srbac 3211 Napisano pre 2 sati Andragog, 5748 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Sad je kao New KLE 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7360 Napisano pre 2 sati Advanced Member, 2512 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da izgubi još 4-5cm visine da bi dobacio (donizio?) do KLE nivoa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7360 Napisano pre 1 sat Advanced Member, 2512 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Sad ozblijno, ovaj novi skid plate koristi ista mesta za kačenje kao i fabrički. Osim što je aluminijum par milimetara deblji, ceo sklop nije ništa istureniji od fabričkog. SW-Motech mi ne deluje kao neka hard core opcija zaštite. Ne pokriva nijednu deklu, a vodenu pumpu tek ovlaš. Mislim da ima više opcija na tržištu koje nude bolju zaštitu. I onda logično pitanje "koji si ga kuß@© kupio?" Ni ne želim hard core zaštitu, neće ovaj motor nešto mnogo na off. A bilo mi je važno da je proizvod dostupan u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...