Jump to content

Moto Zajednica

CF Moto 450 MT

Recommended Posts

• Ne silazi, 3248 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere

Pa da, dosta zavisi od toga sa čime upoređuješ. Nisam vozio te motore, ali verujem da ne može da se poredi sa Tuaregom ili Kove450 što se ogibljenja tiče. 
A meni je recimo solidno unapređenje u odnosu na XT660Z (sa emulatorima).

Ali u toj nekoj entry level kategoriji je sasvim korektno. Baš sam pre nekog vremena video neke nazovi testove gde su na motocross stazi upoređivali kako se koji adv ponaša na većim skokovima. I u suštini MT se odlično pokazao. 

Ali pisali smo već o tome - MT je na svom terenu na nekom umereno brzom offroadu, tu je sasvim solidan, barem za mene. Na asfaltu nije baš udoban, oseti se svaka mala rupa ili ležeći, i kao što rekoh - nadam se da će to malo da se poboljša sa ovim oprugama. 
Takođe moj utisak je da viljuška dosta bolje radi  od zadnjeg amortizera - i može se reći da je tu glavni problem :) 

Promenio član živke
  • Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 3248 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere

Elem, dosta ozbiljnih tema za danas, malo da se zezamo :)

• Sviđa mi se 1
  • Haha 4

• U prolazu, 70 postova
  • Motocikl: CFMoto 450MT

Zdravo drugari :) 

Eto i mene posle više od 9 meseca kako nisam seo na eMTejca... Život i čudni putevi
proše godine u proleće završio u bolnici nakon otvaranja sezone zbog kamenčića u žučnoj kesi, jedva sanirali upalu i najzad operacija karjejm jula. 

Da bi supruga ostala u drugom stanju avgusta :D eh, da bi onda saznali da imamo visoko rizičnu trudnoću i da čekamo jednojačane blizance, koji su hvala Bogu (nakon svih muka) došli zdravi i pravi na svet aprila :D:D 

Tako da sada imam pune ruke posla, ali sam rano jutros u cik zore, a nakon što su se mališani naručkali - izvukao motor iz dubine garaže i otisnuo se na jedan krug od 20km. Prepuno srce od aprila, je postalo još malo punije nakon što sam zaverglao mašinu :)

Jelte, garanciju sam sasvim sigurno izgubio jer prošle godine nisam radio servis (ai i briga me) - sada moram isti što pre odraditi 😆

Elem moram sada stranu po stranu da pročitam (kada mi naiđe slobodno vreme) od oktobra prošle godine, ali bih zamolio kolege koji već imaju kilometražu sa ovim modelom koje su se "bolesti" tj slabe strane ispoljile za ovo vreme u eksploataciji i na šta obratiti pažnju ili zameniti? Moj primerak je od prvih modela iz leta 2024e godine 

Promenio član batica87
  • Sviđa mi se 8

• Go BIG or Go home, 446 postova
  • Motocikl: 450 MT

@batica87Pa trebaces da izbusis jednu malu rupu na podramu sa svake strane motora, otprilike burgijom fi 4 mm. Mozda si vec cuo za to pa da ne objasnjavam mnogo, ako nisi kazi...

• Sviđa mi se 1

• U prolazu, 70 postova
  • Motocikl: CFMoto 450MT

@roar hvala puno, trebalo bi da su mi to odradili na prvom servisu (njega nisam preskocio ).
Znam da je bilo priče i da je lager na zadnjem točku problematičan, correct?

Promenio član batica87

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja