Jump to content

Moto Zajednica

petar_lord

Članovi
  • Broj tema i poruka

    356
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Prokuplje
  • Motocikl
    Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

petar_lord's Achievements

Zainteresovan

Zainteresovan (3/6)

689

Reputacija u zajednici

  1. Aauu scenario kao na filmu mada..,iskreno nisam cuo da se neka trgovina motorima-kolima zavrsila ovako.. eto vidis.. ipak ti se vratio i ostace do kraja,predpostavljam
  2. Od prosle godine je novi put i to novo asvaltiran , ja sam pravio sledeci krug -rutu : 1. Prokuplje - Bojnik -Lebane - Negosavlje (put prema Medvedji) - Lece - Gornji gajtan i onda pocinje novi alvalt sve do Prolom banje. U povratku put za Kursumliju i do Pk . Krug od nekih 80km . Put je zanimljiv sa dosta krivina , uspona i padova sa negde i preko 12% nagiba , tako da najverovatnije ce biti prohodan samo kada nema snega jer mislim da ce se te deonice veoma tesko cistiti..
  3. Ja ga dozivljavam kao srpski golf 2 Magare za drum , ali samo asvalt , sa svim svojim manama i vrlinama zna da lepo sluzi..
  4. Lepotan od motora !! Izgleda da nema ciljnu grupu potrosaca.. steta. lepotan.. Srecna prodaja !
  5. Nisam bio uzivo da vidim ovu kao zver. Gledam sliku i ne kontam sta je ono ispod leve rucice kormana!? Kao neki dodatak prusvucen nekim materijalom..?!
  6. Muske pantalone REVENGER sa postavom (ne skida se) i mekim stitnicima na kukovima i kolenima . Cicak traka na rajfeslusu . Cena 3000,oo Velicina: obim struka 50cm duzina nogavica 120cm
  7. Dal da pitam dal da ne pitam.. sto ova dvojca drze sake na frenda..
  8. Pre pola sata.. 19h , oko 4C izasao sam da protegnem noge malo gradom kad u centru spazim klinca kako se sprema da zajase VFR 800 , stanem pored da je pogledam,upoznam klinca ,razgovor neobavezan od kad je ima, jel je zadovoljan, gde se vozi i itd .. Rastajemo se , polazim ulicom i posle dva tri min cujem joj zvuk i lagano prolazi pored mene.. u tom trenutku auto iz suprutnog smera pravi naglo okretanje u ulici i pravo na motorasa, ovaj uspeva da mu svirne i bezi skroz desno i udara u kosi ivicnjak i prolazi na dvadesetak cm od branika auta i uspeva da ne padne .. Staje posle par metara, staje i auto, covek siri ruke a klinac mu vice “jesi li pijan, jesli li pijan!!” Prilaz mu i odvlacim ga na trotoar da se smiri, hoce da se popne na motor i da ode a ruke mu se tresu , jedva kljuc potrevio.. zadrzavam ga jos malo i klinac odlazi.. eto bahati mamlazi..
  9. Najzanimljiviji trenutci voznje u par minuta sa lepom muzikom i eto prave stvari
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja