markommarko 1445 Napisano pre 25 minuta Drug član, 598 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jednodnevna vožnja od Beograda do manastira Studenica. Bio neki Maglič fest - vitezovi i prateće stvari. Zanimljivo, a meni povod da se provozam. Od Beograda do Studenice (preko Mladenovca, Topole, Stragara, Rogojevca, Mrčajevaca, Mataruške Banje) bilo 244,8 km u trajanju od 4,5 sata. Malo sam se gubio kod Boračkog krša, pa sam lutao po nekom seoskom makadamu, ali tako je to kada sam rešio da se ne oslanjam na navigaciju (a onda sam morao). U Studenici sam bio oko dva sata, malo fotkao (okačiću fotke) i onda povratak oko 16 h za Beograd. Ne volim da se vraćam istim putem, pa sam ovog puta išao preko Čačka, Gornjeg Milanovca, Lajkovca... Povratak 249,1 km, za oko četiri sata, mada i tu je bilo lutanja po makadamu zbog sudara. Sve ukupno oko 494 km za 8,5 sati. Put je većinom bio dobar, negde malo džombast, pa sam na mom NX-u skakutao kao na federima, ponegde i neobeležen, ali zadovoljan sam. Pogotovo mi se dopalo kako sam prošao makadam (i to ozbiljne kamenčuge kod Boračkog krša i u povratku kod Ljiga). Koliko je pomogla promena prednjeg lančanika sa 15 na 14 ne znam, koliko su odmogle fabričke gume i ABS ne znam, ali imao sam kontrolu nad motorom sve vreme. Izvolite na kraju i fotke 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...