Jump to content

Moto Zajednica

CF Moto 450 MT

Recommended Posts

• U prolazu, 6 postova
  • Motocikl: Cf moto MT450

Pozdrav narode,treba mi pomoć,hoću da kupim rol bar kompletan,znaci gornji i donji, gledao sam nešto kod ujke i našao sam dva seta,jedan je skuplji za 10000 i to me malo buni. Ako je neko kupovao ili poseduje već može savet koji uzeti.? I na kraju kako da ih porucim? Hvala na pomoći.

Screenshot_2026-05-03-15-12-59-488_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2026-05-03-15-12-11-850_com.android.chrome.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 104 postova
  • Motocikl: CF moto 450 MT

Ove protekle zimske dane bez vožnje sam iskoristio da isčitam ovu našu temu ponovo, od prve do poslednje strane... da utvrdim gradivo jel te 😉 potroših mesec dana života al dobro, ljubav ne bira  😂

Rekoh kad već to radim (a zanimalo me da imamo neku bazu vlasnika i kontakata nas forumaša) ajde da zapišem vlasnike MT-ejca koj su se ovde javljali. Tako baza i ubuduće može da se gradi i održava 😇 

Većinu ne poznajem lično pa se vlasnici vode po nick name-u i po mestu stanovanja kako je ko stavio. Tako ujedno možete i da kontaktirate vlasnike iz vašeg mesta ili "komšiluka" ako nemate drugo društvo 🥰

Dakle izvolite, na poklon adminu i svim forumašima koji voze CF Moto 450 MT 🫡

živke (Niš)

alexanto (Žabalj)

Kaichi.xo (BG)

MladenV (Niš)

Tamburiks (NS)

Lukajovanovic (BG)

Stanko11 (Niš)

Gliga (NS)

Zagor-te-nei (BG)

MarkoCF (Niš)

Danijel333 (NS)

Max_Afrikanac (BG)

batica87 (Surdulica, Niš)

Mandrak_ (banat)

Cikalaza450Mt (BG)

aca-pn (PN)

Primitivac (Zrenjanin)

Vladilan (BG)

chief.fire (Jagodina)

ŠkodraZl (Zlatibor)

Rapax (BG)

Duta_91 (Despotovac)

RideroftheStorm (Prijedor, BiH)

Boqy (BG)

Nova (KG)

Amater_alfakat (Sarajevo)

Knez.mladja (NBG)

shomykraguj90 (KG)

Immo (Mostar)

Dvomotorac (BG-NI)

BSeiz (Vrnjačka Banja)

novakpg (Podgorica)

Denaki

Matic91 (Loznica)

SkySky (crna gora)

zippacope

gago12 (Kikinda)

No_limit

neshasam

Dusan (Kikinda)

Marko05 (Užice)

a budući novi vlasnici, mogu da se jave i "zapljunu" ovde... tako će da nas imamo sve na jednom mestu 😇

Ako ima nekih grešaka ili potrebe za dopunom, slobodno javite, u tome i jeste poenta. Da nam baza vlasnika bude ažurna i ispravna!

Promenio član chief.fire
  • Sviđa mi se 4
  • Hvala 2
  • Podržavam 2

• Svrati ponekad, 181 postova
  • Motocikl: Suzuki VStrom 1050

@chief.firemoj je otišao kod @Dusanu Kikindu. Ja sam prešao na Stroma. S obzirom da sam za 10 meseci prešao preko 15000km imam dovoljno iskustva sa ovim motorom ali sam ipak doneo odluku da ga više ne vozim. Naravno pratiću i dalje grupu i nove modele CFa i potajno se nadam da će osvanuti neki normalan CF servis u ovim severnijim krajevima. @alexanto već trenira Zrenjanince 😂 pa će se verovatno priča zaleteti u nekom momentu. 

Promenio član ivannadjalin
  • Sviđa mi se 2

@ivannadjalin i @andrej. zahvaljujem na obavestenju, eto koliko nam je lista živa, sve se očas promeni 😁

Baza je pravljena za one koji trenutno poseduju ovaj model, zato brisem vas iz tabele vlasnika...

Naravno da je svako dobrodosao da komentarise i da doprinosi ovoj temi, nevezano da li ste i lično vlasnici ovog modela (bili ste ili ce te biti ili ste kao @andrej. kibicaroš i simpatizer 😉) to se valjda podrazumeva! 😇

• Haha 1

• Zainteresovan, 715 postova
  • Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X

Čak i ako ga sanja, ide na listu :)

Šalu na stranu, šta je svrha liste konkretno, nisam ispratio?

• Haha 1

• Integrisan, 7571 postova
  • Motocikl: Kwikasfuki 600
4 minutes ago, chief.fire said:

@Motorcyclist  ako si rezervisao motor ili uplatio, stavljam te odmah u tabelu, tu sad nema vrćke 😅.... isto kao što je @Max_Afrikanac već na listi prijavio se na vreme a iskida se od čekanja motora 😉

Nisam.

• Hvala 1

13 minutes ago, nuk said:

Šalu na stranu, šta je svrha liste konkretno, nisam ispratio?

Pa u početku, još kod nastanka teme i kupovine prvih modela smo se prebrojavali... da vidimo ko je postao ponosni vlasnik ovog modela, čak i ko je kupio koju boju 😉.

Odlična je to baza jer tako možemo da imamo pregled ko poseduje ovaj model u kom gradu, što je jako zgodno kod dogovora o vožnjama ili kafe u prolazu 😇 takodje i oko servisa, majstora i održavanja.... jedno je biti kibicer i simpatizer a nešto sasvim drugo posedovati i biti vlasnik dotičnog.

Eto @Primitivac pomenu da u Zrenjaninu misli da ima 3 komada a verovanto je samo on na forumu od te trojice vlasnika. U Jagodini kod mene za sada sam samo ja kolko znam.  U komšiluku (Paraćin) mi je @aca-pn, kao i u Despotovcu @Duta_91 ili ekipa iz Kragujevca.

Sve to ne bih znao da nema ovog foruma i ljudi koji se ovde javljaju 😇... 

Ideja mi je bila da vlasnici 450 MTeja i članovi ovog foruma, imaju neki pregled i kontakt ljudi iz svog grada, komšiluka odnosno cele srbije i regiona, zašto ne?

Tako možemo da se ispomažemo a i kontaktiramo u slučaju vožnji ili prolaska kroz odredjeni region ili pomoći na putu ili samo kafe i pauze 😇. Meni je to recimo baš gušt i zanimljiva informacija, videti se sa ljudima koji dele istu strast pa još i isti model motora... to znači da je ljubav jednaka tj. ista!! 😍

• Sviđa mi se 3

• Svrati ponekad, 140 postova
  • Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT

Pitanje za vlasnike ove paklene masine, koju verziju MCU imate instairanu? Da li ste primetili neku razliku ako ste radili azuriranje? Ne mogu da provalim da li je u pitanju placebo ili mi sad motorin ide bolje, kao da ima malo vise obrtnog momenta u srednjim obrtajima i kao da je mirniji u niskim obrtajima 🤷‍♂️ Imao sam -141 verziju 5K kilometara a sada imam -142 i cini mi se da ima primetne razlike u mapi i u odzivu gasa, i "revmatching" drugacije reaguje.

IMG_20260428_233033804_HDR.thumb.jpg.fa11b1e9f8d2dc8c59d76c51ee15f014.jpg

• U prolazu, 60 postova
  • Motocikl: Madass, 450MT...
Pre 6 sati, chief.fire je napisao:

Ove protekle zimske dane bez vožnje sam iskoristio da isčitam ovu našu temu ponovo, od prve do poslednje strane... da utvrdim gradivo jel te 😉 potroših mesec dana života al dobro, ljubav ne bira  😂

Rekoh kad već to radim (a zanimalo me da imamo neku bazu vlasnika i kontakata nas forumaša) ajde da zapišem vlasnike MT-ejca koj su se ovde javljali. Tako baza i ubuduće može da se gradi i održava 😇 

Većinu ne poznajem lično pa se vlasnici vode po nick name-u i po mestu stanovanja kako je ko stavio. Tako ujedno možete i da kontaktirate vlasnike iz vašeg mesta ili "komšiluka" ako nemate drugo društvo 🥰

Dakle izvolite, na poklon adminu i svim forumašima koji voze CF Moto 450 MT 🫡

živke (Niš)

alexanto (Žabalj)

Kaichi.xo (BG)

MladenV (Niš)

Tamburiks (NS)

Lukajovanovic (BG)

Stanko11 (Niš)

Gliga (NS)

Zagor-te-nei (BG)

MarkoCF (Niš)

Danijel333 (NS)

Max_Afrikanac (BG)

batica87 (Surdulica, Niš)

Mandrak_ (banat)

Cikalaza450Mt (BG)

aca-pn (PN)

Primitivac (Zrenjanin)

Vladilan (BG)

chief.fire (Jagodina)

ŠkodraZl (Zlatibor)

Rapax (BG)

Duta_91 (Despotovac)

RideroftheStorm (Prijedor, BiH)

Boqy (BG)

Nova (KG)

Amater_alfakat (Sarajevo)

Knez.mladja (NBG)

shomykraguj90 (KG)

Immo (Mostar)

Dvomotorac (BG-NI)

BSeiz (Vrnjačka Banja)

novakpg (Podgorica)

Denaki

Matic91 (Loznica)

SkySky (crna gora)

zippacope

gago12 (Kikinda)

No_limit

neshasam

Dusan (Kikinda)

a budući novi vlasnici, mogu da se jave i "zapljunu" ovde... tako će da nas imamo sve na jednom mestu 😇

Ako ima nekih grešaka ili potrebe za dopunom, slobodno javite, u tome i jeste poenta. Da nam baza vlasnika bude ažurna i ispravna!

Moze i da se doda i neka socijalna mreza ako neko hoce da podeli ili zaprati 🤔

Ja sam na insta @ seizovic

• Podržavam 1

• U prolazu, 60 postova
  • Motocikl: Madass, 450MT...

Iskoristih danas na oko prelep ali i dalje prohladan dan da obidjem sumske puteve i posle decu malo provozao da im smirim strasti  🫠

IMG_1168.jpeg

IMG_1164.jpeg

• Sviđa mi se 6

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja