pronto 8169 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 6864 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba svetla, džaba sve...kad neko ne želi da te vidi, neće te videti. Dobro, da ne generalizujem, podsetiću na rezultate istraživanja...gde je zaključak da je silueta motocikliste teško uočljiva...tako da bi svaki učesnik u saobraćaju trebalo da detaljnije pogleda situaciju na raskršću pre ulaska u nju. Ne pomažu ni svetla, ni otvorene cevke ni štatijaznam. Dodatno ne pomaže ni malo brže kretanje motocikliste, specifične okolnosti, sunce, A stub...trte mrte. Ja lično imam problem kada vozim gospođin Ypsilon...više puta sam iscimao pešake....nisam ih video. Tako da...nemojte preterano osuđivati (mada to i sam radim)...već praktikujte defanzivnu vožnju. Na ovakvim mestima, prvo sporije, a pomoglo bi i jedno lagano lelujanje levo desno...takav pokret dokazano privlači pažnju...pod uslovom da drugi učesnici uopšte žele da učestvuju u saobraćaju kao da nisu sami. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8538 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 3671 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sve to razumem al mislim da bas ne gledaju, skoro jedan pored drugog i da ne vidis to je vec ono odsutna voznja. Pre koju god vozim i kazem kolegi evo motora kaze on gde, on u opste nije video a pored nas, prosto mislim da ne zele da te vide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mornar85 71 Napisano pre 2 sati U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Људи су зомбирани. Егоистични, сами на путу, сами себи битни. Све друкчије се истискује мржњом, а то су мотори на путу. Мржња је завладала, поделе, ми и они, не знам чему срљамо. Лудо је губити главу а одустајати срамота. Ја сам почео одавно да возим скроз опрезно, досадно опрезно, не вреди, страдати или опрезно. Чак и кад ме исеку ја њима машем и као у реду је.. нема свирања турирања, они се осмехну, увиде. Не знам да ли се преобрате али агресија рађа агресију а леп гест ипак изазове неки осмех, комуникацију. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 13004 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 3193 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Ma kad me isece ,nek se tera u 3 pm.Sledeci korak je sudar,a to gledamo da izbegnemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...