mandrak_ 232 Napisano pre 1 sat Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Blackened je napisao: To nisu neke razlike ali lepo radi agregat do tih nekih 120-130kmh ali je slabasan naspram konkurencije. U celom ospegu je za 10-20% slabiji od Honde i pored kratkog prenosa. Malo je review orijentisan ka offroad-u i same ocene, a tu je MT jak nema sta. Honda je osetno dinamicniji i zabavniji motor na asfaltu, a dobili su istu ocenu "onroad". Posle probanja onde cebe500iks '21 se ne bih slozio da je emte slabiji. Onda posle 130kmh ima za nijansu vise snage zbog manjih tockova i putnih guma a i prenosa i postize vecu konacnu brzinu za +10kmh (155 prema 165 GPS mereno sa istim vozacem ali na malo drugacijoj deonici). Do 130kmh su mi isti ali je osecaj ubrzanja za nijansu jaci kod emtejca mada su po GPSu jako slicni. Nisam siguran zasto si stekao drugaciji utisak, mozda ja nisam naisao na dobar primerak onde ili obratno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1940 Napisano pre 51 minuta (promenjeno) Drug član, 1051 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Mogu biti neke varijacije, takav mi je bio utisak, ovaj 450mt sto sam vozio je bio osetno sporiji iznad 100kmh. Takodje sam pokusavao par puta da malo dignem prednji tocak u drugoj brzini sa clutch blip-om i nije islo. Doduse moj cb500x ima 14T lancanik (ali i dalje je duzi prenos nego kod 450MT) Pa sam pogledao dyno da vidim karakteristike agregata i na svakom delu grafika obrtni je veci na cb500x-u. Elasticniji je malo. Nije to sada nesto drasticno ali pogledaj bas dyno na bilo kom rpm-u. Mada imas i testove ubrzanja na yt. Big rock moto ok lepo testira, pogotovo offroad ali po putu prosao 3 krivine sa 90kmh i to mu je sva analiza ponasanja motora po asfaltu.. Promenio pre 45 minuta član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 4457 Napisano pre 51 minuta Drug član, 1166 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan A da, sudije su bile protiv nas! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...