sicma 39 Napisano Avgust 21 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 8/19/2026 at 3:56 PM, mrle said: Brate, preteruješ. Normalno bi pomislio da preteruje, ali ja sam živeo na Konjarniku, svaki dan sam prolazio kroz tu raskrsnicu. I dalje mi je nadrealno koliko puta sam video da ljudi prolaze tu na stop znak a da nisu ni pipnuli kočnicu, ali što je najgore, nisu ni ustupili prednost. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4685 Napisano Avgust 21 Malinar u pokusaju, 1957 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 8. 2026. at 15:56, mrle je napisao: Brate, preteruješ. Mislim da video ne može da dočara realnu sliku, na snimku to izgleda bezazlenije. Ja sam par puta pitao ove što su me isekli šta je razlog, svi su u fazonu jbg nisam pogledao/la, kao pad koncentracije i sl. Pa lezi kući i spavaj ako nisi za saobraćaj, ili imaš bus, taxi,... Najbolje da neko ostane invalid jer njima nije bio dan, hebe mi se i za njih i njihov dan, neka gledaju gde voze... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12962 Napisano Avgust 22 Ne silazi, 3168 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svaki dan desavaju slicne situacije.Stalno im pominjem familiju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 2632 Napisano Subota u 15:49 Drug član, 1776 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------EX Honda Africa Twin '17--------------------------EX V Strom 650XT '24---------------SUZUKI DRZ400----BMW 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Lik iz suprotnog smera zapocinje preticanje 2 šlepera na punu liniju, bežim uz desnu ivicu, mrtav ladan prolazi tik pored mene kao da ne postojim. Da mu je išao šleper u susret da li bi isto postupio? Kakvih ljudi ima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 11469 Napisano Nedelja u 01:22 nekrunisani kralj moto cigana, 3370 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Instagram WWW.INSTAGRAM.COM 2,419 likes, 116 comments - 192_rs on August 22, 2026: "UPOZORENJE: UZNEMIRUJUĆI... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 10257 Napisano Nedelja u 04:49 Ne silazi, 4039 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, mrle said: Instagram WWW.INSTAGRAM.COM 2,419 likes, 116 comments - 192_rs on August 22, 2026: "UPOZORENJE: UZNEMIRUJUĆI... ...ja odavno tvrdim da treba vratiti VEŠALA. JAVNO VEŠANJE. Mogu i da obrazložim. Ovo je bukvalno upotreba auta kao oružja na javnom događaju, protiv grupe ljudi. Dotični, koji je u bekstvu, je 2021. bio već u novinama i bili protesti ljudi, jer je autom presreo nekog, kidnapovao, stavio u gepek i potom naneo teške telesne povrede. Bio u bekstvu 12 dana pa se u februaru 2021. predao policiji. Zanimljivo je što je avgusta 2026. on u autu na konjičkim trkama.. Ne, ma neeee.. Bravo... Kolko puta treba da pokaže da je psihopata, i da ga puštate još malo, da sačekamo da izvuče kalašnjikov iz gepeka i da pobije po sela.. Oće tad biti u zatvoru?? Bravo sudije. Bravo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 3298 Napisano Nedelja u 05:51 Drug član, 1426 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ima si francuzi u svojoj revoluciji i jednu možda malo efektivniju stvar… Nije lepo biti surov, ali je ponekad neophodno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12962 Napisano Nedelja u 05:53 Ne silazi, 3168 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Andrej:Fali par kockica u tvojoj zelji.Lik je pripadnik vlasti.Kako mislis da se sprovodi zakon nad njima?Kad od gore do dole nista ne valja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24965 Napisano Nedelja u 11:12 Integrisan, 8106 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc u Mladenovu vozim po kisi, ispred mene raskrsnica, kad mali kreten na bajsu, vozi bez ruku i GLEDA U TELEFON! Nista nailazak na put sa pravom prvenstva. Znaci da sam bio blize direkt. Pa uce li imbecili roditelji decu kako se prelazi put? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12962 Napisano Nedelja u 14:36 Ne silazi, 3168 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Legnes na sirenu,pa mu se smejes kad se usere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13414 Napisano Nedelja u 17:32 4_tocka_i_karoserija, 2518 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, cezarpa je napisao: Legnes na sirenu,pa mu se smejes kad se usere. I to čekaš pravi trenutak, ništa na daljinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 15414 Napisano Ponedeljak u 05:26 Ne silazi, 1532 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Nekad sam na kombi montirao vazdušnu sirenu i poseban prekidač za takve trenutke. Biciklistima sam se plašio i svirati da ne padnu koliko je to urlalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3511 Napisano Utorak u 09:58 Vozac A kategorije :D, 1101 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Бахати мамлаз је јуче усмртрио дијете од 5 година у Краљеву. Питам се, докле више! Дијете је убијено! Ако ово није кап која је прелива чашу, онда не знам када ће бити. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8422 Napisano Utorak u 10:16 Drug član, 3171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Бахати мамлаз је јуче усмртрио дијете од 5 година у Краљеву. Питам се, докле више! Дијете је убијено! Ако ово није кап која је прелива чашу, онда не знам када ће бити.Pa nije jer nikog nije briga od onih koji bi trebali uvoditi red. Divljo na Novom Beogradu ubi saobracajca i porodicu mu, saobracajci kao kolege izasli jedno vece u protest i sta se posle desilo, nista. Nisu povecali kontrole, kad kontrolisu uglavnom to nisu drogirani kumovi i njihovi sinovi jer to automatski znaci gubitak posla, cak i kad nekog zapisu, prodje jeftino na sudu. Opet nekako mi se cini da je postalo fensi biti govedo, pa bi svi da budu sto veci junac. E sad bi trebalo da napisem sto se ne smije pisati, pa necu ni napisati al znate kako se ovo jedino resava Послато са 2303CRA44A помоћу Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9609 Napisano Utorak u 10:46 (promenjeno) -, 1997 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 48 minutes ago, draki said: Бахати мамлаз је јуче усмртрио дијете од 5 година у Краљеву. Питам се, докле више! Дијете је убијено! Ако ово није кап која је прелива чашу, онда не знам када ће бити. Nase case su busne.... Promenio Utorak u 10:47 član ser Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 8422 Napisano Utorak u 11:38 Drug član, 3171 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je neki rodjak naseg vodjeПослато са 2303CRA44A помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 11083 Napisano Utorak u 12:04 Drug član, 3443 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Obratite pažnju... Bez dozvole s 26 godina. Može mu se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 17815 Napisano Utorak u 15:38 Drug član, 2014 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Eto njega uskoro u ćacilendu, kao član sa pedigreom. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8459 Napisano Utorak u 17:43 (promenjeno) Ne silazi, 3634 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pobednik dana, svasta je od jutros bilo ali ima pobednik. Semafor, kolona, bas sam ono sve lagano bez provlacenja, treba da se odvojim levo, par auta se onako bas pomere al jedan nikako, sve nesto ili levo ili desno ili ne krene dok mu neko ne svirne, kad sam dosao do njega, pogledam, kralj popunjava neki nalog, stavio svesku ili sta vec u krilo, glava dole i pise, znaci pracenje saobraćaja nula, ima ljudi drnda telefon al nekako gleda pravo al ovaj spustio glavu i jebe se njemu sto su ovi ispred otisli. Naleteo na ovaj video, Jedni pisu auto kriv, drugi da su brzo vozili pa ih nije video. Promenio Utorak u 19:56 član RankoBg87 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robi 1197 Napisano Utorak u 22:37 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Becej Motocikl: FJR1300A Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte preterano koristiti migavce... (36,6k pratilaca, 3,5M lajkova) 1 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8459 Napisano Sreda u 05:26 Ne silazi, 3634 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 22801 Napisano Sreda u 07:14 Ne silazi, 1391 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Treba glupači oduzeti dozvolu pa nek ponovo polaže. Ako je uopšte položila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 19832 Napisano Sreda u 07:16 Ne silazi, 1498 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan debil ćaci generacije , blajza za 30 evra po kolima 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 24965 Napisano Sreda u 08:09 Integrisan, 8106 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam neki dan stori, inspektorka u policiji, isli u istu skolu nekada, slika se sa drugaricom i natpis Velja nevolja... jbt ima li normalnih... Ima li neke selekcije, pravila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducinac 45 Napisano Sreda u 09:33 U prolazu, 24 postova Lokacija: BG - Kosmaj Motocikl: Voge 625 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ce stoka da naidje na kamion u skretanju levo, ciji vozac mrzi zvuk migavca, da ga omasi za centimetar, stane posle 100m u hlad, zapali pljugu i preispita svoje zivotne stavove. Mi nismo svesni koliko stoke ima na putu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...