Gliga 7725 Napisano pre 20 sati Advanced Member, 2611 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre dva dana sam prvi put od kupovine zapravo provozao MT-a negde dalje od NS-BG-NS relacije (Rumunija prošle godine se vozila dok je motor bio službeni ) I to momačka vožnja. Nešto ispod 700km u danu... Bilo je autoputa, ali i dosta krivina po Bosni. Krajnji utisak je da je u ovom trenutku MT tačno onakav motor kakav mi je potreban za asfaltnu upotrebu. Vozi se lepo i lako. Ne tera na agresiju i brzinu, a opet daleko od toga da je spor. Po krivudavim putevima ga je baš uživanje voziti. Na pola puta, najdaljoj tački od kuće, mi je realno bilo dosta vožnje. Stigao me umor. Od ranije znam da mi nešto u obliku upravljača ne odgovara i da me zbog toga bole leđa u predelu lopatica. Kada sam posle 3-4 sata krenuo nazad, kao da prvi put sedam na motor tog dana. Ceo povratak mi položaj sedenja nije pravio problem. Dok sam stigao kući bio sam samo umoran od celog dana budnosti, ali ne i smlaćen. 10.5 sati aktivne vožnje, 690km. Fotke ne postoje, nije bila turistička vožnja već čist transport. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomykraguj90 34 Napisano pre 37 minuta U prolazu, 7 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Cf moto MT450 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi, da li je neko raspoložen da se provoza do mora?! Ka Crnoj Gori, 31.08 da bude polazak. Ja krećem iz Kragujevca, pa ako neko hoće da mi pravi društvo, dobrodošao je.. Znam da su mnogi otišli za Herceg Novi ali ja se nisam mogao organizovati,danas sam se vratio sa mora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...