Jump to content

Moto Zajednica

boki.64

Urednici Foruma
  • Broj tema i poruka

    1855
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu boki.64

  • Rođendan 22.05.1964.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    NBgd
  • Motocikl
    Triumph Tiger 1050, Medlay 150

Poslednji posetioci profila

7043 profile views

boki.64's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

1,8k

Reputacija u zajednici

  1. Ех, сви они, наши, знани и незнани, живе док има ко да их се сећа и спомене...
  2. Za nervozne i bahate ima leka... https://t.me/SrbijaRusija/44141
  3. boki.64

    Zodiac

    Једно глупо питање, јел треба дозвола за ово?
  4. У време када сам ја полагао за дозволу, то се кажњавало као пролаз кроз црвено светло. Барем су ме тако учили.
  5. Takođe obrati pažnju na antikorozivnu zaštitu odozdo, koliko ja znam, Mazde je nemaju.
  6. Знам за такав случај, мом колеги наплатили казну због тога. Укључење на АП код Генекса у смеру ка аеродрому. У то време зауставна је била зауставна, а он је због немогућности да се укључи „загазио" не више од десетак метара. Није било скоро, можда пре двадесетак година, али десило се.
  7. @HadžiAРекао бих да је исто на сваком укључењу на ауто-пут. Људима (појединим) није објашњено или су заборавили да се то зове трака за УБРЗАВАЊЕ. Такође имаш ликове (колико хоћеш таквих) који коче у средњој траци и онда нагло скрену десно, искључе се са ауто-пута. Зато што им нико није објаснио (или их вероватније боли к***) да постоји нешто што се зове трака за УСПОРАВАЊЕ. Не вреди се нервирати, тј. ако можеш не нервирај се.
  8. Нисам хтео да отварам нову тему, мада је ово интересантно решење, а и да се подсетимо неких никова.
  9. Их бре! Нек му је покој души.
  10. Једино што сам успео рационално да смислим, да су запослили хиљаде људи на тим наплатама. Немам друго објашњење. ЕДИТ: Добро је што им сајтови имају опцију за енглески... На пр. Διόδια Αθήνα-Θεσσαλονίκη DIODIA.COM.GR Σταθμοί, Χρεώσεις, Χάρτης, Γενικές πληροφορίες, Εκπτωτικά Προγράμματα, Πομποδέκτες Διελεύσεων ΔΙΟΔΙΩΝ Αθήνας-Θεσσαλονίκης
  11. Информација за вас, везано за Таг уређаје у Грчкој. Дакле, не само да су га искомпликовали са безбројним наплатним рампама, на сваких 50-60 километара, већ су га додатно с*ебали са тим таговима. Уређај узет код ````,,Егнатиа одос" може бити допуњен само на њиховим наплатним рампама. Ко не иде даље од Катеринија, на југ, Игуменице на запад или Тасоса на исток, нема проблем. Међутим, крене ли се, рецимо од Јанине на југ, ка Кегалонији или још даље на Закинтос, онда ћете се серести са ,,Јониан одосом". Уколико се запутите до Атине, па преко Коринта на Пелопонез, тамо је ,,Олимпиа одос". Елем, сви они дају уређаје бесплатно и то није проблем, уколико службеник зна енглески и може да вам објасни у чему је ,,квака". Ја сам тек касније (много километара касније схватио шта је службеница, на свом назови енглеском покушавала да ми каже... Није била никаква драма, остао сам ,,кратак" 2-3евра до Евзонија, а Олимпиа таг, чувам за успомену.
  12. Да, мислио сам у Грчкој. Овај наш ме не занима уопште. Због два заустављања да им дам 2000, нећу.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja