Jump to content

Moto Zajednica

Bahati mamlazi

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 141 postova
  • Motocikl: liberty 125, beverly 250.......

Taman sam mislio da sam sve video....kad ono međutim

WWW.INSTAGRAM.COM

283 likes, 40 comments - srbija.sad1 on May 12, 2026: "OPASNA SCENA NA IBARSKOJ MAGISTRALI KOD VREOCA: SVAĐA VOZAČA UGROZILA SVE UČESNIKE U SAOBRAĆAJUNa Ibarskoj magistrali kod Vreoca došlo je do ozbiljnog incidenta i žustre rasprave između učesnika u saobraćaju, pri čemu su, prema navodima očevidaca, bili ugroženi i ostali vozači koji su se u tom trenutku nalazili na putu.Situacija je izazvala veliku zabrinutost među građanima, posebno imajući u vidu koliko ovakvo ponašanje može biti opasno na jednoj od najprometnijih saobraćajnica u zemlji.Šta vi mislite o sve češćim incidentima i agresivnom ponašanju u saobraćaju? Pišite nam u komentarima.".

Poslato sa PGT-N19 pomoću Tapatoka

• Haha 3

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• 4_tocka_i_karoserija, 2404 postova
  • Motocikl: -

Dok god se za vožnju u suprotnom smeru ne bude automatski išlo u zatvor, bez mogućnosti plaćanja umesto toga, džaba sve.

Jer realno, ili je vozač toliko pijan/drogiran da ne zna gde je, ili je bolesnog uma, jer realno nije moguće voziti auto-putem, a da odmah ne skapiraš.

U oba slučaja, jedino zatvor može dati nekih rezultata, i to ne ni toliko prema onima koji su to već uradili, koliko preventivno prema kretenima koji bi to uradili ako im ne preti velika kazna.

• Sviđa mi se 1

• Integrisan, 3312 postova
  • Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA

Te vožnje u kontra smeru nije bilo ranije, ili baš, baš retko, i slučajno. Ubeđen sam da su sada opklade u pitanju.

Promenio član Blaza
  • Podržavam 2

• Integrisan, 8536 postova
  • Motocikl: TDM 900

Zatvor i da se da telefon na veštaćenje. Pa da se vidi u kojim grupama je na FB, na Viber... Ako se ustanovi da je neka zajebancija da se i vlasnici grupa pohapse.

Promenio član Alekre
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 4

• U prolazu, 14 postova
  • Motocikl: Voge 625 dsx

Ne bih se ja zadrzavao samo na vlasnicima grupa. Imajuci u vidu sta se nedavno desilo, po ovima bih bas drakonski udario. Pohapsiti vlasnike, a sve clanove istresti iz gaca, da clanstvo i ucestvovanje u ovakvim grupama bude kaznjivo. 

• Integrisan, 8536 postova
  • Motocikl: TDM 900

Ne daj Bože da je neko organizovao nešto sa namerom da navlači ljude... A siguran sam da policija tome može da uđe u trag rutinski, treba proveriti da li ima osnova da se podigne optužnica za terorizam. Bez zezanja.

• Ne silazi, 3352 postova
  • Motocikl: Honda NC750x

Aj sad nek mi neko kaze da je ovo normalno. 

Imamo i kolege taxi-ste. 

Ispod Mostara, stanica, pravac Sajam i Savska. 

Taxista stoji u traci, sva cetiri, zbog njega se napravio zastoj i iz K Milosa, auto puta, sviramo mu a on nista, stao reko vidis da si napravio haos, kaze pa sta vidis da je taxi 🤦‍♂️

• U prolazu, 14 postova
  • Motocikl: Voge 625 dsx

Jbg, trebalo je zvati policiju. Jedino po cemu se oni razlikuju od obicnog naroda, ne racunajuci zutu traku, je sto sve saobracajne kazne placaju duplirano. Ovo vazi za sve profesionalne vozace, osim ako nesto nije promenjeno u medjuvremenu.

Mozda se ja samo bezveze lozim da ce policija nesto da uradi...pozoves ih i kazes taksista prevozi studente, evo ga stao u sred trake, ponesite pendreke.

• Haha 1

• Drug član, 582 postova
  • Motocikl: V2- americki
Pre 16 sati, RankoBg87 je napisao:

Al taj bol u preponama jos nisam video, al bukvalno sve zbog njega stoji i njega zabole za sve, JA SAM TAXI. 

Jedina profesija u kojoj je nepoznavanje i nesposobnost o istoj prednost i kvalifikacija:popovanje:

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja