Motorcyclist 24798 Napisano pre 16 sati Integrisan, 8022 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Na USA sajtu je izasao 2027. model sa drugim grafikama. 5.999$ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7595 Napisano pre 12 sati (promenjeno) Enduraš, 6789 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine isao na turu bez bočnih nosaca, ove godine sa. Torbe neuporedivo bolje i čvršće stoje sa nosačima, a cena je smešna, moje sam platio jesto.ispod 4000 din, tako da je od mene velika preporuka, kod god koristi mekane bočne torbe. Zaboravih da napišem, zadnja Mitas xt+ izgurala 4500km i totalno je ćelava. Iako sam zadovoljan gumom na off-u i asfaltu, ipak previše kratko traje, tako da cu sada probati xt običnu (bivšu e-07), pa cu videti.... ako neko ima neku preporuku za drugu gumu, a da ne košta 200e..... Promenio pre 12 sati član aca-pn 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 168 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @aca-pn jel mozes da slikas kakva ti je guma? Moja je ina nekih 5000 km i ne bi je jos menjao dok ne krenu kise. Narucio sam preko motogume.rs i sa sve dostavom (jer sam narucio samo zadnju pa se placa i dostava) cena je prava sitinica, 24500 din. Malo je reci da sam popizdeo ali razmisljanja sam da odradim jos jednu ovu XT+ zadnju pa da menjam za neki drugi model i prednju i zadnju. A prednja mi izgleda kao nova, kao da bi mogla 3 zadnje da izdrzi. Za zadnju nisam pametan kada da je zamenim. Dok nema blata i 50/50 guma je dobra tako da aj imam jos vremena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 251 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Suzuki VStrom 1050, Suzuki VStrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imate nekoga u Hrvatskoj, Austriji ili Nemačkoj (ili preko dexpress) probajte da naručite: kupigume.hr oponeo.at Ovi naši sa cenama su kriminalni 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7663 Napisano pre 9 sati Advanced Member, 2596 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Doživeli smo momenat da jedna Mitas guma košta 200€. Užas! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17833 Napisano pre 8 sati Integrisan, 8736 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni tražili kod nas 400 evra za set 120 70 R18 i 160 60 R17. Ludilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 303 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sverc preko kupujem prodajem, ima da se nadju solidne gume po relativno normalnim cenama, nove, polovne samo kucajte dimenzije bez brenda ili bilo cega drugog tipa "140 80 18" i za sto evra ima da se nadje nova guma sa "mladjim" DOTom bez problema. Pustite ove ocarinjene i oporezovane gluposti sa marzama, to je za ove kojima je BDP na rekordnom nivou. Promenio pre 6 sati član mandrak_ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24798 Napisano pre 6 sati Integrisan, 8022 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bogme se razmisljam da izguram jos jednu sezonu sa Angel GT. Sara na vise od 50%, nigde ispucala, jedino zasto hocu da menjam je sto eto imaju 5 godina... Dranje brate mili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7595 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Enduraš, 6789 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan @knez.mladjatvoja jos izgleda dobro, da li je tvoja dakar verzija ? Moja je obična i evo kako izgleda Za gumu si se zeznuo, preplatio si je debelo https://www.kupujemprodajem.com/gume/gume-za-motocikle/140-80-18-mitas-enduro-trail-xt/oglas/191237337?filterId=8928150100 Promenio pre 4 sati član aca-pn 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knez.mladja 168 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @aca-pn Nije Dakar verzija. Moram da se ogradim da nekih 3000 km sam vozio kao po jajima jer mi je ovo prvi "teski" motor za off. Pre toga sam vozio CRF 250 rally sa Scorpion rally gumama. Presao na MT i sa fabrickim gumama pravac na Besnu kobilu. Fabricke gume na MT-u su meni super za asfalt, sljunak i slabije kamenje ali koliko sam se istraumirao na travi i blatu vidis i sam, jer vec razmisljam da menjam moju zadnju. I to sam ih vozio jedno 3000km dok nisam presao na XT+ (znaci valjano sam se istraumirao ). Sada vec redovno proklizavam zadnji kad' god stignem :D . Ako vidim da u krivini ima lep nagib, pri manjim brzinama u skretanjima i u zadnje vreme dosta vezbam proklizavanja, na nasipu i njivama NBG-a, sa seckanjem kvacila i gasom. Sedeci jos uvek ali docicemo do krofni u stojecem polozaju jednog dana. Hvala za sliku, kako stvari stoje ja mogu jos jedno 3000km da dodjem na tvoj nivo, tj. svaka cast koliko si je sprzio! Icicu na SORE 5 pa moram do tada da presecem. Ako ne bude kise ne menjam sigurno, a ako bude kise pre treka onda cu najverovatnije biti pickica i zameniti pa opet zameniti pred leto 2027. Posto sam menjam gume onda jedino mi je krivo ogrebotina na felni ali opet koliko kostaju gume treba da me boli uvce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7595 Napisano upravo sada Enduraš, 6789 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Poručio e07 preko internet prodaja guma, 12099 sa dostavom, videću kako ce da se pokaže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...