Jump to content

Moto Zajednica

bopk

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1878
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu bopk

  • Rođendan April 30

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Prokuplje
  • Motocikl
    Strom 650 xt

Poslednji posetioci profila

6342 profile views

bopk's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

1,3k

Reputacija u zajednici

  1. Kad je bas sunčano bas crna oprema se vidi iz daljine i po meni je uočljiva. Čim je malo oblačno tu je fluo zelena neprikosnovena. Po meni fluo zelena kaciga i komplet crna odeća. Veliki kontrast i u svim vremenskim uslovima si vidljiv. Ps: Kišna jakna obavezno zelena.
  2. bopk

    HONDA NC750X 2023

    Koliko litara je ovaj kofer? 55l je moja pretpostavka. Bas mu dobro stoji i prava je veličina ovako vizuelno.
  3. Ja uzeo grejač za vrat. Potkape imam od ranije. Sad nisam uzeo potkapu zato sto mi je pedebeo onaj shav po sredini i to kad skineš ostane crta preko pola glave
  4. Ja sam jedan od njih. Još sam dobio i popust za moju omiljenu kolor semu pa me XT verzija izašla 8290e. Neki polovni su čak i skuplji po oglasima.
  5. bopk

    CB 500X novi

    Meni ovaj novi dosta lepši i modernije izgleda.
  6. Ne znam koliko je pametno stavljati sport gumu na sport touring motor koji se vozi lagano. Ta guma verovatno nikad ne dodje na svoju radnu temperaturu.
  7. bopk

    Sta sad kupiti

    Ne umem da ispravim prethodni pošto pošto sam moj odgovor umetnuo uz sliku ko da je NFS pisao. Za postavljaca teme mozda da pogleda i bmw f700gs
  8. Jel mozes da napišeš nesto o čizmama? Kakve su za hodanje? Sviđaju mi se a ne znam nikog ko ih ima. Ps: broj mi ne odgovara.
  9. 2021 god sam na jednoj vožnji otkopcao rajsfesluse na rukavima. Bilo ih je 2 po rukavu onako duzinski skoro do lakta. Bila je vrućina pa da mi pirka. Samim tim je rukav bio komotan. 2 min poslentoga sam imao pad u levoj krivini. Prilikom mog kotrljanja stitnici su se pomerili i zveknuo sam laktom o kamencugu. Epilog polomljen levi lakat, ne naprsao već odvojen na 2 polovine. 2 operacije u roku od 6 meseci, žice, šipke i ostale propratne stvari. Poenta je da stitnici treba da stoje na svom mestu i da rukavi nisu široki u odnosu na ruku. Ps: Sad je sve ok ali lekciju sa luftiranjem sam naučio
  10. Zadnja ko švajcarski sir bila Flekovana na 3 mesta?
  11. Po meni pravi naslednik stroma 650 je strom800 ali RE ( road edition). Nov košta 10400. Dvoumio sam se izmedju njega i 650 ali je ipak razum prevladao ( citaj finansije) da uzmem 650. Taj 800RE je po meni za klasu pa i dve bolji motor od 650 a razlika u ceni je samo 1700 evra. Inače Atila mi je rekao da će 650 da se prodaje ove i sledeće godine i posle toga nema više. Ko ima 1500e više mislim da itekako vredi tu razliku. Podesite viljuška, kvik shifter, ride by wire i 3 moda vožnje, jači agregat, fabrički vizir veliki, lcd displej. Jedino sto je na strani 650 je malo manja cena, VEC dokazan i pouzdan agregat ( ne znači bolji već samo da se godinama dokazivao) i verovatno malo jeftinije odrzavanje. Oba imaju 19-icu prednji točak. Gledao sam 50 video recenzija i ne postoji vozač koji ga je probao a da nije oduševljen. Nek su i pola plaćene recenzije ostalih 50% su oduševljeni motorom. Ko ima 10400e ne postoji bolja kupovina.
  12. Poskupelo jeste ali ne zaboravi da su i na novom motoru sve te stvari stavljene nove pa je ipak primala razlika u ceni novog i polovnog. Pre 4-5 godina su gume isto koštale i na novom i na ponovnom pa su razlike u ceni novog motora i polovnog bile dosta veče.
  13. Sa ovim cenama polovnih sasvim je logično da se kupi nov motor. Gledao sam polovne i prelomio da za malo više para kupim nov. Norveska je puna novih kineskih automobila. Kupovna moć je u odnosu na nas nebo i zemlja a ipak se odlučuju za kineze. Ne vidim sto bi kineska kola bila odlična a motori ne. Da nisam imao za novog japanca kupio bih novog kineza. Drugar došao letos sa kineskim SUV-om na odmor. Svemirski brod. Unutra koža, ide kao raketa. Dodatna oprema je kao u premijum trojci. Sve je na nivou duplo skupljih evropljani. Ovde gde sam ja (Prokuplje) zadnjih godina ima više novih kineza ( većina benelli) nego novih japanaca u poslednjih 20 godina.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja