bajker71 17200 Napisano pre 12 sati Drug član, 1979 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, nuk je napisao: I logično je, meni je potrošnja na 580ccm 4.5 u gradu, 4 na magistrali i 6 na autoputu. Znači prosek 3.8 Nešto se ne gađa ta matematika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 843 Napisano pre 11 sati Zainteresovan, 781 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan Tako se kaže, pusti matematiku 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 1294 Napisano pre 25 minuta Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, RankoBg87 said: Dzaba vam to, sta god radio mom 3.8 Ali duplo manje kubika od @BokyBoy . Tricity 300 stvarno malo troši, 4 pređem na 110-130km/h duge vožnje (zato vozim 105 ) i zimi po gradu. Leti magistrala (70-110km/h) neverovatno silazi i na 2.6 do 2.9 od čepa do čepa. Nego, ljudi pogrešno misle da mi kada pričamo o potrošnji mislimo na "potrošnju para", a realno je da pričamo o tome koliko možemo da prođemo/dobacimo sa našim ipak malim rezervoarima u odnosu na kola. Više puta sam sipao na pređenih preko 350km, a retko i sipam ispod 300km, uglavnom samo u najhlanijem pariodu zime. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 9750 Napisano pre 15 minuta Ne silazi, 3910 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 1000 Kiklop aka Belka, Sym ST200 aka Robb Prijavi odgovor kao problematičan ...ja samo znam da su mi svi motori i kola trošili više nego što su ostali vlasnici istih pričali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...