maxx 1391 Napisano pre 9 sati (promenjeno) Zainteresovan, 560 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki V-Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za gpx fajlove OsmAnd jako lepo radi posao. Jedino ogranicenje je download offline mapa ako se ne plati (moze 6-7 mapa/updatea da se skine). Ali ima resenje i za to. Skinete OsmAnd~ (open source verzija) sa alternativne prodavnice (FDroid, ne Play Store), pa nema to ogranicenje. Ili rucno skinete osm mape, pa se importuju u app (ima import map). Alternativa za adventure navigaciju je DMD2 app. Dosta je spominju u poslednje vreme, nisam probao kako radi. Promenio pre 9 sati član maxx 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2329 Napisano pre 9 sati Drug član, 1631 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @dule0911 Da, znam da ne može u besplatnoj verziji. Ja koristim Kurvinger za planiranje a Osmand za navi jer ga imam plaćenog. Zato i pitam baš kakav je Kurvinger. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule0911 1272 Napisano pre 7 sati Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Thun, CH Motocikl: 2024 Honda CRF1100L Africa Twin AS ES DCT, 2006 Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan On 7/17/2026 at 3:04 AM, Sharky - Alex said: Nas šestoro sa 4 motora skrpismo nekako 4 slobodna dana, od prvobitne ideje da se ide na Durmitor odosmo do Rumunije. Evo i videa kako je to izgledalo ukratko iz mog ugla. Za TA niste imali vremena? TG je poznatiji, al TA mi je bio sve skupa bolji za voznju i mnogo manje guzve. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 8284 Napisano pre 4 sati (promenjeno) Drug član, 2335 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je ili TA ili Turda i Kluz, pa smo se odlucili za Turdu i Kluz, ne zbog voznje nego i da obidjemo nesto. A i nismo hteli nesto puno da se lomimo od voznje, vise uzivanje. TF je jedan veliki vasar i kao ok je da se vozi ali nije neki specijalan utisak ostavilo na mene. A i asfalt od tunela tj spustanje ka jugu je bas katastrofa Mnogo vise mi se svideo put TarguJiu-Herkulana-Bela Crkva TA je kao blize pa cemo i do nje nekom prilikom. Sto se tice puta od Herkulane do TarguJiu-a vecim delom je nov asfalt a tamo gde je stari u jako dobrom stanju je. Nema guzve na putu osim kod same Herkulane i moze lepo da se vozi i uziva. Promenio pre 4 sati član Sharky - Alex 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nuk 898 Napisano pre 2 sati Drug član, 815 postova Lokacija: NS Motocikl: Voge SR3, Aprilia Scarabeo 125, Voge DS625X Prijavi odgovor kao problematičan U par dana smo se "mimoišli", ja sam kroz Temišvar otišao u Sebes, sutradan Turda pa preko TA u Targu Jiu, preskočio TF, iz Targu Jiu preko Herculane nazad ali dole na Tekiju i Dunavskom nazad kući Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...