dexex 107 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Bgd Motocikl: Beverly S 300HPE Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo samo moje kljuse 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 13778 Napisano pre 3 sati (promenjeno) Drug član, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo i od mene. Hvala BJB na dobroj organizaciji, redarima svaka čast na odrađenom poslu. Čast mi je što sam bio deo ovog događaja. Promenio pre 3 sati član Best 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 3318 Napisano pre 3 sati Drug član, 1038 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Brat bratu, dvjesta trijes' ljudi. Izbrojao tačkasti softver PUMPAAAAJ! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 22314 Napisano pre 2 sati Integrisan, 8975 postova Prijavi odgovor kao problematičan Istorijski dan, bez dileme. Jeza me podilazi i suze naviru, kada gledam slike iz drone, sa ulica Novog Sada. Ovo je sve zajedno bilo toliko dostojanstveno, a još traje (!), da je ustvari duboko potresno. Kako nam zemlja prelepo izgleda, u milion detalja, kada se taj kancer na 5min ućuti, skloni. Zaista... Cela nacija protiv ćacija! Živ nam bio, Novi Sade! 14 2 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 8535 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 3466 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 38 minutes ago, dexex said: Ostalo samo moje kljuse Pa lebe mekani, ja sedim unutra i gledam kako se pakuješ na skuter... Eto, nisam znao da si ti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveti Atila 902 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 390 postova Lokacija: Zemun / Žarkovo Motocikl: Versys 650, Monkey Prijavi odgovor kao problematičan Devojka koja je na početku sa horom otpevala cveta trešnja iz sabornog centra, me prilično razvalila 1 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 9415 Napisano pre 2 sati BJB Maxi Scooter Club, 6554 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Biću malo dramatičan a nadam se ne teatralan... Jutros sam ustao rano. U 5:30, žena mi je spremila da nešto pojedem i spakovala da popijem pa i zasladim se... Krenuo sam , može se reći na neki kraći put... 200-tinak km, do Beogrda pa nazad, preko Novog Sada. Išao sam preko Titela pa Banatom do tamo. Bilo je dosta hladno, ipak je već novembar. Usput naleteo na ovakve prizore. Sluti da će biti lep dan. Divan jesenji dan, sunčan... Već se nešto posle 6 sati probijalo sunce kroz izmaglicu... Ali imam gadan neki osećaj, ne znam ni da li je to osećaj, ali eto razlog ove vožnje... Pre godinu dana, isto tako su neke žene i majke spremile neke sendviče, nešto slatko i da se popije svojim ukućanima jer su krenuli na put. 16 njih je tog isto tako lepog, jesenjeg, sunčanog novembarskog dana završilo pod tonama betona, zbog nečije nebrige, halapljivosti, nezasitosti da se uzme što više, namakne gde god može... Zašto pominjem da je bio lep, sunčan, novembarski dan. Bogu treba da zahvalimo, jezivo je to reći da je bilo tako jer da je padala kišica, pod nastrešnicom bi bilo 150-250-400 ljudi a ne "samo" 16. Kako to ružno zvuči samo... Njih 16 a skoro svi su iz ovih krajeva iz kojih šaljem ove lepe slike jutarnje izmaglice, neće imati priliku to ikad da vide a 17-ta osoba neće nikad moći svoje dete prošetati negde da vidi tu i druge lepote... Jer je nekom palo na pamet da stavi 27 tona tereta na 60 godina staru nadstrešnicu, jer je nekom palo na pamet da brže - bolje izjavi na javnom servisu da "eto kad smo sve renovirali i silne pare dali, zašto nismo samo tu nadstrešnicu renovirali, nije mi jasno"... Jer je neko lagao bar 10 puta da je "dao svu dokumentaciju" i da evo godina dana još uvek niko nije kriv za ubistvo tih nevinih ljudi! I jer je neko pitao snishodljivo u vezi subote: "jel ima neka utakmica?" Evo ti utakmica nepomeniče, rezultat su ti servirali gradjani koji nisu zaboravili ovaj zločin. I još mnogo, mnogo njih koji nisu mogli biti danas u NS a žale itekako za tim ljudima. Svima vama koji ste bili danas, želim da se zahvalim od srca, ponosan sam na sve vas i nadam se da ćemo vrlo brzo imati vožnje samo i isključivo lepšim povodima. Bila mi je čast, kao i uvek biti deo ove plemenite kolone 38 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4959 Napisano pre 2 sati Drug član, 488 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima. Utisci su me stigli, sve što se desilo i pre godinu i što se desilo danas... Samo da kažem, zaista danas svi, ali bukvalno svi koji smo bili zajedno, dao se lični maximum... Baš onako kako je trebalo da bude. Dostojanstveno i časno!!! 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 5702 Napisano pre 2 sati Drug član, 1226 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Sreli smo i našeg dragog, saobraćajca @Patriota do parkinga kod Biga sa nama. Doduše na Apriliji ,al' ajde. Jovo srećno. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Деда Миле 47 Napisano pre 1 sat U prolazu, 18 postova Lokacija: Нови Београд Motocikl: ZX9R Prijavi odgovor kao problematičan 6 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 569 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 684 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi bili ste senzacionalni gledajuci vas sa strane..... Pre biga kad ste isli u suprotnom smeru sam bio redar u pesacima. Ljudima je zastao dah.... Svaka cast! 7 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 12640 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 1328 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Eto bilo par motora 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 12640 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 1328 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan @ProMaster gde si bio parkirao, baš smo gledali da te nadjemo ali bez uspeha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 4959 Napisano pre 1 sat Drug član, 488 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 690 enduro, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, severian je napisao: ustvari duboko potresno Ovo me je jako šutnulo. Svi mi imamo neku svoju tačku pucanja, kada se slomiš, kada ne možeš više da kontrolišeš emocije... Mene je stiglo sve na povratku kući, slike nesretnih ljudi što izgubiše život, lica ljudi dok je trajala ćutnja, pesma hora "Cveta trešnja", ovaj okupan suncem dan, a Srbija ugušena tugom... Priznajem, jako teško sam podneo, i nisam još podošao... 8 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 2343 Napisano pre 1 sat Zainteresovan, 832 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ono, stvarno, bilo je i bahatog sveta. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5639 Napisano pre 1 sat Drug član, 2704 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kad je krenulo cutanje naježio sam se, toliko ljudi na jednom mestu a da niko rec ne progovori. Kad smo krenuli od Bg-a negde kod Pazove me uhvati, suze idu a ne mogu da stanem. Ovo sve ne može ni jedna kamera da prenese. 6 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 9415 Napisano pre 1 sat BJB Maxi Scooter Club, 6554 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Procene MUP-a na terenu, po rečima Olenika 140 do 160 K ljudi, a zvanični mup "na neprijavljenom skupu 39 K u pik-u" Čekamo Arhiv javnih skupova ali i ružno je licitirati brojevima. Ovo je bilo spektakularno i dostojanstveno! Pravi, narodni, dan žalosti a ne "šatro" sektin očajnički pokušaj pranja savesti 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 12175 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 2180 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Interceptor BP je napisao: @ProMaster gde si bio parkirao, baš smo gledali da te nadjemo ali bez uspeha. Na kružnom toku pre parkinga.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 12640 Napisano pre 56 minuta Ne silazi, 1328 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Ex Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa...to skroz na drugom kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 10227 Napisano pre 53 minuta Drug član, 1012 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 6892 Napisano pre 53 minuta Pana, 695 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazak u NS u ranim jutarnjim časovima preko Mišeluku i mosta Slobode glatko. Vožnja bulevarom i parkiranje bez problema i zastoja. Povratak preko Žeželjevog mosta i Petrovaradina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13623 Napisano pre 49 minuta Ne silazi, 3079 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za današnju organizaciju vožnje ! Prvo od prijavljenog skupa, za policiju nemam reči. Uz pomoć naših redara (veliko hvala ! ) svaka raskrsnica je bila pokrivena, nikakvih problema nije bilo u putu. Veliki plus za lokaciju parkinga BIG šoping centra. Ni jedan motor nije bio zaglavljen, svi smo lagano prošetali do železničke stanice. Mirno i dostojanstveno smo odali poštu stradalima... Na kraju, poruka na zadnjoj strani autobusa sve govori: Hvala Novi Sade na gostoprimstvu, hvala svima na današnjem okupljanju. I da, pružio sam ruku ljudima koje sam do sada znao samo virtuelno. Ovo su neki od njih: @drmilan_ @Best @alexanto 16 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6637 Napisano pre 49 minuta Drug član, 2836 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S 1999, SV650S 2000, Simson SR50, Cagiva Mito 125, Simson S51, Tomos Automatic A3SL, A3... Prijavi odgovor kao problematičan Pratio sam desavanje uzivo na televiziji od pocetka. Ljudi moji kako sam se isplakao kad je hor krenuo. Suze liju kao iz kabla. Sreca pa sam klincu dao obaveze u njegovoj sobi (da ne gleda i ne slusa TV) pa sam uspeo da se sakrijem od deteta. Hvala svima, vama posebno, ali hvala svakom pojedincu koji je otisao i ispostovao! U nadi da ce se stvari popraviti i da ce dobro pobediti zlo. Mora da pobedi! Hvala jos jednom!!! 7 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stelt wasa 104 Napisano pre 25 minuta U prolazu, 18 postova Lokacija: Petrovaradin Motocikl: BMF F800 GS Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/watch?v=1457788835284950 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 13951 Napisano pre 17 minuta (promenjeno) Drug član, 1811 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Skup je bio veličanstven, dobro organizovan i od strane redarske službe ali i što reče Blaža od policije, što me je prijatno iznenadilo. Motorista je bilo nikad više, rekao bih, biciklista, pešaka i ostalih ljudi dobre volje koji su na jedan dostojanstven način odali godišnji pomen stradalim ispod nadstrešnice. Lepo je i tužno bilo biti danas u Novom Sadu... Promenio pre 17 minuta član bajker71 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...