Jump to content

Moto Zajednica

CF Moto 450 MT

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 188 postova
  • Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650
GITHUB.COM

Contribute to vincenzobpt/MOTO-HUB development by creating an account on GitHub.

Za ljude koji imaju T-Box verujem da ce ovo biti zanilivo.

1.png

2.png

6.png

Tek trebam da uzmem i isprobam aplikaciju. Mozda i ne radi :D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 270 postova
  • Motocikl: Honda CBR600RR

Ima li neko u BG povišeno sjedište?
Skoro sam kupovao nove pantalone ali su mi smetale tokom vožnje pa sam uzeo drugi model i to u većem broju ali isti problem, pa sam testirao u običnoj garderobi i sve je isto.
Zašto 2 god ne obratih pažnju na to ne znam, možda jer sam tek skoro počeo duže voziti od 30 min u cugu haha.

Da ne dužim, ne odgovara mi sjedjenje na motoru, nekako mi rotira taj dio tijela oko prepona kao i garderobu i onda ona počne da me steže. Nikako ne mogu da se namjestim nijedna poza na sjedistu ne odgovara. Eventualno kad podignem noge na crash barove malo bude lakše ili kad ustanem ali to nije rješenje. Na prošlim motorima nisam imao ove probleme, nešto ne ide s mojom fizionomijom i položajem, ne znam tačno šta al možda bi mi najlakše bilo da probam sa visokim sjedistem pa da vidim kakvo je stanje, al ne mogu da ga kupim tek tako bez da potvrdim da li je možda to.

I da li ima neko da je prešao na 800mtx sa 450 da mi uporedi, sve ga nešto mjerkam iako za moja 2 glavna interesovanja (provlačenje kroz gužvu, off) je bolji 450, 750mm veća širina, više zagrijavanja, skuplja reg, potrošnja itd al bas mi nedostaje snaga u pojedinim momentima i čim izađem na put hm

Sent from my PTP-N49 using Tapatalk

• Ne silazi, 3295 postova
  • Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere

Poslednji koji je mene pitao da proba visoko sedište je ipak uzeo MTX rađe nego da se cima sa probom :D @MladenV 
@Duta_91 je takođe prešao na MTX. 

A imamo i drugara iz Niša koji je prešao takođe zbog znage prvenstveno, ali je posle nekog vremena shvatio da mu 450 ipak više odgovara pa se opet vratio na njega. 

• Haha 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja