Papa del Camino 449 Napisano Četvrtak u 06:52 U prolazu, 85 postova Lokacija: Passau/Sarajevo Motocikl: Suzuki DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Test tokom 2.000 km: Carpuride 702RS Pro - Radar ili treće oko na cesti BJBIKERS.COM Nedavno sam došao u posed najnovijeg Carpuride 702RS Pro uređaja, a pošto ne verujem recenzijama iz garaže... Pozdrav ekipa! Kao što ste već mogli da vidite na naslovnoj stranici portala, izašla moja detaljna recenzija za Carpuride 702RS Pro. Uređaj sam testirao na ruti dugoj preko 2.000 kilometara. Prošao je sve: od jakog sunca, preko iznenadnih pljuskova, pa do vibracija na našim putevima., autoput, grad, magistralne ceste, tunele, dan-noć... Vjerujem da mnogi od vas već duže vrijeme razmišljaju o ugradnji pametnih ekrana (Apple CarPlay i Android Auto) na svoje motore, otvorio sam ovu temu da možemo opušteno da prodiskutujemo o svemu. Pitajte sve što vas zanima. Tu sam da odgovorim na svako pitanje iz prve ruke. Slobodno pišite i pitajte. Uspio sam da obezbijedim ozbiljan popust za našu zajednicu. Ako se odlučite za kupovinu, preko ovog linka i koda možete uštedjeti čak 30%: Direktan link za naručivanje: https://carpuride.com/?ref=zflctvhj Kod za popust (30%): PAPAdC30 Svako dobro i vidimo se na cesti, Papa del Camino 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3948 Napisano Četvrtak u 10:19 Drug član, 1005 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih te zamolio da potrošiš koju reč na osnove ovih uredjaja. Da li ovo samo "kopira" ekran mobilnog telefona ili moze da radi i kao samostalan uređaj? Telefon je onda u džepu jakne, tank torbe...? Troši li se brže baterija telefona? Kažeš da reaguje i na deblje rukavice. Da li mu ta osetljivost smeta kada krene kiša da dobuje po njemu, tj. da li uključi kakvu opciju slučajno tada? Ima li opciju dodavanja i kamera za snimanje saobraćaja ili možda i mogućnost upravljanja sa gopro i slicnim kamerama preko njega? Vrlo, vrlo malo znam o ovim uredjajima, pa zato i ovoliko pitanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papa del Camino 449 Napisano Četvrtak u 10:37 U prolazu, 85 postova Lokacija: Passau/Sarajevo Motocikl: Suzuki DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @grafigo Pozdrav! Odlična pitanja, idemo odmah na konkretne odgovore: Što se tiče rada uređaja, on primarno koristi Apple CarPlay i Android Auto. To znači da telefon držiš u džepu ili tank torbi, a na ekranu uređaja imaš pojednostavljen interfejs prilagođen vožnji (mape, muzika, pozivi, vjesti sa berze, vrijeme.. ). Pored toga, ovaj model ima i funkciju preslikavanja ekrana (screen mirroring), što je super kada na pauzi želiš pustiti YouTube ili neki drugi video direktno sa telefona. Pošto je ekran telefona ugašen dok sve to radi u pozadini, baterija se troši znatno manje nego da ti je telefon na kormanu, ali za cjelodnevne rute je svakako pametno imati ga na punjaču u džepu ili torbi. Ekran je kapacitivni i odlično reaguje na dodir prstiju kroz rukavice, ali zahvaljujući dobrom softveru, kapi kiše ne aktiviraju funkcije same od sebe. Provjereno radi bez greške i po najjačem pljusku, jer ekran prepoznaje razliku između pritiska prsta i udaraca kapi vode. Takidjer, ima sa strane i dugme za zaključavanje displeja, ali meni nije trebalo kad je padala kiša. Ovaj model (702RS Pro) nema integrisane kamere za snimanje saobraćaja niti mogućnost kontrole GoPro kamera preko svog ekrana. On je fokusiran isključivo na vrhunski prikaz navigacije, komunikaciju i multimediju i naravno radarski sistem. Tu sam za sva ostala pitanja, slobodno piši! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...