ProMaster 12817 Napisano pre 20 sati (promenjeno) Ne silazi, 2215 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Danas na spuštanju ka Užicu, lik pretiče kolonu i blica ovima što dolaze odozdo (voze svojom trakom) da se sklone, poubijaše se ljudi.. Malo mi ginemo kako vozimo, nije isključeno da smo stvarno nebeski narod. Doduše bitno da je mene na gore, kad sam išao ka Tari opalio tu radar, vozio sam strašnih 58km/h Promenio pre 20 sati član ProMaster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12733 Napisano pre 20 sati Ne silazi, 3048 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan U Valensiji su kruzni tokovi sa semaforima.na zeleno idu biciklisti i pesaci.obe staze su jedna uz drugu.Nisam nasao ni jednog vozaca da je bio nervozan a kamoli da hoce da prodje.Dok sam vozio bicikl po bici stazi.Ali ni meni nije padalo napamet da predjem na crveno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2428 Napisano pre 19 sati Drug član, 1542 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Јуче возим лагано кроз Дивчибаре према Ваљеву, мало после центра поред бензинске пумпе ме претичу 2 мајмуна на сузуки гсхр, мислим к5 и р1 2010 или старија, Ваљевске табле. Један мајмун сам на мотору, а на другом нека дебела натрћила гузицу. Сви редно у кратким рукавима. И све би то било у реду да нису пролетели тик уз мене, тако да сам се препао. Ја сам возио 30-40 на сат а они преко 100 сигурно. После првог шока, кренем за њима знајући да 200-300 метара даље почињу кривине, и као што сам претпостављао, на првој серпетини на лево су малтене стали колико су успорили, онда их на исти начин као што су они мене претекли обиђем у сред кривине а првог сам и клепио лактом у пролазу. Размишљао сам и ногу да употребим али нисам хтео да идем толико далеко.. Онда сам изгасирао до Петнице и стао да их сачекам поред продавнице али их није било на видику. Поздрав ако се препознате. П.С Научите да возите јбг, да вас не пегла адв мотор са 660 кубика 2 7 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CORLIJA 2 Napisano pre 19 sati (promenjeno) U prolazu, 9 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, Gajo Sevojno je napisao: лактом у пролазу а-јој брт! x$ *еј, али ако су толико немарни, лењи (глупи?), јбт., да ли је било вредно ризика (мслм у самој вожњи!) Promenio pre 19 sati član CORLIJA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2428 Napisano pre 19 sati Drug član, 1542 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Пао ми мрак на очи. Глупо и ризично и са моје стране али у тим моментима је малтене рефлексна реакција. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12733 Napisano pre 18 sati Ne silazi, 3048 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan JBG jurcaju motori samo tako.Userem se kad proleti pored mene.Zato moram da gledam u retrovizor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconibc 128 Napisano pre 17 sati U prolazu, 66 postova Lokacija: Beograd/Bela Crkva Motocikl: Honda Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas na Rudniku ekipa sa par motora divlja na putu za Rudnik pa onda tockarenje ispred Kote. Pola njih bez opreme i tablica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7653 Napisano pre 16 sati Ne silazi, 3375 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Isao do Zrenjanina, u oba smeta sam imao situaciju da obilaze kolonu i idu na mene i ako sijam ko jelka i jos blicam kad vidim da hoce da krenu i dzaba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2428 Napisano pre 16 sati Drug član, 1542 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Бацају љагу на нормалне људе. Зато нас нико и не воли. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1689 Napisano pre 16 sati Vinyl rider, 894 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, cezarpa je napisao: U Valensiji su kruzni tokovi sa semaforima.na zeleno idu biciklisti i pesaci.obe staze su jedna uz drugu.Nisam nasao ni jednog vozaca da je bio nervozan a kamoli da hoce da prodje.Dok sam vozio bicikl po bici stazi.Ali ni meni nije padalo napamet da predjem na crveno. Nisi naveo ono naj bitnije - tamo je svuda zabranjeno skretanje u levo ! Niko nikom ne sece traku i znacajno su manje guzve pa samim tim i nema sekiracije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 23778 Napisano pre 3 sati Integrisan, 7690 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 4018 Napisano pre 2 sati Drug član, 1314 postova Lokacija: New Now Motocikl: B King Prijavi odgovor kao problematičan u NS je autobus GSP-a nalupao 5 automobila na semaforu... nezvanično - otkazale mu kočnice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...