Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Ne silazi, 6864 postova
  • Motocikl: konzerviran

Dzaba svetla, džaba sve...kad neko ne želi da te vidi, neće te videti. Dobro, da ne generalizujem, podsetiću na rezultate istraživanja...gde je zaključak da je silueta motocikliste teško uočljiva...tako da bi svaki učesnik u saobraćaju trebalo da detaljnije pogleda situaciju na raskršću pre ulaska u nju. Ne pomažu ni svetla, ni otvorene cevke ni štatijaznam. Dodatno ne pomaže ni malo brže kretanje motocikliste, specifične okolnosti, sunce, A stub...trte mrte.

Ja lično imam problem kada vozim gospođin Ypsilon...više puta sam iscimao pešake....nisam ih video.

Tako da...nemojte preterano osuđivati (mada to i sam radim)...već praktikujte defanzivnu vožnju. Na ovakvim mestima, prvo sporije, a pomoglo bi i jedno lagano lelujanje levo desno...takav pokret dokazano privlači pažnju...pod uslovom da drugi učesnici uopšte žele da učestvuju u saobraćaju kao da nisu sami.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 3671 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Sve to razumem al mislim da bas ne gledaju, skoro jedan pored drugog i da ne vidis to je vec ono odsutna voznja. 

Pre koju god vozim i kazem kolegi evo motora kaze on gde, on u opste nije video a pored nas, prosto mislim da ne zele da te vide. 

• U prolazu, 45 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion

Људи су зомбирани. Егоистични, сами на путу, сами себи битни. Све друкчије се истискује мржњом, а то су мотори на путу. Мржња је завладала, поделе, ми и они, не знам чему срљамо. Лудо је губити главу а одустајати срамота. Ја сам почео одавно да возим скроз опрезно, досадно опрезно, не вреди, страдати или опрезно. Чак и кад ме исеку ја њима машем и као у реду је.. нема свирања турирања, они се осмехну, увиде. Не знам да ли се преобрате али агресија рађа агресију а леп гест ипак изазове неки осмех, комуникацију.

• Sviđa mi se 3

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja