Jump to content

Moto Zajednica

igor1992

Članovi
  • Broj tema i poruka

    11
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

igor1992's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

7

Reputacija u zajednici

  1. Ja za sada nisam išao preko 6.000 obrtaja zbog razrade motora, to ti je 140 km/h i to drži lagano.. U suštini najbolje ubrzanje mu je od 6.000 do 8.500 rpm
  2. Ja sam uzeo novog QJ SRT 700 za mene i ženu, takođe sam razmatrao i Tracera, čak sam ga i naručio pre sajma u Platneru ali oni izgubili licencu i nisu ga mogli isporučiti.. Nakon toga na sajmu seli ja i žena na njega, jeste lagan, upravljiv ali se čuje katastrofa, a da bi bio udobniji morao bih uzeti GT model i tako kada sam sve stavio na papir, gabarit, zvuk, udobnost, opremu i naravno cenu, rešio sam da platim motor 7.400e umesto 10.900e i nisam se pokajao, za sada QJ ušiva.
  3. Možeš li i meni broj poslati?
  4. Meni se već odlepile nalepnice SRT sa leve i desne strane, sedoh na motor kada ono do pola se odlepilo. Pritisnuo sam nazad da izdrži do prvog servisa, imam još 200km.. Jako loše urađeno, nisam čak motor ni prao niti je bilo kiše..
  5. Kako si zadovoljan sa vizirom? Ja nisam nešto visok (178cm) ali na auto-putu me dobro tuklo u kacigu.
  6. Trebalo bi da mogu maglenke, imaš u temu za SVT 650 neko je namontirao u AP-u maglenke sa alija, dobro je ispalo.. Imaš tamo i instrukciju za povezivanje, samo moraš probati par puta povezivanje, nekada neće.. Slikaj kada staviš zaštitu i koliko te izašlo da vidim da li i ja da stavljam.
  7. Ja kada hoću da unesem bilo šta blokira me i izbaci mi ovo:
  8. @lukaimasa Ja sam uspeo da povežem na SRT slično, samo što sam ja morao da pustim sa jednog telefona pristupnu tačku, pa da se povežem preko wifi-ja sa drugim telefonom (na kom imam carbit) i onda je hteo da mi pronađe preko qr koda. Tako da meni i nije praktično, treba stalno da nosim dva telefona Kako je tebi povezalo, jesi li bio na mobilnom internetu ili kako već? Takođe gde si video koliko košta da se uplati, ja bih to i uplatio samo da znam gde..
  9. Slažem se, ide baš dobro. Ja ga držim do 6.000 obrtaja dok ne bude servis, ali kako sam krenuo prvih 3 dana još malo ću morati da ga uradim.. Da li planiraš da podešavaš vešanje pri servisu, ja za sada i nemam toliko iskustva da procenim da li mu je potrebno neka izmena? Kada mi je Mića iz AP rekao za povezivanje rekao je da je kao nekada potrebno više puta pokušati, u tom trenutku nisam razumeo, ali sada razumem. E sad, da li je slagao nemam pojma..
  10. @BaneNS Da li si pokušavao da konektuješ Carbit ride? Rekli su mi u Autoprometu da može konekcija, ali ja nisam uspeo. Jedini tutorial na yt-u sam našao za Benelli, isti su mi ekrani, ali na tutorijalu pri konekciji ima kao wifi veza, a kod mene na SRT nema na mogućnost.
  11. Bili smo pašenog i ja u Plattneru u utorak, on radi servis na Tmax-u, rekli su mu sve servise u garanciji mora da ide u Barel.
  12. Hvala @Hertzeg, upravo sada čitam sve redom
  13. Pozdrav svima, ja sam Igor Selaković. Položio sam za A kategoriju pre 17 godina, tada sam imao 16. Prvi motor mi je bio Qinqi 125 cc koji sam vozio narednih 6 godina. Sada se vraćam polako u sedlo, izabrao sam juče na sajmu QJMOTOR SRT 700, uzeo sam kacigu AIROH SPECKTRE i rukavice, ali sam ostao nedorečen što se tiče jakne. Da li neko ima savet što se tiče marke i modela, cenovno do 300e. Hvala unapred i još jednom veliki pozdrav!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja