srbac 3213 Napisano Sreda u 20:37 Andragog, 5750 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Sad je kao New KLE 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7372 Napisano Sreda u 21:02 Advanced Member, 2513 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da izgubi još 4-5cm visine da bi dobacio (donizio?) do KLE nivoa 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7372 Napisano Sreda u 21:26 Advanced Member, 2513 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Sad ozblijno, ovaj novi skid plate koristi ista mesta za kačenje kao i fabrički. Osim što je aluminijum par milimetara deblji, ceo sklop nije ništa istureniji od fabričkog. SW-Motech mi ne deluje kao neka hard core opcija zaštite. Ne pokriva nijednu deklu, a vodenu pumpu tek ovlaš. Mislim da ima više opcija na tržištu koje nude bolju zaštitu. I onda logično pitanje "koji si ga kuß@© kupio?" Ni ne želim hard core zaštitu, neće ovaj motor nešto mnogo na off. A bilo mi je važno da je proizvod dostupan u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1098 Napisano Četvrtak u 08:02 Zainteresovan, 736 postova Motocikl: XTZ750 | 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih prednju fabricku CST gumu ako neko ima viska da mu ne treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1098 Napisano Četvrtak u 13:11 Zainteresovan, 736 postova Motocikl: XTZ750 | 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Primetio sam sa desne strane odmah ispod rezervoara da postoji jedan plavi konektor za struju koji mi deluje "golo". Ne znam da li je tu isla neka ukrasna plastika preko ili je bilo tako i kada sam ga kupio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 213 Napisano Četvrtak u 13:38 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Suzuki VStrom 1050, Suzuki VStrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Marko81 već smo pisali o tome. Kod svakoga je tako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1098 Napisano Četvrtak u 17:45 (promenjeno) Zainteresovan, 736 postova Motocikl: XTZ750 | 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Ivane! Izgleda da nisam lepo procesljao temu... Promenio Četvrtak u 17:46 član Marko81 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 147 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Marko81 imam ja gume presle 3000. Aj saljem ti porukuSent from my SM-A546B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvomotorac 21 Napisano pre 17 sati U prolazu, 11 postova Lokacija: Beograd - Nis Motocikl: CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipi Da li neko ima podizace kormana visak? Cini mi se da je neko objavio sliku ali davno bese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3213 Napisano pre 13 sati (promenjeno) Andragog, 5750 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan On 21. 5. 2026. at 15:11, Marko81 je napisao: Primetio sam sa desne strane odmah ispod rezervoara da postoji jedan plavi konektor za struju koji mi deluje "golo". Ne znam da li je tu isla neka ukrasna plastika preko ili je bilo tako i kada sam ga kupio... Kad ima bočnu prikolicu tu mu se bocne struja za svetla, abs i brisač Promenio pre 13 sati član srbac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10800 Napisano pre 12 sati BJB Maxi Scooter Club, 6789 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Trknuo sam danas poslom do Kule. Tamo i nazad 120 km. Nikad po ovolikom vetru nisam vizio MT-ejca i mogu reći da sam oduševljem kako se ponaša sa udarima bočnog vetra bez obzira što je visok i lagačak. Vrlo je upravljiv, iznenadni udari me nisu remetili, uz vetar je skroz povozan pri 125-130 na sat. Još jedan bitan plus za mališana Pozeraj kod srbobranskog mosta. 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 4892 Napisano pre 8 sati Zainteresovan, 901 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Ti si dobro prošao. Mene je danas vetar prevrnuo sa motorom . Doduše nisam se u tom momentu kretala i nalazila sam se na čistini, na vrhu brda ( 1370 mnv). Bočni udar me prevrnuo sa motorom na kome sam sedela, pre nego što sam stigla ćopavu da spustim. Iznenadilo me to, da obori motor sve sa mnom na njemu Jeste Beta lagana, ali opet... Izvinjavam se za off , ponelo me ovo sa vetrom . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...