Jump to content

Moto Zajednica

dexex

Članovi
  • Broj tema i poruka

    25
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Bgd
  • Motocikl
    Beverly S 300HPE

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

dexex's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

17

Reputacija u zajednici

  1. Reklamiraću u svakom slučaju , samo čekam servis na 1k tj nisam siguran da li da jurim prodavce ili servis. Što se veličine kofera tiče slažem se ali su mi u tim dimenzijama svi nekako ružni. Evo kako čuči na ofrzi:
  2. Sad sam provalio da je to strana gde je štep loše odrađen na pregibu sedišta.
  3. Evo i slike, u međuvremenu je obogaćen originalnim tamnijim vizirom, to je ipak must have. Kofer razmišljam da stavim Givi rivieru, ne znam da li je 46l previše za Beva.
  4. Vezano za ventilator, ispravan je nego baš iznenadi, blejiš na semaforu i on grune odjednom. Uklapanje plastike, slažem se malo poguras prstima i skoro pa legne uglavnom su to mesta koja se ne vide, niže kod nogu, nije strašno ali nisam očekivao, Medley je bio mnogo bolje upakovan. Što se izgleda tiče Džimi podržavam, iako mi je adv350 pa donekle i xmax bio nekako poželjniji (nisam mogao da zaokružim cifru) ali su ih ovi kinezi ubili kopiranjem, ne znaš šta ti dolazi u susret tako da ne žalim uopšte. Bev je koliko toliko ostao prepoznatljiv na neki način uz Vespu. Ne krcka ništa, odlično ide, portošnja je nešto malo ispod 4l. Moguće je uzeti dodatnu garanciju još 2 god i to može da se uradi i mesec dana pre isteka fabričke tako da imam vremena da razmislim. Ova zelena mu baš opasno stoji, šteta što nije bilo u salonu kada sam išao da bezecujem kanticu. Ova moja je crna ali na svetlu deluje plavo, mao me zeza sada oko izbora kofera pošto mi ne pada na pamet da uzimam fabrički-mnogo je ružan.
  5. Hvala Božo, promakla mi je ta informacija za modul, ok jasno da štede gde stignu pa ga skinuli indijanci, btw imao sam ga na Medley , nego što me prodavac ubeđuje da ima i kao pitaj na servisu... Ok da ne dramim onda za ventilator kada dođe redovni, i onako se raspadaju momci u servisu, ove godine su baš naprodavali Beverly-a.
  6. Zdravo, Uzeo sam nedavno novi Bevely 300HPE s model 24_t o godište pa imam par pitanja i utisak. Utisak je da smo otprilike zadnja rupa na planeti gde nam isporučuju komade koji jedva zadovolje standarde ili je samo moj primerak loše sklopljen , elem volan blago ukrivo, svetla bacaju previsoko, vratanca sa leve strane ne ležu do kraja za nekih do 1mm pa je to nadomešteno kod desnog nogostupa gde bočna plastika štrči takođe jedan mm. Štep na sedištu na jednom mestu loše odrađen pa ima mali bubreg i sve tako neke sitnice (srećom nisam picajzla). Bez obzira na to jako sam zadovoljan kako se ponaša u vožnji i kako ide generalno, trenutno se razrađuje pa ga ne forsiram previše. E sad pitanja, prvo ubeđuju me u PGS-u me da uz S model ide MIA modul ali ga kod mene nema ( ne gori na displeju ikonica i nema BT signala) videću na prvom servisu na 1k šta će reći u vezi toga i drugo, ventilator hladnjaka je bučan kad se uključi, danas je baš bilo toplo a vukao sam se u saobraćaju pa se uključio u jednom trenutku na semaforu, obično se ne pali pa me zanima da li je to normalno (buka)?
  7. Ja sam PGS-u pisao i pošto sam prešao 3k km rekli su mi da dođem na proveru u bilo kom trenutku a da servis radim na 5k dakle negde na kraju sezone. Došao danas oko 12h i odmah su ga pretresli ( mada je bilo dosta mašina okolo). Pitao sam za ulje , kažu da koriste odlično ulje ( ne sećem se koje ) ali je kao što fabrika kaže 0w 30. Neki kurir im je tražio da sipaju 10w 40 i proveravali su kasnijei kažu da se nije primetila nikakva promena što se tiče rada motora, potrošnje... Inače mlađi majstor je nahvalio Medley_a kaže da je best buy što se grada tiče, da 400 nema smisla a da 300 troši skoro duplo više, tako da su me malo ohladili od zamene za jači.
  8. Uskoro idem na godišni redovni (negde polovinom maja) pa ću baš pitati za ulje, ako neko ima još neko pitanje, pišite ovde.
  9. Evo i ostalih preporučenih proizvoda , ko nema original uputstvo: Transmission oil 80W-90 Lubricant for gearboxes and transmissions. SAE 80W-90; API GL-4 DOT 4 brake fluid Synthetic brake fluid. SAE J 1703; FMVSS 116; ISO 4925; CUNA NC 956 DOT4 Anti-freeze liquid, ready to use, colour red Ethylene glycol antifreeze liquid with organic inhibition additives. Red, ready to use. ASTM D 3306 - ASTM D 4656 - ASTM D 4985- CUNA NC 956-16 Lithium-based grease Lithium-based grease, suitable for various uses.Yellow grease ISO L-X-BCHA 3 - DIN 51 825 K3K -20 Water repellent spray grease Water repellent pouring calcium spray grease. R.I.D./A.D.R. 2 10°b) 2 R.I.Na. 2.42 - I.A.T.A. 2 - I.M.D.G. class 2 UN 1950 Page 9022 EM25-89
  10. Fabrika kaže: Engine oil 0W -30 Synthetic lubricant for four stroke engines (-15°C< T <40°C) SAE 0W-30 ACEA A5/B5-04 - VW 503 00, 506 00, 506 0
  11. Ja samo prenosim šta su mi rekli, pretpostavljam da znaju zašto to kažu, ja ne znam šta je u pozadini. Moguće da nije samo nivo ulja, možda mu proveravaju i miris Generalno ja na moju "mašinu" nemam zamerki , ide kad mu daš gas a hoće i lepo da koči
  12. Ma ja gledam klipove na YT i sve neki Tajvanci, Vijetnamci,Filipinci... još malo i propričaću tako da meni to isto Ko vam kriv kad vozite Koreance.
  13. Ja sam bio za Medley_a kod njih na 1000km i rekli su mi da svratim na 3k na proveru nivoa ulja (bez najave, bez plaćanja, da banem samo- stvarno su ok), redovna zamena je na 5k. Izgleda da Tajvanci nisu konzistentni kod sklapanja mašina i da se desi da izađe lošija kanta koja troši više pa kako ti se zalomi. Ja sam sam proveravao na 2500 i nivo je na max.
  14. Imaju neku masinu, bukvalno dizu skuter rampom na metar visine, vezu sajlama... E sad moguće da ima i drugih oblika ali je ovakva bila kod mene. Ja sam mislio da ce da me obore jer nakon blokade morao sam da poguram skuter nogom da krene toliko je bio mrtav a vremenom se zalaufa pa je blizu granice. Međutim prošao sam.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja