shomykraguj90 32 Napisano pre 19 sati U prolazu, 6 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Cf moto MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav narode,treba mi pomoć,hoću da kupim rol bar kompletan,znaci gornji i donji, gledao sam nešto kod ujke i našao sam dva seta,jedan je skuplji za 10000 i to me malo buni. Ako je neko kupovao ili poseduje već može savet koji uzeti.? I na kraju kako da ih porucim? Hvala na pomoći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chief.fire 287 Napisano pre 18 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: CF moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ove protekle zimske dane bez vožnje sam iskoristio da isčitam ovu našu temu ponovo, od prve do poslednje strane... da utvrdim gradivo jel te potroših mesec dana života al dobro, ljubav ne bira Rekoh kad već to radim (a zanimalo me da imamo neku bazu vlasnika i kontakata nas forumaša) ajde da zapišem vlasnike MT-ejca koj su se ovde javljali. Tako baza i ubuduće može da se gradi i održava Većinu ne poznajem lično pa se vlasnici vode po nick name-u i po mestu stanovanja kako je ko stavio. Tako ujedno možete i da kontaktirate vlasnike iz vašeg mesta ili "komšiluka" ako nemate drugo društvo Dakle izvolite, na poklon adminu i svim forumašima koji voze CF Moto 450 MT : živke (Niš) alexanto (Žabalj) Kaichi.xo (BG) MladenV (Niš) Tamburiks (NS) Lukajovanovic (BG) Stanko11 (Niš) Gliga (NS) Zagor-te-nei (BG) MarkoCF (Niš) Danijel333 (NS) Max_Afrikanac (BG) batica87 (Surdulica, Niš) Mandrak_ (banat) Cikalaza450Mt (BG) aca-pn (PN) Primitivac (Zrenjanin) Vladilan (BG) chief.fire (Jagodina) ŠkodraZl (Zlatibor) Rapax (BG) Duta_91 (Despotovac) RideroftheStorm (Prijedor, BiH) Boqy (BG) Nova (KG) Amater_alfakat (Sarajevo) Knez.mladja (NBG) shomykraguj90 (KG) Immo (Mostar) Dvomotorac (BG-NI) BSeiz (Vrnjačka Banja) novakpg (Podgorica) Denaki Matic91 (Loznica) SkySky (crna gora) zippacope gago12 (Kikinda) No_limit neshasam Dusan (Kikinda) Marko05 (Užice) a budući novi vlasnici, mogu da se jave i "zapljunu" ovde... tako će da nas imamo sve na jednom mestu Ako ima nekih grešaka ili potrebe za dopunom, slobodno javite, u tome i jeste poenta. Da nam baza vlasnika bude ažurna i ispravna! Promenio pre 10 sati član chief.fire 4 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 181 Napisano pre 18 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Suzuki VStrom 1050 Prijavi odgovor kao problematičan @chief.firemoj je otišao kod @Dusanu Kikindu. Ja sam prešao na Stroma. S obzirom da sam za 10 meseci prešao preko 15000km imam dovoljno iskustva sa ovim motorom ali sam ipak doneo odluku da ga više ne vozim. Naravno pratiću i dalje grupu i nove modele CFa i potajno se nadam da će osvanuti neki normalan CF servis u ovim severnijim krajevima. @alexanto već trenira Zrenjanince pa će se verovatno priča zaleteti u nekom momentu. Promenio pre 11 sati član ivannadjalin 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 4120 Napisano pre 18 sati BJB Maxi Scooter Club, 1301 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan JunioR je moj stari nick, ja sam samo eksploatisao @alexantov povremeno Neću se na kraju verovatno ni pridružiti vlasnicima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chief.fire 287 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: CF moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @ivannadjalin i @andrej. zahvaljujem na obavestenju, eto koliko nam je lista živa, sve se očas promeni Baza je pravljena za one koji trenutno poseduju ovaj model, zato brisem vas iz tabele vlasnika... Naravno da je svako dobrodosao da komentarise i da doprinosi ovoj temi, nevezano da li ste i lično vlasnici ovog modela (bili ste ili ce te biti ili ste kao @andrej. kibicaroš i simpatizer ) to se valjda podrazumeva! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Primitivac 2 Napisano pre 16 sati U prolazu, 2 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Cfmoto mt450 Prijavi odgovor kao problematičan @chief.fire U zrenjaninu ima tri komada koliko je meni poznato, jedan je kod mene 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Max_Afrikanac 33 Napisano pre 15 sati U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Meni kad stigne forum će biti prvi obavešten 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23507 Napisano pre 15 sati Integrisan, 7571 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chief.fire 287 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: CF moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist ako si rezervisao motor ili uplatio, stavljam te odmah u tabelu, tu sad nema vrćke .... isto kao što je @Max_Afrikanac već na listi prijavio se na vreme a iskida se od čekanja motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 751 Napisano pre 12 sati Zainteresovan, 715 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Čak i ako ga sanja, ide na listu Šalu na stranu, šta je svrha liste konkretno, nisam ispratio? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23507 Napisano pre 12 sati Integrisan, 7571 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, chief.fire said: @Motorcyclist ako si rezervisao motor ili uplatio, stavljam te odmah u tabelu, tu sad nema vrćke .... isto kao što je @Max_Afrikanac već na listi prijavio se na vreme a iskida se od čekanja motora Nisam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chief.fire 287 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: CF moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, nuk said: Šalu na stranu, šta je svrha liste konkretno, nisam ispratio? Pa u početku, još kod nastanka teme i kupovine prvih modela smo se prebrojavali... da vidimo ko je postao ponosni vlasnik ovog modela, čak i ko je kupio koju boju . Odlična je to baza jer tako možemo da imamo pregled ko poseduje ovaj model u kom gradu, što je jako zgodno kod dogovora o vožnjama ili kafe u prolazu takodje i oko servisa, majstora i održavanja.... jedno je biti kibicer i simpatizer a nešto sasvim drugo posedovati i biti vlasnik dotičnog. Eto @Primitivac pomenu da u Zrenjaninu misli da ima 3 komada a verovanto je samo on na forumu od te trojice vlasnika. U Jagodini kod mene za sada sam samo ja kolko znam. U komšiluku (Paraćin) mi je @aca-pn, kao i u Despotovcu @Duta_91 ili ekipa iz Kragujevca. Sve to ne bih znao da nema ovog foruma i ljudi koji se ovde javljaju ... Ideja mi je bila da vlasnici 450 MTeja i članovi ovog foruma, imaju neki pregled i kontakt ljudi iz svog grada, komšiluka odnosno cele srbije i regiona, zašto ne? Tako možemo da se ispomažemo a i kontaktiramo u slučaju vožnji ili prolaska kroz odredjeni region ili pomoći na putu ili samo kafe i pauze . Meni je to recimo baš gušt i zanimljiva informacija, videti se sa ljudima koji dele istu strast pa još i isti model motora... to znači da je ljubav jednaka tj. ista!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 206 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za vlasnike ove paklene masine, koju verziju MCU imate instairanu? Da li ste primetili neku razliku ako ste radili azuriranje? Ne mogu da provalim da li je u pitanju placebo ili mi sad motorin ide bolje, kao da ima malo vise obrtnog momenta u srednjim obrtajima i kao da je mirniji u niskim obrtajima Imao sam -141 verziju 5K kilometara a sada imam -142 i cini mi se da ima primetne razlike u mapi i u odzivu gasa, i "revmatching" drugacije reaguje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BSeiz 106 Napisano pre 11 sati U prolazu, 60 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Madass, 450MT... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, chief.fire je napisao: Ove protekle zimske dane bez vožnje sam iskoristio da isčitam ovu našu temu ponovo, od prve do poslednje strane... da utvrdim gradivo jel te potroših mesec dana života al dobro, ljubav ne bira Rekoh kad već to radim (a zanimalo me da imamo neku bazu vlasnika i kontakata nas forumaša) ajde da zapišem vlasnike MT-ejca koj su se ovde javljali. Tako baza i ubuduće može da se gradi i održava Većinu ne poznajem lično pa se vlasnici vode po nick name-u i po mestu stanovanja kako je ko stavio. Tako ujedno možete i da kontaktirate vlasnike iz vašeg mesta ili "komšiluka" ako nemate drugo društvo Dakle izvolite, na poklon adminu i svim forumašima koji voze CF Moto 450 MT : živke (Niš) alexanto (Žabalj) Kaichi.xo (BG) MladenV (Niš) Tamburiks (NS) Lukajovanovic (BG) Stanko11 (Niš) Gliga (NS) Zagor-te-nei (BG) MarkoCF (Niš) Danijel333 (NS) Max_Afrikanac (BG) batica87 (Surdulica, Niš) Mandrak_ (banat) Cikalaza450Mt (BG) aca-pn (PN) Primitivac (Zrenjanin) Vladilan (BG) chief.fire (Jagodina) ŠkodraZl (Zlatibor) Rapax (BG) Duta_91 (Despotovac) RideroftheStorm (Prijedor, BiH) Boqy (BG) Nova (KG) Amater_alfakat (Sarajevo) Knez.mladja (NBG) shomykraguj90 (KG) Immo (Mostar) Dvomotorac (BG-NI) BSeiz (Vrnjačka Banja) novakpg (Podgorica) Denaki Matic91 (Loznica) SkySky (crna gora) zippacope gago12 (Kikinda) No_limit neshasam Dusan (Kikinda) a budući novi vlasnici, mogu da se jave i "zapljunu" ovde... tako će da nas imamo sve na jednom mestu Ako ima nekih grešaka ili potrebe za dopunom, slobodno javite, u tome i jeste poenta. Da nam baza vlasnika bude ažurna i ispravna! Moze i da se doda i neka socijalna mreza ako neko hoce da podeli ili zaprati Ja sam na insta @ seizovic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 10684 Napisano pre 11 sati BJB Maxi Scooter Club, 6772 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: AA500/MT450 Prijavi odgovor kao problematičan @chief.fire Dodaj na spisak @Marko05, od nedavno je vlasnik plavušana... Užice. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BSeiz 106 Napisano pre 11 sati U prolazu, 60 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Madass, 450MT... Prijavi odgovor kao problematičan Iskoristih danas na oko prelep ali i dalje prohladan dan da obidjem sumske puteve i posle decu malo provozao da im smirim strasti 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...