Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Integrisan, 7684 postova
  • Motocikl: Kwikasfuki 600

Da ne bih otvarao temu, posto kako je pocelo, tema se moze otvoriti svaki dan :/

Oboren motociklista u naselju Brestovac kod Bora. Stanje učesnika nije poznato. Usporen saobraćaj

703578654_981888491258710_53622785824259

703571122_981888494592043_71877372684512

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 210 postova
  • Motocikl: Kymco Visa

Danas za ne sedati na motor. Od žene koja se na sred Teodora Drajzera okreće polukružno, ali joj baš i ne ide, do Ustaničke gde me druga umalo ne istera na razdelni ostrvo jer me nije videla u sve full fluo zelenoj jakni i ja je posmatram svo vreme i razmišljam šta radi, do dugokosog idiota na džinovskom kvadu na slaviji koji je uleteo na pun gas i lepo seče pravolinijski kružni dok gde njemu paše.

• Drug član, 1085 postova
  • Motocikl: Honda X-ADV

Taxista malopre uspeo trojicu kolega da obori - svaka čast. Verovatno je sekao na novu autobusku stanicu. Kolege ka Ikei krenule 100%

WWW.INSTAGRAM.COM

1,296 likes, 73 comments - moj_beo_grad_ on May 23, 2026: "Na autoputu kod stanice „Beograd Jug”...

Promenio član QmBGD

• Ne silazi, 3372 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

I problem je sto izlaze na kvarno, nece da idu normalno paralelno napred pa da se uključe nego seku odmah, 

Nadam se da su kolege dobro a stoka ce se jednom naučiti pameti. 

Nezgoda na autoputu kod stanice "Beograd Jug" posle Autokomande. Oborena trojica motociklista. Trenutno nije poznato njihovo stanje. Stvaraju se veliki zastoji

704166927_982638177850408_85308518419196

• Tužan 1

Info sa lica mesta. Bajkeri su išli ka Ikei na zbirno mesto za miting. Taksista je iz čista mira skrenuo na autobusku stanicu i pokupio motore. Ima povređenih ali nije strašno..

• Hvala 1

• Drug član, 3133 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X
Pre sat vremena, Motorcyclist je napisao:

Info sa lica mesta. Bajkeri su išli ka Ikei na zbirno mesto za miting. Taksista je iz čista mira skrenuo na autobusku stanicu i pokupio motore. Ima povređenih ali nije strašno..

To je zato što je MORON od gradonačelnika smestio međugradski prevoz na najgoru moguću lokaciju u gradu. Napravio je opšti haos sa tom stanicom...sad je normalna pojava pored naglog skretanja automobila nonšalantna šetnja pešaka autoputem jer MORON nije uspeo da obezbedi adekvatan prevoz ljudima iz tog slepog creva od stanice. 

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 3

• Drug član, 3390 postova
  • Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac

Neeee... ne shvataš viziju. On je apstraktni umetnik, a Bgd je njegovo platno.

• Ne silazi, 1341 postova
  • Motocikl: Hornet 600
Pre 5 sati, Motorcyclist je napisao:

Ima povređenih ali nije strašno..

Koliko sam ja čuo povrede su više nego strašne.

• Tužan 1

• -, 1937 postova
  • Motocikl: /
5 hours ago, mick said:

To je zato što je MORON od gradonačelnika smestio međugradski prevoz na najgoru moguću lokaciju u gradu. Napravio je opšti haos sa tom stanicom...sad je normalna pojava pored naglog skretanja automobila nonšalantna šetnja pešaka autoputem jer MORON nije uspeo da obezbedi adekvatan prevoz ljudima iz tog slepog creva od stanice. 

Ono?

Ono je samo dokaz sta se dogodi kad ne ukljucis ljude iz struke da daju svoja misljenja i predloge!

Ej bre, napravili prosirenje tamo posle dela gde su stajali medjugradski i odmah ga zatvorili stubicima :D

• Drug član, 3133 postova
  • Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X

Rođen sam u Beoradu...ceo život živim u njemu...ovo je prvi put u životu da sve što gradska vlast uradi bude toliki promašaj da je to neverovatno. Bukvalno svaka stvar koju su započeli, završili, predložili...sve je apsolutni promašaj! Neverovatno!

• Sviđa mi se 2

• nekrunisani kralj moto cigana, 3337 postova
  • Motocikl: 4x4
pre 4 minuta, mick je napisao:

Rođen sam u Beoradu...ceo život živim u njemu...ovo je prvi put u životu da sve što gradska vlast uradi bude toliki promašaj da je to neverovatno. Bukvalno svaka stvar koju su započeli, završili, predložili...sve je apsolutni promašaj! Neverovatno!

Prošli vikend negde sat dva posle ponoći sam išao Svetogorskom ka trgu, bila ona kiša i kod Politike može samo kroz stanicu,samo za autobuse. Da li nisam video neki znak, nije mi jasno šta sam uradio. Milion onih traka po zemlji, ogradica... I dok sam preko trga krenuo ka Slaviji (uz one kružne tokove) osećao sam se kao stranac u Beogradu.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja