Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Ne silazi, 2215 postova
  • Motocikl: Tracer 900 124ccm

Danas na spuštanju ka Užicu, lik pretiče kolonu i blica ovima što dolaze odozdo  (voze svojom trakom) da se sklone, poubijaše se ljudi.. 

Malo mi ginemo kako vozimo, nije isključeno da smo stvarno nebeski narod.

Doduše bitno da je mene na gore, kad sam išao ka Tari opalio tu radar, vozio sam strašnih 58km/h 😂👏

Promenio član ProMaster

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 3048 postova
  • Motocikl: Connect gy6 125

U Valensiji su kruzni tokovi sa semaforima.na zeleno idu biciklisti i pesaci.obe staze su jedna uz drugu.Nisam nasao ni jednog vozaca da je bio nervozan a kamoli da hoce da prodje.Dok sam vozio bicikl po bici stazi.Ali ni meni nije padalo napamet da predjem na crveno.

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1542 postova
  • Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr

Јуче возим лагано кроз Дивчибаре према Ваљеву, мало после центра поред бензинске пумпе ме  претичу 2 мајмуна на сузуки гсхр, мислим к5 и р1 2010 или старија, Ваљевске табле. Један мајмун сам на мотору, а на другом нека дебела натрћила гузицу. Сви редно у кратким рукавима. И све би то било у реду да нису пролетели тик уз мене, тако да сам се препао. Ја сам возио 30-40 на сат а они преко 100 сигурно. После првог шока,  кренем за њима знајући да 200-300 метара даље почињу кривине, и као што сам претпостављао, на првој серпетини на лево су малтене стали колико су успорили, онда их на исти начин као што су они мене претекли обиђем у сред кривине а првог сам и клепио лактом у пролазу. Размишљао сам и ногу да употребим али нисам хтео да идем толико далеко..  Онда сам изгасирао до Петнице и стао да их сачекам поред продавнице али их није било на видику. Поздрав ако се препознате. П.С Научите да возите јбг, да вас не пегла адв мотор са 660 кубика :)

• Sviđa mi se 2
  • Haha 7
  • Podržavam 4

• U prolazu, 9 postova
pre 43 minuta, Gajo Sevojno je napisao:

лактом у пролазу

а-јој брт! x$ *еј, али ако су толико немарни, лењи (глупи?), јбт., да ли је било вредно ризика (мслм у самој вожњи!)

Promenio član CORLIJA

Пао ми мрак на очи. Глупо и ризично и са моје стране али у тим моментима је малтене рефлексна реакција.

• U prolazu, 66 postova
  • Motocikl: Honda Varadero 1000

Danas na Rudniku ekipa sa par motora divlja na putu za Rudnik pa onda tockarenje ispred Kote. Pola njih bez opreme i tablica...

• Ne silazi, 3375 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Isao do Zrenjanina, u oba smeta sam imao situaciju da obilaze kolonu i idu na mene i ako sijam ko jelka i jos blicam kad vidim da hoce da krenu i dzaba. 

Бацају љагу на нормалне људе. Зато нас нико и не воли. 

• Sviđa mi se 1
  • Podržavam 2

• Vinyl rider, 894 postova
  • Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина
Pre 3 sati, cezarpa je napisao:

U Valensiji su kruzni tokovi sa semaforima.na zeleno idu biciklisti i pesaci.obe staze su jedna uz drugu.Nisam nasao ni jednog vozaca da je bio nervozan a kamoli da hoce da prodje.Dok sam vozio bicikl po bici stazi.Ali ni meni nije padalo napamet da predjem na crveno.

Nisi naveo ono naj bitnije - tamo je svuda zabranjeno skretanje u levo ! Niko nikom ne sece traku i znacajno su manje guzve pa samim tim i nema sekiracije.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja