Jump to content

Moto Zajednica

Z0LE

Članovi
  • Broj tema i poruka

    19
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    NBG
  • Motocikl
    BMW F800ST

Poslednji posetioci profila

712 profile views

Z0LE's Achievements

Svrati ponekad

Svrati ponekad (2/6)

25

Reputacija u zajednici

  1. Ja sam pre dve god sipao Silkolene comp 15w50 bilo je oko 1000 rsd/l, a na preporuku od majstora.Prosle god sam sipao Motorex Formulu takodje preporuka od majstora. Razlog,kaze bolje je a i ovo Silkolene je poskupelo u medjuvremenu pa je isto sa cenom kao motorex,a kazu kvalitetnije je motorex,vise majstora mi potvrdilo. Uglavnom,masina nije trosila ni jedno ni drugo,vec u granicama normale od zamene do zamene.
  2. Jos bolje,napravi snimak najvaznijeg dela procesa,trebace za nas samouke
  3. Ajd burazeru lagano i sa srecom . E sto se tice dijagnostike,ima ovde kod mene na Nbg u 70om bloku decko,Oliver se zove,radio negde u bmwu i ima dijagnostiku. Nisam bio,cuo sam od drugara. Kaze da je dobar majstor,za bmw odlican i da je jako pedantan u poslu. Olivers Bike Garage,063/265050. Okreni coveka pa vidi sta kaze.
  4. Nije ni jeftino... Jel sam menjas?
  5. Moj problem je bio sledeci,u leru radio extra bilo vruc bilo hladan,medjutim u brzini cimao,trzao i gasio se i to je bilo jako neprijatno i zajebano tako da za malo nisam pao par puta. Zatim radi u leru extra i cim se ubaci u brzinu ugasi se,kao da je copava spustena. Resenje zamenjena pumpa goriva zajedno sa filterom,u rezervoaru.
  6. Z0LE

    Aprilia Caponord

    Hvala na odgovoru kolega.
  7. Z0LE

    Aprilia Caponord

    Pozdrav ljudi,kolege,citao sam postove vezane za Capoa 1200. Zagrejao sam se jako za ovu makinu i ovo sto sam procitao dosta mi je pojasnilo neke stvari. Citao sam i nesto po stranim forumima takodje. Tu se provlaci par stvari koje se ponavljaju vise puta,pa ako moze neko od kolega ko vozi gore pomenutu makinu da mi razjasni...naime kazu da trosi i to bas trosi,fazon bas za izbegavanje,e sad koliko moze da trosi jako me zanima,pisu kao da ne silazi ispod 10l/100. Onda,trosi ulje i to ne u granicama normale vec ozbiljno trosi,da se bez kantice ne krece na put duzi od 1000 km. Rec je o motorima koji su presli oko 70k km,sto za putnu krstaricu realno nije nista. I da li u Bgu ima majstor,znate li nekog,koji je expert za Aprilie,kao sto postoje kolege koji rade samo BMW i znaju ga u dusu,nebitno koji model. Ovih Aprilija gotovo da nema na oglasima kod nas,zasto ne znam,ili su mnogo dobre pa vlasnici nece da prodaju ili obrnuto,nece niko krsa ,tako da ce se gledati nesto preko. Na sta posebno obratiti paznju prilikom gledanja,osim standardnih stvari kao kod svih motora koji se kupuju,a sto bi potencijalno moglo biti kao jako skup kvar? Hvala unapred na odgovoru,ako ga bude.
  8. Prost jeste ali zeza. Citao sam na stranim forumima da im plovak zeza pa se javlja taj problem. Idi na F800 RIDERS forum pa pretrazi,vrv je neko imao takav problem vec. Meni su pomogli kad me pumpa zezala
  9. Onda senzor neki brljavi vrv,nemam drugu ideju.
  10. Skini pumpu,koja se nalazi u rezervoaru a odvrce se ispod sedista sa par srafova i vidi da li plovak negde zapinje ili da nije ostecena neka instalacija na samoj pumpi,ima par kablica. Odatle bih ja krenuo.
  11. Imam horus vise modela,odlicne su ali nisu moto. Od tih civilnih koje koristim i za voznu motora imam i jedne PREDATOR,nesto najblize moto pantalonama. Vodoodbojne,povisene u pojasu pozadi,imaju dzep za protektore na kolenima cena negde oko 6500. Nisam saznao kakav je konac,sav i materijal na klizanje i nadam se da necu ni saznati nikad .
  12. Uzeo sam pre dve god u kompu u bataji FORMA EDGE kozne patike,vodootporne,odlicne su. Leti nisu prevruce zbog postave,protektovane dobro a opet udobne i za setnju jako. Placene tad 9000,jedna od boljih investicija u zivotu,isplatile se prosle god na putu do grcke gde me pratio kisni oblak do granice sa grckom,ozbiljni pljuskovi na mahove ali noge ostale suve kao barut.
  13. Za leto samo mesh. A kupovina iskljucivo zimi,kad mesh nije na ceni. Cim krenu prvi zraci sunca tad cene skacu u nebesa. Uzeo sam zimus FURIGAN jaknu u maxmomentu za 11000 i odlicna je a pre neki dan svratim i vidim da je ista 16 soma,skoro 50% skuplja. Ugl bez opreme nigde i u sortsu nikad,ne dao Bog da saznas zasto!
  14. Pozdrav kolega,horus su odlicne pantalone,imam vise komada,ali nisu za voznju motora. Materijal je dobar ali savovi i konac su problem,ne bi izdrzali u slucaju pada,klizanja. Moto pantalone su moto pantalone,namenjene i pravljene za to. Ima na forumu kao i na KP polovnih ocuvanih ako se nema za nove I sam sam uzeo od kolege s foruma odlicne pantalone,malo nosene jer su mu bile velike,u pitanju su SHIMA RIFT,tri sloja,lufteri,protektori i izgledaju fantasticno preporuka za model.
  15. Dobrodosao kolega,puno bezbednih kilometara!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja