Darko Mihajlovic 10912 Napisano pre 7 sati Ne silazi, 2866 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mozes da komuniciras o nekom uredjaju sa nekim kome je placeno da ga reklamira/prodaje itd ! Jednostavno - nije realno. Koga zanima nesto ovako , najrealnije je pitati korisnika koji je ga je kupio , ili bar kupio bez "benefita" Jos realniji je korisnik koji ga je imao , pa je presao nesto drugo...ili sa neceg drugog presao na ovo .... Inace , ovo , ovako , "evo,najbolje je na svetu, usput , evo vam kod za popust" - tatataira.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papa del Camino 462 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Passau/Sarajevo Motocikl: Suzuki DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Ne mozes da komuniciras o nekom uredjaju sa nekim kome je placeno da ga reklamira/prodaje itd ! Jednostavno - nije realno. Koga zanima nesto ovako , najrealnije je pitati korisnika koji je ga je kupio , ili bar kupio bez "benefita" Jos realniji je korisnik koji ga je imao , pa je presao nesto drugo...ili sa neceg drugog presao na ovo .... Inace , ovo , ovako , "evo,najbolje je na svetu, usput , evo vam kod za popust" - tatataira.... Sumnjiv si Darko, prvo si usao na temu da nam kazes kako ti se popeo neko na qurac, poslije toga nas obavjestavas da si otpratio tog nekoga. Ok, shvatam to kao djeljenje "servisnih informacija". Sad miniras normalan razgovor u kojem pricamo o dobrim i losim stranama uredjaja. BTW, ja nikad nisam tvrdio da je nesto najbolje na svijetu,al isto tako necu prestati piti Coca Colu ili pivu jer se, zaboga, reklamira. Moram i ves prati, al jga-deterdzent se reklamira. Takodjer, ne mislim da je ista lose ako sam nesto nabavio jeftinije, povoljnije, dzaba ili mi cak platili da reklamiram pa sad dajem kod da jos neko nabavi povoljnije. Znas, ja nisam rekao ni u recenziji, a ni sad u temi da je to najbolje na svijetu, cak sta vise naveo sam kako jest. Zivis u svijetu gdje si okruzen reklamama, pa mi odbacivanje necega samo zato sto se reklamira, zvuci blago receno neracionalno. Ne bih ja davao legitimitet tome sto ti pises, kao sto nisam ni do sada, ali jga druze miniras normalan razgovor. Ne znam sta ti je cilj, da ne razgovaramo, da se ugasi tema, ili nesto trece? Ok je da imas svoje misljenje, ok je da si protiv necega, boli me briga jel ti zemlja ravna, al kad je nesto agresivno, e meni to ide na qurac,a obzirom da ja ne mogu otici sa teme koju sam pokrenuo, moradoh ti reci. Ziv bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papa del Camino 462 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Passau/Sarajevo Motocikl: Suzuki DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, iksde je napisao: I ne vidim neki komfor. Standardni telefon je oko 7 inča, ima bateriju i osvetljenje je preko 1000 nita, recimo neki samsung a 3x. I cena je tu negde. Telefon je mnogo kompletniji uređaj. Nisam nešto u toku ali čini mi se da postoji carpuride sa androidom baterijom navigacijom... Nekom je sigurno korisno, komforno ali meni nije. Mislim da nema sa baterijom, nego se samo razlikuje nacin punjenja. Jel ide direkto kabl sa upaljaca ili imas onaj nosac sa napajanjem, u koji se utakne uredjaj. Nesto kao kod klasicne navigacije. Sto se tice potrebe za uredjajem, ne mislim mjenjati tvoje misljenje. Realno u pravu si. Rekoh vec da se moze voziti i bez njega kao sto smo i do sada, al da je komfornije sigurno jest. Uredjaj je pomodarstvo onoliko koliko je BMW Navigator Jer u konacnici radi 95% istih stvari, a malo gsovaca vidis bez toga. U konacnici, kad se stvar ogoli do kraja, ne treba nam ni mobitel, mozemo i sa kartama voziti, ali je lakse sa mobitelom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksde 64 Napisano pre 5 sati U prolazu, 89 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Piaggio free, NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je da li ti treba dodatni ekran za nešto što već imaš i usput košta 2/3 prave navigacije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papa del Camino 462 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Passau/Sarajevo Motocikl: Suzuki DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, iksde je napisao: Pitanje je da li ti treba dodatni ekran za nešto što već imaš i usput košta 2/3 prave navigacije? A ne znam sta da ti kazem na prvi dio pitanja. Racio je tesko traziti u nasem hobiju-ljubavi prema motorima, znas i sam Mozda nam se javi neko ko vec koristi, pa da kaze svoja iskustva. Ja ne idem na put bez nje vise, a isao sam i sa kartama i sa telefonima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10912 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 2866 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Papa del Camino je napisao: al kad je nesto agresivno, e meni to ide na qurac E, upravo sam to rekao . Kad je nesto agresivno - ide mi na qrac. A reklama za ovo djubre je pocela da mi izlazi iz frizidera , pa mi ,eto, ide na qrac. I jeftini su ti ti argumenti "najbolje na svetu" ..jasno je da sam karikirao , nema potrebe da to bude glavni adut. I , kao sto je ti hvalis jer si placen da je hvalis - ja cu da je pljujem , jer , eto, ide mi na qrac ... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papa del Camino 462 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Passau/Sarajevo Motocikl: Suzuki DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: .. ja cu da je pljujem , jer , eto, ide mi na qrac ... Tacno covjek zanijemi pred snagom tvojih argumenata Promenio pre 1 sat član Papa del Camino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10912 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 2866 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan I jos ovo... Da ne mislis da pljujem zato sto sam drkadzija... Mogu ja sad da tagujem 5 clanova ovde kojima je smece crklo , nego sam dovoljno pristojan "da ti ne ulazim u novcanik" Jer , upravo je to glavna razlika izmedju mog i tvog komentarisanja. Tebi je u interesu da ga neko kupi , a meni , jel da , boli paja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 10912 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 2866 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Papa del Camino je napisao: Tacno covjek zanijemi pred snagom tvojih argumenata Posto sam te procitao sta ces reci, eto , objasnih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papa del Camino 462 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Passau/Sarajevo Motocikl: Suzuki DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: I jos ovo... Da ne mislis da pljujem zato sto sam drkadzija... Mogu ja sad da tagujem 5 clanova ovde kojima je smece crklo , nego sam dovoljno pristojan "da ti ne ulazim u novcanik" Jer , upravo je to glavna razlika izmedju mog i tvog komentarisanja. Tebi je u interesu da ga neko kupi , a meni , jel da , boli paja E hajd taguj molim te, pokazi da nisi hejter. Pa ova tema i jeste za to da kazemo da je nesto smece ili da je dobro. Neka se jave ljudi kojima je crkao carpuride uredjaj.,pa cemo sa argumentima pricati, al da nam nije glavni argument "ide mi na qurac" Promenio pre 1 sat član Papa del Camino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flesh 46 Napisano pre 30 minuta U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemam Carpuride, ali imam iskustva sa CarPlay uređajima. Od kako sam pre skoro 4 godine ubio kameru na S21 Ultra, ne kačim telefon na korman. CarPlay je mnogo komforniji za korišćenje, pregledniji i stalno je na motoru, ne moram da ga skidam i stavljam kada pravim pauzu. Imao sam Interhone RiderSync, pa sam zamenio za isti samo verziju za BMW: Just a moment... MOTOBIKESHOP.RS Kači se direkto na fabrički nosač, preuzima podatke sa motora i moze da prikaže brzinu, obrtaje, temperaturu motora, spoljnu temperaturu, pritisak u gumama, range itd i sve se kontroliše preko Wonder Wheel-a. Imam i Navigator 6 ali ga ne koristim više, nema smisla pored ovog uređaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...