motor da je u gužvi. A motor bukvar, osnovni model, servis vila, ležaj volana, štelovanje ventila, mali servis. .. Ko se malo razume u mehaniku a i nema garažu, treba samo novo da kupuje.
  5. Na tvom mestu bih izabrao Voga, bio sam pre par dana u salonu na autoputu, pitao za garanciju, servise, sve je ok. Pogledao motore, izgledaju bolje i kvalitetnije nego na slikama. U stvari, šta god da odlučiš nećeš pogrešiti, jer je kod nas kupoviha polovnog motockla postala rizičan poduhvat.
  6. na Zlatiboru, u delu koji se zove Karaula , ima Biker friendly smeštaj , White Bear kafe ... video sam tablu pre nove godine. Takođe u centru ima iznajmljivanje quadova i cross KTM ova, a fine staze se vide sa žičare. Verovatno ću se oprobati po lepom vremenu i u krosu.
  7. može li jedno laičko pitanje. iz kojih tehničkih razloga su servisni intervali tako mali na nekim modelima ?
  8. očigledna biznis promena , zbog rezervnih delova, održavanja... u stvari i očekivana na par godina, kao i na mobilnim telefonima. Inače motor iz profila mene dosta podesća na kle 500, sa par modernizovanih linija.
  9. U kom smislu drugi agregat , a ima 30 ccm više.? Jel to samo zbog dimenzije/hoda klipa ili ima još neka razlika ? Šta se dobilo sa 30 ccm na 500 ccm ?
  10. МК Стршљен објавио мјесто и вријеме одржавања новог Мото Феста WWW.GLASSRPSKE.COM Седми по реду Мото Фест, Бањалука 2024, под слоганом „Live, Ride & Respect!“ биће одржан од 30. маја до 1. јуна на бањалучкој тврђави Кастел. sledeći je malo pomeren, taman da ga promaši kiša
  11. Prelep motor, svala čast na izboru
  12. Posle par godina skutra od 50ccm, reših da uznapredujem na laki adv, pa ću pratiti te teme. Trk ili cf moto od nekoh 250-500 cm su mi najizglednije opcije, videćemo.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja