Jump to content

Moto Zajednica

CF Moto 450 MT

Recommended Posts

• Drug član, 1496 postova

Bila je akcija za prošlogodišnje modele. Prvo 7.200 a posle 6.900 ako se ne varam.

Ali da.....8K je poprilična suma za klasu.

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Integrisan, 7642 postova
  • Motocikl: Kwikasfuki 600
6 minutes ago, srbac said:

Kupi polovan za 5000:oda2:

Mjok :).  Polovan bih samo kupio japanca. Kinez moze samo nov ako bude.

edit: mislim ne bih dao te pare za 500cc klasu polovnjaka.

Promenio član Motorcyclist

3 minutes ago, srbac said:

Mislim da kupis CB500x za 5000, valjda je to japanac 😇

Vredi ali ne bih ganjao putni motor te kubikaze.  A za off bas i nije, sto smo videli na testu.

• Enduraš, 6716 postova
  • Motocikl: 450MT
5 hours ago, cika miloje said:

Pa da reši dilemu? I šta će onda? O čemu će maštati?

Pa o Teneri, čemu drugom :D

6 minutes ago, aca-pn said:

Pa o Teneri, čemu drugom :D

Svidja mi se, mada mi deluje bas ogromno i visoko a kazu top heavy :D Bas me zanima kako se vozi nakon 890 adv.

• Andragog, 5736 postova
  • Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450

Ti testovi su onako napadno tendenciozni, te ovo te ono. Ko je od njih testirao natovaren motor, niko... Vozimo TET, moja ekipa - DRZ, CRF300L namunjen, EXC450 i F650GS twin800. Po svim parametrima taj bike GS nema sta da trazi sa ovom ekipom ali covek vozi prolazi svuda, Maljen vise puta itd. Pada cesto, ima dobre kres barove.(padamo i mi)  Ne vidim da je taj motor los za off uopste. Verujem da bi CB500X isto tako pratila nas. Sad je drugar kupio MT450 pa videcemo i njega

• BJB Maxi Scooter Club, 1321 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally

@Motorcyclist Kako nije NX za off, pa evo ti ovde kolega cepa ceo naš TET i svašta nešto preko s njim.

Mnogo je bolje na YT gledati putopise i videe koje ljudi snimaju nego testove. To su ili plaćene stvari, ili iskrivljene perspektive (BigRock moto mi je gotivan, mislim da mu nisu sponzorisani testovi, ali čovek ima/imao Betu RS 350 npr, ful nagruvan GasGas 700, EXC500 i slično), šta meni u životu znači njegov sud o tome kako mu deluju ovi motori. Eventualno da vidim obrtaje pri 130kmh. 

Pun YT hvala bogu vlasnika koji snimaju sa svakim od ovih motora, ozbiljnog offa, putovanja i gradske vožnje sa svima. 

Meni se od tog testa npr svidjaju samo CF i KTM, mogu Himalayan ili NX da ih pojedu u svemu, ne zanimaju me. 

Isto tako Voge kad sam gledao, po testovima ga sigurno ne bih kupio, nije ni za šta, pogotovo ne za putovati.. ali bio u ćošku u recommended video od batice koji je odradio putovanje od 2000km na Alpe... pa sam ja bio drugi posle par nedelja :) 

Treba nabosti kombinaciju šta ti se svidja, realno odrediti šta bi vozio i kako, i kupiti spram toga. Ja sam tražio najlakši motor koji može da posluži i za put, to sam i uzeo, jer mi se nije učio off sa 200kg a na asfaltu nisam zahtevan.

Evo npr. ovom treba da objasnimo da mu to nije Adventure motor, treba da menja :D 

Promenio član andrej.
  • Sviđa mi se 2

Pa ako bih se odlucio da pocnem da vozim offroad, onda bih gledao da kupim motor koji je u toj klasi i za neki meni ne preveliki novac i najbolji za to. A eto na njemu prvi hendikep je klirens, pa onda i 17ce tockovi. 

Vozim i ja GSR-a po atarima ali postoje bolji motori za to. 

• Andragog, 5736 postova

17 nazad i 19 napred je hendikep za influensere i one koji trtljaju. Jeste malo losije ali nije bas toliko mnogo. Drugar je sa nama isao sa r1200gs adv natovaren dobro. TET od Mladenovca do Kosjeriča, super je prošao. A klirens je isto prenaduvana priča, pa šta ako udari... :oda2:

• Sviđa mi se 1

1 minute ago, srbac said:

17 nazad i 19 napred je hendikep za influensere i one koji trtljaju. Jeste malo losije ali nije bas toliko mnogo. Drugar je sa nama isao sa r1200gs adv natovaren dobro. TET od Mladenovca do Kosjeriča, super je prošao. A klirens je isto prenaduvana priča, pa šta ako udari... :oda2:

Mislio sam da ima i 17ke napred. 

Ma razumem ja, mene ce ljudi koji znaju oflekati sa bilo cim na offroadu, ja sam totalni laik.

Samo eto, meni se svidja CF, svidja mi se njegova cena, zvuk, velicina, ono sto nudi za novac. 

Otom potom.

• Sviđa mi se 1

• BJB Maxi Scooter Club, 1321 postova
  • Motocikl: Voge 300 Rally

pre 10 minuta, Motorcyclist je napisao:

Pa ako bih se odlucio da pocnem da vozim offroad, onda bih gledao da kupim motor koji je u toj klasi i za neki meni ne preveliki novac i najbolji za to. A eto na njemu prvi hendikep je klirens, pa onda i 17ce tockovi. 

Vozim i ja GSR-a po atarima ali postoje bolji motori za to. 

Svi ovi motori su kao i 50/50 gume, mogu sve ali nisu ni za šta, apsolutno svaki je kompromis, samo treba videti gde si na toj skali. Po ovom što pišeš CF pije vodu, pogotovo ako ti se najviše svidja..

• Sviđa mi se 1

• BJB Maxi Scooter Club, 6785 postova
  • Motocikl: AA500/MT450

Ova tema je već izvesno vreme u debelom off-u pa bi bio red da otvorimo temu o uporedbama motora, asvalt vs off, putovanja vs svakodnevne vožnje.

Jedina istina je da SVAKI motor ima više vrsta upotreba i da one ISKLJUČIVO zavise od korisnika tog motora. Ono što je nekom loše za asvalt drugom je odlično. Ono što nekom ne valja za off drugom radi posao.

Ova prepiska ide u smeru kao kad bi komentarisali koja je bolja riba od koje, čiji je tata jači...

Molim da ova tema se vrati u okvire upotrebe/komentara/pitanja/zaključaka o CF Moto MT 450.

Hvala.

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Andragog, 5736 postova

U pravu si, mi koji vozimo OFF smo uvek u offu. Uskoro cu malo vise voziti MTjca pa cu znati vise. Do sada sam vozio oko 150m po zatvorenoj garazi ispod zgrade. odusevljen sam motorom. 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja