Jump to content

Moto Zajednica

CF Moto 450 MT

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 147 postova
  • Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT
Pre sat vremena, Blackened je napisao:

To nisu neke razlike ali lepo radi agregat do tih nekih 120-130kmh ali je slabasan naspram konkurencije.
U celom ospegu je za 10-20% slabiji od Honde i pored kratkog prenosa. Malo je review orijentisan ka offroad-u i same ocene, a tu je MT jak nema sta. Honda je osetno dinamicniji i zabavniji motor na asfaltu, a dobili su istu ocenu "onroad".

Posle probanja onde cebe500iks '21 se ne bih slozio da je emte slabiji. Onda posle 130kmh ima za nijansu vise snage zbog manjih tockova i putnih guma a i prenosa i postize vecu konacnu brzinu za +10kmh (155 prema 165 GPS mereno sa istim vozacem ali na malo drugacijoj deonici). Do 130kmh su mi isti ali je osecaj ubrzanja za nijansu jaci kod emtejca mada su po GPSu jako slicni. Nisam siguran zasto si stekao drugaciji utisak, mozda ja nisam naisao na dobar primerak onde ili obratno 🤷‍♂️

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1051 postova
  • Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V)

Mogu biti neke varijacije, takav mi je bio utisak, ovaj 450mt sto sam vozio je bio osetno sporiji iznad 100kmh. Takodje sam pokusavao par puta da malo dignem prednji tocak u drugoj brzini sa clutch blip-om i nije islo. Doduse moj cb500x ima 14T lancanik (ali i dalje je duzi prenos nego kod 450MT)

Pa sam pogledao dyno da vidim karakteristike agregata i na svakom delu grafika obrtni je veci na cb500x-u. Elasticniji je malo. Nije to sada nesto drasticno ali pogledaj bas dyno na bilo kom rpm-u. Mada imas i testove ubrzanja na yt.

Big rock moto ok lepo testira, pogotovo offroad ali po putu prosao 3 krivine sa 90kmh i to mu je sva analiza ponasanja motora po asfaltu..

Screenshot 2026-05-15 at 18.05.08.png

Screenshot 2026-05-15 at 18.04.59.png

Promenio član Blackened

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja