Jump to content

Moto Zajednica

Uzicka Republika - Voznja za Marka - Nedelja, 13.07.

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 188 postova
  • Motocikl: Dl 650/22

Ljudi, hvala Vam, čast je bila biti medju Vama.

Markovim roditeljima svaka čast, trebalo je ono izdržati, meni je junak dana njegova gospodja, naklon do poda, a količina komsija pokazuje kakva je to familija, hvala i njima.

Uzice divan domaćin, nadam se da će mo se sa njima srecati lepsim povodom.

Ne znam da li ovo vrši neki pritisak na okupatora, ali menja našu zemlju, ljudi se smeju, ne plaše i ono sto je evidentno, sve vise vremešnih ljudi na blokadama.

Do sledece akcije, pozdrav

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1151 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25
14 minutes ago, Blaza said:

Sad na vestima na N1 pročitali sve osim Marka i još jednog. Njih puštaju sutra ?

Bane i Kreja ostali, al' njima sutra istice rok za zalbu. verovatno ce i njih sutra pustiti...

• Sviđa mi se 1

• Drug član, 1206 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008.

Zasluga u ovom puštanju je samo malo i naša, ali i to malo je jako veliko! @Marko05 legendo, čekamo te da se javiš 💪

• Sviđa mi se 2
  • Podržavam 1

• Drug član, 1188 postova
  • Motocikl: Lep

Ako neko sazna sutra dal su pustili i tu dvojicu, neka javi. Moraju svi biti pusteni, znali ih licno ili ne, bili clanovi ovde ili ne.

Siguran sam da ce se nas clan Marko javiti ovde.

Promenio član Abi
  • Sviđa mi se 1
  • Podržavam 1

• Integrisan, 8830 postova

Apsolutno, lepo je rekao Pavle, student: "Nismo pušteni, dok svi nismo pušteni!".

Niko ne sme biti ostavljen na cedilu!

Solidarnost, odlučna i čvrsta i istrajna, je ono protiv čega ne znaju kako. U njihovom svetu ljubav, "ugled", divljenje, pravda... sve se kupuje! Ne mogu da izađu na kraj sa motivisanim ljudima!

• Sviđa mi se 5
  • Podržavam 1

• Vozac A kategorije :D, 1021 postova
  • Motocikl: Suzuki V Strom DL 650
pre 36 minuta, Blaza je napisao:

Sad na vestima na N1 pročitali sve osim Marka i još jednog. Njih puštaju sutra ?

Има снимак како Маркан поносно и уздигнуте главе излази :)

• Sviđa mi se 11

• Svrati ponekad, 185 postova
  • Motocikl: Enduro
pre 52 minuta, Luka9905 je napisao:

Au ekipa, svaka vam čast!

Naklon do poda.

Kakva sila, auuuuuuuuuuuuuuuu

Dobijena bitka, hajde i rat da dobijemo! Danas u Pančevu 100 ljudi legitimisano, bagra će 100 prekršajnih naloga izdati.

Za koji prekršaj će se tereti, znaš li?

Voleo bi da znam za šta se hvataju. Nisam bio lenj pa sam pročitao zakon o javnom okupljanju i mislim da se može vrlo lepo mitingovati a da se ne bude u prekršaju, što je interesantno za sva manja okupljanja koja su kritična jer tu policija reaguje. Na masovnijim skupovima nema bojazni od toga koliko vidim na užičkom primeru.

• Sviđa mi se 2

• Drug član, 362 postova
  • Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900

@profesorkosmosic Nemam pojma, pretpostavljam da je nešto iz Zakona o javnom redu i miru.

Pančevački portali objavljuju da su okupljanja dozvoljena po članu 13, stav 1, tačke 4, Zakona o javnom okupljanju, koji glasi:

"Član 13

U skladu sa ovim zakonom ne prijavljuju se:

1) okupljanja u zatvorenom prostoru;

2) verska okupljanja u verskim objektima i druga tradicionalna narodna okupljanja, vašari, sabori, svadbe, pogrebi;

3) državne svečanosti, jubileji i druga okupljanja koja organizuju državni organi;

4) spontana mirna okupljanja, bez organizatora, kao neposredna reakcija na određeni događaj, nakon tog događaja, koji se održavaju na otvorenom ili u zatvorenom prostoru, radi izražavanja mišljenja i stavova povodom nastalog događaja.

Na skupove iz stava 1. tačka 4) ovog člana, ne primenjuje se odredba člana 7. ovog zakona.

Spontanim mirnim okupljanjem iz stava 1. tačka 4) ovog člana ne smatra se okupljanje na koje poziva fizičko ili pravno lice koje je, u skladu sa odredbama ovog zakona, organizator okupljanja."

• Sviđa mi se 1

• Svrati ponekad, 214 postova
  • Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000

Igrom slučaja, nisam mogao da dodjem, ali sam zato prelistao sve slike i snimke, meni liči da je bilo supeer!
A ceo utisak je veći, jer je sve krunisano puštanjem kolege i ostalih ljudi iz pritvora.

Svaka čast ljudi!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Drug član, 954 postova
  • Motocikl: MT-09 Tracer

Ima i mala nuspojava našeg pojavljivanja kod Markove porodice. Dragan i ja smo skoro sve vreme proveli u razgovoru sa Markovom majkom koja je jako emotivno doživela pojavljivanje tolike grupe. Bila je preponosna na svog sina za njegov aktivizam i što ima takvu zajednicu iza sebe. Kao profesorka sociologije, ona je takođe od mladih dana bila u sukobu i sa bivšim režimima tako da Marko na neki način nastavlja porodičnu tradiciju :).

Ono šta je dodatni efekat naše pojave kod njih je to što je Marka prijavila komšinica ćaci-policajka i što je ista videla i doživela u tim trenucima. Mogu samo da zamislim kako se osećala gadura kada je videla kolika je ekipa došla da podrži Marka. Ona toliku ekipu nije okupila ni na svadbi (ako ju je uopšte imala) a neće sigurno ni na sahrani...

Zato sam hteo da nekim transparentom ili izjavom poručim policiji, tužiocima i drugim poltronima koji razmišljaju od danas do sutra:

PAZITE ŠTA RADITE STUDENTIMA I GRAĐANIMA - TO SU LJUDI KOJI ĆE SUTRA ODLUČIVATI O VAŠIM SUDBINAMA!

Promenio član ZoraNS
  • Sviđa mi se 31
  • Podržavam 2

• Drug član, 954 postova
On 13. 7. 2025. at 20:57, sashac je napisao:

520247787_10235801241521914_655350941119

A ovog kera da sam video u Užicu bio bih siguran da je Markov (i bez ove fotke)....:rolleyes:

• Haha 1

• Drug član, 954 postova

Ono što me danas pomalo muči je da se ova hapšenja i razne situacije veštački stvaraju kako bi se fokus i priča skinula sa onog najbitnijeg, a to su IZBORI. Ako pogledate vesti iz prethodnih dana, zahtevi za izborima se gotovo i ne pominju, a mislim da je upravo to cilj žvalavog&Co...:neznam:

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja