Atorn 6715 Napisano Septembar 8 Drug član, 1263 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja, prednja i srednja cena 1500 eur Istekla registracija u avgustu i odjavio sam tablice. Kupio sam je na Uskrs 2022. od @shlem . Prešao sam snjom od tada oko 36000 km. Jedini kvar za sve ovo vreme je benzinska pumpa od 4000 din. Zbog zdravstvenih problema nisam je vozio od jula ove godine i nisam siguran da li ću je do kraja ove godine i voziti. Palim je na dve,tri nedelje, ali to je sviranje pilićima,ona traži da se vozi. Matora je i neuništiva. Mažena i pažena, stim što je starost učinila svoje, nije devojka više, ali snage ima i dalje. U saobraćajnoj piše 40,1 kw, međutim nema blokadu,ide ko lokomotiva. Ide sa koferom i bočnim tekstilnim torbama sa navlakama za kišu. Žao mi je što je prodajem i ako ne ode do januara, da usreći drugog nekog, biću srećan da je zadržim za sebe. Evo copy paste iz notesa šta je sve rađeno za ove 4 godine : 17 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 10647 Napisano Septembar 8 (promenjeno) Drug član, 399 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Gospođa Gvozdenka moja stara ljubav. Motor iz uvoza kupljen od Lukača, u odličnom stanju. Održavana dok je bila kod mene kod Arpada u Debeljači i stvarno je odličan motor. Stara garda pravljena da traje i traje. Pošto se vidim sa Gorančetom s' vremena na vreme mogu da kažem da je pazi bolje nego ja i dalje je u dobrom stanju. A što se tiče cene vredi svaki dinar i retko realna (povoljna) cena u poslednje vreme. Jedna slika za poređenje dok je bila kod mene. Zid je komšijski Promenio Septembar 8 član shlem 6 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16726 Napisano Septembar 8 Integrisan, 3406 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Dosta puta smo se vozili zajedno, i ja mogu da potvrdim da je odličan motor. 4 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 4394 Napisano Septembar 8 Drug član, 1977 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da potvrdim da je bolji motor nego vozač To Goran glanca možeš da se ogledaš na grane ..preporuka i od mene 4 1 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1881 Napisano Septembar 9 Drug član, 2168 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Kad današnji kinezi budu ovakvi 2057 godine ( 31god starosti) tad cu da kažem da su uspeli. Super cena, srecna prodaja. 8 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16726 Napisano Septembar 9 Integrisan, 3406 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan U svetu automobila, ovo je Golf 2. Mlađima se ne sviđa, nema blutut, tač skrin, kameru i milion drugih gedžeta, i ne interesuje ih šta je pod "haubom". Stariji znaju. Sipaš i voziš se. Prosto... Motor za svaku preporuku. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6715 Napisano Septembar 9 Drug član, 1263 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pun Temu raznih gedžeta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 25827 Napisano Septembar 9 Vozim motor, nisam BAJKER, 3054 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport, Suzuki Hayabusa Limited Edition Prijavi odgovor kao problematičan 'oces Busu i da ti doplatim...? Takodje preporuka za motor i od mene... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lordMilos 1281 Napisano Septembar 10 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: Ваљево- Valjevo Motocikl: CFMOTO 800MT Explore Edition 🔹◻ Prijavi odgovor kao problematičan Некада као млади возили смо заједно и мотор и чика Горана добро познајем стара добра јапанска школа, снажан, једноставан и проверен. Пазио и одржавао, мачке гањо(што вако што нако, 'ебено кад се пењу где је топло и меко, хахах), тако да ко тражи поуздану машину за вожњу и путовања, свакако нека погледа оглас и за ове паре, великодушно чика Горане Аторну. 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 10116 Napisano Septembar 10 Ne silazi, 2493 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Da se pridružim,kome treba pouzdan motor,i bez gomile elektronike(koja je uvek izvor problema) 4 cilindra,i napravljen da traje,topla preporuka.Da dodam,dvoje i prtljag nosi samo tako.Za primerak iz ovog oglasa preporuka,sobzirom da je Goran umeren vozač,a održavanje na nivou......a dosta toga su i momci u predhodnim postovima naveli. @Atorn sa srećom prodaja.Samo nemoj da ti bude posle krivo...kad ode.Još uvek se sećam svog starog Bandita. 2 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6715 Napisano Septembar 10 Drug član, 1263 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Kažu mi pojedini,, prodaj ga sada za 1500, a kad ozdraviš otkupi ga za 2500 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 5143 Napisano Septembar 10 BJB Maxi Scooter Club, 1507 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ali i sa manje kilometara 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 310 Napisano Septembar 11 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A, Royal Enfield Meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam i vozio ovakav isti,crni. Izvanredan,pravi muški,gvozdeni motor sa 4 cilindra i 2 topa. Cena ok,ko ga kupi neće pogrešiti. Preporuka,samo tako! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6715 Napisano Septembar 12 Drug član, 1263 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Elmilorad je napisao: motor sa 4 cilindra i 2 topa Sa dva ventila po cilindru,kao na Fapu,Tamu,Mercedesu... veliki 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 18117 Napisano Septembar 12 Drug član, 2021 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nepoderiva mašina za put oko sveta! Odličan za vožnju u dvoje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10902 Napisano Septembar 12 Drug član, 2093 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 SE GT '19 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam oglase na PA baš da vidim šta od Yamahe košta 1.500 evra: evo, skuterčić od 50 kubika Aerox, godište 2005-2010. I sada to uporediš sa ovaaaakvim motorom... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 10202 Napisano Septembar 14 (promenjeno) Ne silazi, 3425 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ima ono nešto ovaj motor. U to vreme projektovan da bude jednostavan, pouzdan i pristupačan ... Ali kad pogledaš sada - vazušara sa 4 cilindra, dva topa i kardanom, a i dalje vrlo lepog, klasičnog izgleda - koliko bi sada koštao nov ovakav ? S vremena na vreme se jave ljudi na forumu koji traže jeftin, a proveren i pouzdan motor, da voze i ne misle za male pare. E pa ovo je mašina za njih. Srećna prodaja! Promenio Septembar 14 član živke 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 25827 Napisano Septembar 14 Vozim motor, nisam BAJKER, 3054 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport, Suzuki Hayabusa Limited Edition Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena, motor u top stanju, bez ulaganja... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6715 Napisano Septembar 14 Drug član, 1263 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Može Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16726 Napisano Septembar 14 Integrisan, 3406 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj, ružna boja ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivanrsvb 353 Napisano Septembar 14 Zainteresovan, 654 postova Prijavi odgovor kao problematičan A znam baticu a znam i ovu dresinu xj900:)..zzm seGoran retko savestan i dobar vozac a i vlasnik...Dobar bajk ko voli ovakav tip motoraSent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 16726 Napisano Septembar 14 Integrisan, 3406 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu da verujem da još nije otišao. U ovakvom stanju, za ove pare... Ne ložim nikoga, znam. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 6715 Napisano Septembar 14 Drug član, 1263 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi i drago zbog toga 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 5022 Napisano Septembar 14 motoras, 2655 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Blaza je napisao: Ja ne mogu da verujem da još nije otišao. U ovakvom stanju, za ove pare... Ne ložim nikoga, znam. Meni Panka 1100 stoji od aprila u oglasima,niko da dodje da je vidi. Dva razgovora sa ponudama koje mi nisu odgovarale. Cena medju najnižim u oglasima,samo da se rega i vozi. Bukvalno mi zao sto sam uradio servis. Trebalo je da se ugradim sto evra i samo prosledim dalje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 10647 Napisano Ponedeljak u 09:44 Drug član, 399 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Javlja li se ko za Diverziju. Ovakav primerak po ovoj ceni retko biva... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...