Jump to content

Moto Zajednica

SrdjanRadivojev

Članovi
  • Broj tema i poruka

    27
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Motocikl
    Transalp750 / Transalp600 / Tomos Tori

Poslednji posetioci profila

311 profile views

SrdjanRadivojev's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

100

Reputacija u zajednici

  1. 6k za manje od dva meseca, jos nisam isao na ozbiljnu turu da bi zaista nabio km a cesto zavrsi ovako: Inace, dosta sam sretao kineza na voznjama po sumama, ali rade za RTB Bor uglavnom..
  2. Od 1og feb presao 5,5k i pre neki dan vratio sa prve malko duze voznje od 1350km, bas dobar motor sve u svemu. Za neku realnu pricu je savrsen, uvek moze vise konja, vise ovog ili bolje onog ali je trik da svako pronadje sebi zisku mimo specifikacija na papiru ili yt recenzije.
  3. Go motor + OE qs OE grejaci rucica OE 12v Ali deflektori Acerbis stitnici ruku H&B crash donji i gornji DIY suspleh Ali retrovizori Ali nosac navigacije Ali rep Crash bar torbe + repna Ali maglenke + Registracija/mrtvi porez + Prvi servis = 11600e u Srbiji kraj 2023 Uz nesto pregovaranja, snalazenja, malo kopanja i volje/zelje...
  4. Tako je, poruceni su, one sam imao u radionici za prvu montazu ..
  5. Ej pa i ja sam tako mislio dok nije ceo komad bio gotov, toliko je cvrsto da razmisljam sl od 2mm da uradim da bude laksi. Na prethodnom transalpu sam imao turatek suspleh i on je isto bio od 3mm alu lima, cvrst kao stena, njega sam vise puta i cesao dole..
  6. Tako je, malo napred od mesta gde si pinovao, tu su ostaci industrije
  7. Zavrsio prvi prototip suspleha. Nesto osmislio, uradio sablon probno od kartona pa od 3mm alu lima. Jedino nisam vario alu, taj proces radi drugar koji inace izradjuje alu camce, svako svoje.. Sve je iz jednog komada, savijano i 4 vara. Motor je izgubio samo 1cm klirensa tako da sam prezadovoljan merama i kako je ispalo. Ostaje mi jos koji lufter da otvorim i fina obrada. Juce testiran na Povlenu, milina.
  8. Na donji crash bar, ima urezana mesta za srafove.
  9. Mogu da preporucim hepco&becker uzeo kod distributera u HR uz dobar rabat. Kvalitetni su i sto meni negde bude potvrda sve pase na sraf bez natezanja, prepravki itsl Set donji i gornji. Suspleh je preskup kod njih, to cu od drugog dobavljaca..
  10. Da, tako izgleda motor posle 530km zimske dnevne voznje a jutro pocelo sa kisom. Pozdrav
  11. Neverovatno zahvalan motor i realno osim velikog gasa ima sve sto pravi motocikl i treba da ima.
  12. 750 je pravi naslednik originalne 600ke, napravicu u nekom momentu paralelu, cim i novi dovoljno puta zaluta u sumu i padne u blato. Neverovatno u koliko tacaka su jako jako slicni.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja