Jump to content

Moto Zajednica

maxx

Članovi
  • Broj tema i poruka

    454
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Motocikl
    Suzuki V-Strom 650

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

maxx's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

1,1k

Reputacija u zajednici

  1. Od prvog servisa je sintetika u mom Stromu (sada na nekih 34k km). Prvo stagod da je Atila stavljao, posle toga Shell i sada Motul. Uvek sve bez problema. Jedina razliku koju sam uspeo da primetim, jeste da pri kraju servisnog intervala kod Motula menjac lakse ide kad je hladan agregat u odnosu na Shell. Ipone (sintetika) koristim u crf-u. Opet, bez problema
  2. Stavljas ulje koje je preporucio proizvodjac tj. 10W-40 JASO MA. Na pr: Motul 7100, Ipone katana, Shell Advance. I moram da pitam, zasto stavljati polusintetiku u ganc nov motocikl? Koji su benefiti toga?
  3. Preporuka za Rhino torbe: Waterproof Motorcycle Pannier Side Bag 18/28/48L - Pair/Rackless RHINOWALK.COM Kindly reminder, Exhaust heat shield is sold by accessory, our original rackless bag does not include it. ✔ EXCELLENT WATERPROOF: The motorcycle saddle bag is made of 500D... Znaju dosta povoljno na ali express da se nadju (jeftinije nego na oficijalnom sajtu)
  4. Moze! Samo da sacekamo da uzme nove opanke Inace je ovo odmah bilo sredjeno kod vulkanizera, flekom. Ako me pamcenje dobro sluzi, ovo je 3. put da se nesto zabada u istu gumu. Dobro pa ce uskoro (ove godine) da se menjaju, najverovatnije za mutanta.
  5. maxx

    Kove 450 Rally

    Verovatno se misli na: 16. MEĐUNARODNI SAJAM MOTOCIKALA – MOTOPASSION – Beogradski sajam SAJAM.RS 21 - 27. mart 2024. www.sajamautomobila.rs Motocikli, mopedi, skuteri, rezerni delovi, oprema i pribor, proizvodi prateće industrije, strukovne organizacije, udruženja, klubovi, mediji...
  6. V-Strom 800 je zamena za 650ku, dok je 800 DE zamena za 650 XT.
  7. Strom je uvek odgovor na svako pitanje (SV je na bliskom drugom mestu) - Dragi da li si kupio beskvasni hleb sa cija semenkama iz one organske pekare? - Strom!
  8. Svecice su kod mene menjane na 22k (obicne, suzuki original). Sigurno su mogle jos dosta, ali kad je vec skida rezervoar zbog filtera vazduha, menjano je i to. A filter vazduha ide svaki drugi servis.
  9. Vidi dal moze da se ogibljenje i kocnice prebace sa qj-a na stroma (dal pase sraf na sraf). Pitam za drugara
  10. maxx

    Suzuki SV 650/s

    Oni kada krenu na stazu sklapaju motocikl na prikolici i usput rade mali servis na pezou I to sve u pokretu!
  11. Mogu da potvrdim da to kaze Jedan dan bio u bg, pa turisticki skoknuo do salona da vidim 800ku. Upoznao Slobu i lepo se ispricali. Sve u svemu, osecaj na prvo sedanje na 800ku je bio kao da smo stari drugari (a upravo sam sisao sa svoje 650ce). Jedina razlika koju sam primetio jeste da je napred uzi i da je instrument tabla dalje. Za ogibljenje se vidi da je ozbiljnije nego na 650. Sve u svemu mogao bih da vidim sebe lagano na 800ki nekada u buducnosti.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja