aca-pn 7652 Napisano Utorak u 10:22 Enduraš, 6806 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Visoko težište nema prednost nikad. T700 definitivno nije za početnike, za njih je mnogo bolji mt450, a još bolji CRF300 ali daleko sam ja od početnika. Fizička sprema je svakako potrebna za offroad, slažem se 100%, ali ergonomija je više "udobnost" na motoru, prirodniji položaj, onaj koji više prija i kojim se lakše kontroliše motor. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2341 Napisano Utorak u 11:24 Drug član, 1205 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 56 minutes ago, aca-pn said: Visoko težište nema prednost nikad. Nije bas tacno - ono sto sam naveo itekako znaci. Motor bolje drzi pravac i stabilnost sa visokim tezistem ako je dole veliko kamenje, cista fizika (tocak se sporije naginje kada udari u kamen/prepreku), lakse koristis polugu motora u kanalu/kolotragu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7652 Napisano Utorak u 11:37 Enduraš, 6806 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Ništa nisam razumeo, ali nije ni bitno, slažemo se da se ne slažemo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2341 Napisano Utorak u 14:09 (promenjeno) Drug član, 1205 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ne slazem, da se ne slazemo - fiziki princip objasnjavam. Delimicno slican princip je i kada se ustane i kontra-naginje, donekle se koristi prednost visoko postavljene mase, sporije se menja ugao i vise je vremena za korekciju posle udara. Naravno, jos je vaznije sto motor moze da radi ispod tebe, i tacka pivota na fuzaterima, noge rade kao dodatno vesanje. EDIT. Guglao da proverim i efekat se u fizici zove "Invertovano klatno". Promenio Utorak u 14:19 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 696 Napisano Utorak u 15:00 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se slažem sa tobom, ali mislim da loše objašnjavaš taj fenomen Jer znam na šta misliš, ali ne kapiram to što piše 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 6445 Napisano Utorak u 19:23 Drug član, 568 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno prijatno sam se iznenadio sa time kako se vozi 450MT. Nisam vozio, nego gledao kako ljudi voze, i oduševljen sam. Pričam o prethodnom vikendu na Tari. SORE V. Neću da filozofiram o ovom onom. Jednostavno, momci voze dobro a motor ide kao sam đavo pakleni. I jedno vreme sam vozio u društvu dva touareg-a. Rusi voze. Isto mi se jako dopalo kako se ponaša motor. Ali o tome može mnogo bliže da objasni @Gliga. Jbg, kada voziš vidiš samo deo kolega. Ko ti se zalomi u grupi. Ali CF i Aprilia su mi pobrale simpatije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Corto Maltese 3 Napisano Sreda u 21:03 U prolazu, 4 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Royal Enfield Meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 9. 2026. at 7:59, Gliga je napisao: @Corto Maltese Gotovo sigurno je do tvog položaja, tj. načina sedenja. Meni sa 185-186cm apsolutno nikakva težina nije na rukama. Samo se "pridržavam" za upravljač Meni sam oblik kormana ne odgovara. Recimo da su krajevi suviše nagnuti ka gore prema nazad. Zbog toga već posle sat-dva osetim napetost u delu leđa između lopatica. Nikako da uhvatim vremena i prebacim Renthal koji je dosta ravniji i koji je na KLE rešio isti problem. Vrlo je moguće. Nisam navikao na takav položaj sedenja. Kao da me je sedište guralo napred pa sam se pridržavao za korman da ne bih ležao na rezervoaru. Na meteoru sam opušteniji, stopala blago ispred mene, korman mi je nekako bliže i u toku vožnje ga samo podržavam. Svakako ću probati ponovo ili ako budem imao priliku da probam od nekog drugara pa računam da ću tu dobiti i dobar savet. Thx. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 10071 Napisano Petak u 08:50 (promenjeno) Ne silazi, 3381 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Da se neko ne zezne sa alatom koji ide u ram, od Uncle Wanga, oko 25 evra košta. Ideja je odlična , realizacija loša. Nosač ima mnogo neiskorišćenog prostora, može to lepše da se napravi i odštampa, i da se ubaci alat po želji. Ovde se dobija jedna minijaturna račnica, za koji sam znao da je mala, ali ne i koliko Nije nešto posebno kvalitetna, a nema šrafciger bitova (ja sam sve mislio da ide jedan ravni i jedan krstak). Promenio Petak u 08:52 član živke 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 10071 Napisano Subota u 10:04 (promenjeno) Ne silazi, 3381 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Nastavljam sa deljenjem potencijalno korisnih informacija potpuno besplatno #450mt# Drugaru na 16 hiljada počelo po nekad da treperi svetlo za spuštenu ćopavu. Posle nekog vremena desilo mu se da se motor ugasi u vožnji. Kabl koji ide od senzora ćopave je gore iza amortizera vezan plastičnom vezicom. Kod njega je očigledno bio previše zategnut, dodirivao je ram i ogolile su se žice, pa je udarao na masu i počeo da brljavi. Kod mene sve ok. Inače nov senzor kod ujke 1000 dinara. Video sam da se par ljudi žalilo da su ga polomili na offroad-u, kažu izložen je dosta. Iskreno nisam obraćao pažnju na to. Promenio Subota u 10:06 član živke 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 10071 Napisano Subota u 10:14 Ne silazi, 3381 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 5 minuta i malo izolir trake kasnije - aždaje su spremne za akcije 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 680 Napisano Subota u 17:18 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/18/2026 at 10:50 AM, živke said: Hahahahahhaa ali gle račnice sunce ti poljubim....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 334 Napisano pre 10 sati Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Lovac na Banatski tornado Prolazi jare i tamo gde se kombajn pomuci, skoro 200 radnih sati bez problema, samo ga isprskas sa malo WD40 i gura 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...