ser 9634 Napisano juče u 12:03 -, 2004 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, cezarpa said: tu je ogranicenje 50? Za zglobne autobuse gsp-a samo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9634 Napisano juče u 12:07 -, 2004 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, RankoBg87 said: Pa da su oni normalni vozili bi oni desnom posto se trake pomeraju. Ja tuda vozim zaustavnom i kad nisu radovi, nebitno koja je vrsta vozila Ta zaustavna stvarno nema vise apsolutno nikakvu svrhu kroz grad. Od aerodroma pa do laste! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 3663 Napisano juče u 12:09 (promenjeno) Drug član, 1146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1300 RS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, zaludan je napisao: Za ograničenje si u pravu, ali za trake nisi. Po znakovima, saobraćaj se premešta u desnu i zaustavnu traku, tako da tu zaustavna (dok stoje znakovi) ne postoji. Drugo, ne znam kako je obeleženo znakovima (retko sam na autoputu) ali, ako se tretira kao naselje, vožnja desnom trakom brže od vozila u levoj traci se u naselju ne smatra preticanjem. Na svakom uključenju na auto-put (odnosno sada moto-put) stoji znak da se izlazi iz naseljenog mesta, tako da ne važe pravila kao u gradu. Promenio juče u 12:10 član Mr_Wolf 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13452 Napisano juče u 12:18 4_tocka_i_karoserija, 2533 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je ranije bilo, ali nisam bio siguran od kad su ga prekrstili u motoput. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 6273 Napisano pre 19 sati Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 493 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Danas baš tu bio udes .. Kamion desno a autobus levo ispod prednjeg trapa motocikl .. Daj Bože da je vozač dobro užasno izgledalo .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 8160 Napisano pre 19 sati Ne silazi, 6862 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Neke stvari se u saobraćaju, naročito gradskom i bez obzira na pravila....jednostavno ne rade....i tačka. Naročito na motociklu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8488 Napisano pre 19 sati Ne silazi, 3658 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kontra, bus desno kamion levo, ispred levog coska busa motor a kamion stoji ispred busa, kao da je hteo da se provlaci ili kasno kocio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 106 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh da su papazjaniju napravili sa tom zaustavnom trakom, kada se uključuješ na motoput sa bilo kog uključenja, ti vidiš da je tu zaustavna traka, vidiš punu liniju i ideš pretpostavkom da njom niko ne vozi. Međutim sa druge strane je neko čuo da je to moto put, video tablu, nema zaustavne trake i regularno seče te pune linije i vozi, ali ja to kao neko ko se uključuje na moto put ne znam, a većina uključenja su "brza", kod arene niko ispod 70kmh se ne priključuje i to je recept za tešku zezanciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9634 Napisano pre 5 sati -, 2004 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije bas tako, ja uvek gledam dal mi dolazi neko sa desne strane, tj dal se ukljucuje, ako nema nikog produzavam, ako ima usporavam i propustam, ako je bas velika guzva desni migavac i opet polako. A i panduri se postave na iskljucenju kao barijera i moras da usporis... Ono dovoljno bi bilo samo da drugacije obeleze trake, dosta su siroke i kad se iskoristi zaustavna mozda moze i 4 da naprave 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...