AnteK 721 Napisano pre 5 sati Drug član, 1429 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan On 29.4.2026. at 16:42, Motorcyclist je napisao: Za sada vodi 450MT zbog dostupnosti delova, servisa itd. Himalajan mi se ne svidja. Vozio sam oba i po cesti i po terenu, meni je Himi dosta bolji u svemu, jedino u čemu je MT bolji je vjetrobran i serijska zaštita od vjetra. Ostalo mi je sve bolje na Himi, pogotovo ovjes i odziv motora iz nižih okretaja. Ovako na papiru Himi ne izgleda nešto, no kad ga malo provozaš, potpuno druga priča. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7264 Napisano pre 5 sati Advanced Member, 2475 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je neočekivano, iskreno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 721 Napisano pre 5 sati Drug član, 1429 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Gliga je napisao: Ovo je neočekivano, iskreno Znam, samo iznosim svoje viđenje, nisam vlasnik ni jednog. Vozili smo Himije po Maroku nedavno i po cesti i raznim terenima, motor me oduševio, pogotovo ovjes. I još sam ja na svojem imao cestovne gume. Da ja osobno kupujem, uzeo bih ga prije MTa bez dileme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23458 Napisano pre 5 sati Integrisan, 7565 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Al mi se ne svidja na izgled bas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BSeiz 99 Napisano pre 4 sati U prolazu, 58 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Madass, 450MT... Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 4. 2026. at 10:19, živke je napisao: Pa se sve nešto nadam da će uskoro da najave neki 450MT-X , neku rally verziju ili tako nešto, koji je još više offroad orjentisan. Samo 5-10cm vise vesanje, rally sediste, bolje kocnice i 675 agegat. Mislim da bi to bila savrsena kombinacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 204 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Gliga je napisao: Iskoristiću priliku da vam skrenem pažnju na zategnutost matica na osovinama točkova. Neki od vas znaju, pravim kombinovani alat za oba točka. Zimus sam jedan svoj ključ iskrivio bezuspešno pokušavajući da odvrnem maticu na zadnjem točku. Na kraju je radila gedora sa produženom polugom... Juče sam se konačno nakanio da odvrnem maticu prednjeg točka. I to se završilo neuspehom. Ali hajde, makar nisam iskrivio ključ Danas, u garaži je radila gedora (nedovoljna poluga) uz pomoć kormana sa bajsa. Čak i sa tih 50-ak cm dugačkom polugom odvrtanje nije išlo lako... Da napomenem, ovakav isti alat sam često koristio na Tuaregu (testirao ga mnogo češće nego što bi ga bilo ko zapravo koristio). Nikada nije bilo problema da se odvrne matica zadnjeg točka, čak ni kada sam je stezao na 140Nm. Daleko preko preporučene sile. Dakle, odvrnite obe matice u udobnosti garaže kako negde na putu ne bi bilo neprijatnih iznenađenja. Prednja je 14mm imbus, zadnja klasična 21mm. Ja sam sada stavio bakarnu mast na navoje Potvrdjujem, jako su zategnute obe matice iz fabrike, moj savet je zagrevanje srafa i udarna gedora. Najverovatnije je koriscen neki loktajt mada nema nikakvih tragova na osovinama. Sa udarnom gedorom je sve islo lagano ali neverujem da mnogi nose takav alat kada krenu na put. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 748 Napisano pre 3 sati Zainteresovan, 711 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Nije to iz fabrike nego ovi naši bilmezi to stežu prilikom sklapanja 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7264 Napisano pre 3 sati Advanced Member, 2475 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da zadnji točak dolazi iz fabrike montiran na motor. Prednji se montira "lokalno" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16810 Napisano pre 3 sati Integrisan, 8503 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To uopšte ne treba krvnički da se steže. Kod mene npr. fabrika kaže 72nm. Negde manje negde više ali uglavnom su osovine tu negde a to je neka sila koja može račvom iz ruke da se dobije. Ja se uvek iznenadim koliko lako klikne ključ. Sve misiš da nije dovoljno ali ipak jeste. Da moraš da greješ osovinu ili nešto je ludilo. Dobro da nisu počupali navoje manijaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7331 Napisano pre 3 sati Enduraš, 6706 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Kako se sećam kod mene nije bilo pretegnuto, ili bar ne pamtim da sam imao neki problem da odvijem točkove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9304 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Ne silazi, 3194 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da budemo precizni prednji točak se steže na 80 - 85 Nm, i manual kaže da ide i thread lock, zadnji na 105 - 110 Nm bez thread lock-a. Na toliko stežem točkove i na kolima. Što kaže Alekre to se lagano zategne iz ruke, bez mnogo zapinjanja. @Gliga bakarna mast na navoje ? Nisam čuo za to do sada. Jel to bezbedno ? 1 hour ago, BSeiz said: Samo 5-10cm vise vesanje, rally sediste, bolje kocnice i 675 agegat. Mislim da bi to bila savrsena kombinacija I jeste edit: I onda se zapitam zašto ja palamudim o 450mt rally Promenio pre 2 sati član živke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...