Atorn 6620 Napisano pre 49 minuta Drug član, 1261 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Zadnja, prednja i srednja cena 1500 eur Istekla registracija u avgustu i odjavio sam tablice. Kupio sam je na Uskrs 2022. od @shlem . Prešao sam snjom od tada oko 36000 km. Jedini kvar za sve ovo vreme je benzinska pumpa od 4000 din. Zbog zdravstvenih problema nisam je vozio od jula ove godine i nisam siguran da li ću je do kraja ove godine i voziti. Palim je na dve,tri nedelje, ali to je sviranje pilićima,ona traži da se vozi. Matora je i neuništiva. Mažena i pažena, stim što je starost učinila svoje, nije devojka više, ali snage ima i dalje. U saobraćajnoj piše 40,1 kw, međutim nema blokadu,ide ko lokomotiva. Ide sa koferom i bočnim tekstilnim torbama sa navlakama za kišu. Žao mi je što je prodajem i ako ne ode do januara, da usreći drugog nekog, biću srećan da je zadržim za sebe. Evo copy paste iz notesa šta je sve rađeno za ove 4 godine : 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 10594 Napisano pre 3 minuta (promenjeno) Drug član, 399 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Gospođa Gvozdenka moja stara ljubav. Motor iz uvoza kupljen od Lukača, u odličnom stanju. Održavana dok je bila kod mene kod Arpada u Debeljači i stvarno je odličan motor. Stara garda pravljena da traje i traje. Pošto se vidim sa Gorančetom s' vremena na vreme mogu da kažem da je pazi bolje nego ja i dalje je u dobrom stanju. A što se tiče cene vredi svaki dinar i retko realna (povoljna) cena u poslednje vreme. Jedna slika za poređenje dok je bila kod mene. Zid je komšijski Promenio upravo sada član shlem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...