markommarko 1343 Napisano Petak u 19:54 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 8. 2026. at 17:57, No_LiMiT je napisao: Mislim se da uzmem onaj nosač pa stavim oko viljuške Ja stavio na taj nosač na viljušku, pandur pogledao kada me je zaustavio, ništa nije rekao, sve prošlo kako treba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skandi 387 Napisano Petak u 23:27 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, RankoBg87 je napisao: Jel ima neko normalan da vozi ovaj motor? Negde na plavom si napravio pogrešno skretanje ako tražiš normalne 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2160 Napisano juče u 00:01 (promenjeno) Drug član, 1157 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 Tako se vozi adv On 8/6/2026 at 5:57 PM, No_LiMiT said: Gdje ste stavili naljepnicu za registraciju? Mislim se da uzmem onaj nosač pa stavim oko viljuške, eventualno oko crash bara mada preširok je da njega hm. Ružno mi za vjetrovran staviti a ne bih na plastiku negdje, sad je sa strane na plastiku ali ne sviđa mi se. Sent from my PTP-N49 using Tapatalk Nosi u novcaniku ili negde, mislim da ne moras lepiti. Mene bar nisu dirali nigde, na granici sigurno ne gledaju to. Promenio juče u 00:03 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 3245 Napisano juče u 05:55 Drug član, 551 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan @Blackenedu okviru ove akcije zaustavljanja svega što ima dva točka, pisali su za nalepnice samo tako. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 302 Napisano juče u 18:45 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jel radio neko grafike za malog emtejca kod nas? Nisam video ovde na forumu nesto zanimljivo za malisu vec samo za 800 MTX. Kako to prolazi na tehnickom, jel prave problem itd. Jel ima neko iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6936 Napisano pre 12 sati Nemanja Stojanović, 1865 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Moj je bio ceo RedBull, ali nisam išao na tehnički jer nov motor ne mora prve dve godine Ali mi niko nije pravio problem, a zaustavljali su me više puta. Na kraju je bio i ceo crn, ja ga prefarbao, takvog sam ga i prodao. To dalje nije problem jer ako se dobro sećam crna je i upisana u saobraćajnu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 302 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, Skittles je napisao: Moj je bio ceo RedBull, ali nisam išao na tehnički jer nov motor ne mora prve dve godine Ali mi niko nije pravio problem, a zaustavljali su me više puta. Na kraju je bio i ceo crn, ja ga prefarbao, takvog sam ga i prodao. To dalje nije problem jer ako se dobro sećam crna je i upisana u saobraćajnu. Gde si uzeo grafiku? Lici mi na onu sa alija, bar je meni naletela ponuda tamo za red bul. Kakav je bio kvalitet stampe i lepka? Video sam i dobre i lose. Inace meni je u saobracajnoj upisana "s. siva", pretpostavljam svetlo siva pa mi farbanje u crno bas i nije zgodno. Razmisljam i da uzmem drugi set bocnih plastika gde ce jedne da budu za tehnicki a druge za voznju ali bih radije ulozio novac u bitne stvari kao sto su gume i sl. Cudno mi je da jos uvek nema nikog kod nas da radi grafike za ovaj model jer je preko to bas popularno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 6936 Napisano pre 6 sati Nemanja Stojanović, 1865 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Sa alija, bila 60€ ako se ne varam, i onda mi uzeli još 20 kad je stigla. Džaba kako okreneš. Ja sam nudio ovde ko hoće da precrta šablon, ali nikome nije bilo interesantno da se bavi time... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1217 Napisano pre 29 minuta (promenjeno) MK SO Zandarmerije, 867 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,SYM SYMPHONY 125sr Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, mandrak_ said: Gde si uzeo grafiku? Lici mi na onu sa alija, bar je meni naletela ponuda tamo za red bul. Kakav je bio kvalitet stampe i lepka? Video sam i dobre i lose. Inace meni je u saobracajnoj upisana "s. siva", pretpostavljam svetlo siva pa mi farbanje u crno bas i nije zgodno. Razmisljam i da uzmem drugi set bocnih plastika gde ce jedne da budu za tehnicki a druge za voznju ali bih radije ulozio novac u bitne stvari kao sto su gume i sl. Cudno mi je da jos uvek nema nikog kod nas da radi grafike za ovaj model jer je preko to bas popularno S je oznaka vrste boje,s je obicna,e je metalik,f je folija itd. svetla je B, srednja nijansa M, tamna nijansa D. . AKO JE NPR MOTOR TAMNO SIV OBICNA BOJA,TO JE S SIVA D Promenio pre 28 minuta član brankoXM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...