mihajlovic11 310 Napisano Utorak u 17:39 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Taman sam mislio da sam sve video....kad ono međutim @srbija.sad1 • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 283 likes, 40 comments - srbija.sad1 on May 12, 2026: "OPASNA SCENA NA IBARSKOJ MAGISTRALI KOD VREOCA: SVAĐA VOZAČA UGROZILA SVE UČESNIKE U SAOBRAĆAJUNa Ibarskoj magistrali kod Vreoca došlo je do ozbiljnog incidenta i žustre rasprave između učesnika u saobraćaju, pri čemu su, prema navodima očevidaca, bili ugroženi i ostali vozači koji su se u tom trenutku nalazili na putu.Situacija je izazvala veliku zabrinutost među građanima, posebno imajući u vidu koliko ovakvo ponašanje može biti opasno na jednoj od najprometnijih saobraćajnica u zemlji.Šta vi mislite o sve češćim incidentima i agresivnom ponašanju u saobraćaju? Pišite nam u komentarima.". Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1119 Napisano Utorak u 17:52 Zainteresovan, 463 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Šta je lik mislio u tim trenucima, baš me zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 1007 Napisano Utorak u 17:59 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nasla se dva ista... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 12949 Napisano Sreda u 07:01 4_tocka_i_karoserija, 2404 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Dok god se za vožnju u suprotnom smeru ne bude automatski išlo u zatvor, bez mogućnosti plaćanja umesto toga, džaba sve. Jer realno, ili je vozač toliko pijan/drogiran da ne zna gde je, ili je bolesnog uma, jer realno nije moguće voziti auto-putem, a da odmah ne skapiraš. U oba slučaja, jedino zatvor može dati nekih rezultata, i to ne ni toliko prema onima koji su to već uradili, koliko preventivno prema kretenima koji bi to uradili ako im ne preti velika kazna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 15544 Napisano Sreda u 07:43 (promenjeno) Integrisan, 3312 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Te vožnje u kontra smeru nije bilo ranije, ili baš, baš retko, i slučajno. Ubeđen sam da su sada opklade u pitanju. Promenio Sreda u 07:44 član Blaza 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16987 Napisano Sreda u 08:14 (promenjeno) Integrisan, 8536 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zatvor i da se da telefon na veštaćenje. Pa da se vidi u kojim grupama je na FB, na Viber... Ako se ustanovi da je neka zajebancija da se i vlasnici grupa pohapse. Promenio Sreda u 09:03 član Alekre 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducinac 24 Napisano Sreda u 09:09 U prolazu, 14 postova Lokacija: BG - Kosmaj Motocikl: Voge 625 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih se ja zadrzavao samo na vlasnicima grupa. Imajuci u vidu sta se nedavno desilo, po ovima bih bas drakonski udario. Pohapsiti vlasnike, a sve clanove istresti iz gaca, da clanstvo i ucestvovanje u ovakvim grupama bude kaznjivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 16987 Napisano Sreda u 09:13 Integrisan, 8536 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj Bože da je neko organizovao nešto sa namerom da navlači ljude... A siguran sam da policija tome može da uđe u trag rutinski, treba proveriti da li ima osnova da se podigne optužnica za terorizam. Bez zezanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7495 Napisano Sreda u 13:43 Ne silazi, 3352 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Aj sad nek mi neko kaze da je ovo normalno. Imamo i kolege taxi-ste. Ispod Mostara, stanica, pravac Sajam i Savska. Taxista stoji u traci, sva cetiri, zbog njega se napravio zastoj i iz K Milosa, auto puta, sviramo mu a on nista, stao reko vidis da si napravio haos, kaze pa sta vidis da je taxi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducinac 24 Napisano Sreda u 14:02 U prolazu, 14 postova Lokacija: BG - Kosmaj Motocikl: Voge 625 dsx Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, trebalo je zvati policiju. Jedino po cemu se oni razlikuju od obicnog naroda, ne racunajuci zutu traku, je sto sve saobracajne kazne placaju duplirano. Ovo vazi za sve profesionalne vozace, osim ako nesto nije promenjeno u medjuvremenu. Mozda se ja samo bezveze lozim da ce policija nesto da uradi...pozoves ih i kazes taksista prevozi studente, evo ga stao u sred trake, ponesite pendreke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7495 Napisano Sreda u 14:12 Ne silazi, 3352 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Al taj bol u preponama jos nisam video, al bukvalno sve zbog njega stoji i njega zabole za sve, JA SAM TAXI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 6578 Napisano juče u 06:21 Drug član, 582 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, RankoBg87 je napisao: Al taj bol u preponama jos nisam video, al bukvalno sve zbog njega stoji i njega zabole za sve, JA SAM TAXI. Jedina profesija u kojoj je nepoznavanje i nesposobnost o istoj prednost i kvalifikacija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...