Alp 2477 Napisano pre 1 sat Drug član, 1084 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Poskok je invazivna vrsta i polako/sigurno potiskuje šarku, koja je postala retko za naći. Kako god obe su zaštićena vrsta i netrebaju se dirati, još manje ugrožavati. Najčešći ujedi zmije su zbog toga što se osećaju ugrožene (lupaš ih štapom, kamenom ili gaziš i trupkaš oko nje..) Inače su korisne jer se hrane glodarima koji su prenosnici gomile bolesti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2477 Napisano pre 1 sat Drug član, 1084 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 6221 Napisano pre 1 sat Drug član, 1456 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ranije viđala belouške, uvek idu svojim poslom, nikad ih nisam čačkala, zašto bi. Da mi ova nije prešla put, ne bi je ni videla, ispratila sam je gde će da ode, da je vidim bliže, na nekih 2m smo se posmatrale, čim sam se udaljila krenula je da izbacuje jezik, do tad je bila zaleđena. Volim gmizavce (fali mi neka daska u glavi), uzeh čoveku guštera pre 10 god na auto skupu da se slikamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9068 Napisano pre 1 sat -, 1920 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Posto zivim pored Dunava uvek ima neka u dvoristu... Ne smetaju, nema miseva ni zaba 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...