Marko81 1108 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Zainteresovan, 742 postova Motocikl: XTZ750 | 450MT Prijavi odgovor kao problematičan On 6. 6. 2026. at 7:55, ivannadjalin je napisao: @gago12 i koja je cena na kraju? Super je što čitaju i da rade na tome da poprave uslugu. Ne pišu ljudi ovde bez razloga... Prvi servis na 1000 km (Kragujevac): Promenio pre 14 sati član Marko81 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MladenV 141 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Nis Motocikl: current: CFMoto 450MT; ex: BMW G650GS, Suzuki SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Sa tom cenom, meni se vise isplati Nis - Kg (servis) - Nis, nego da radim u Nisu i da placam 16k. Moze broj do tog servisa u Kg? 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1108 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Zainteresovan, 742 postova Motocikl: XTZ750 | 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Nikom auto KG, trazi Stefana 0600490876. Kada dolazis iz Batocine prodajni salon i servis su im odmah posle krsta sa desne strane puta Promenio pre 13 sati član Marko81 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivannadjalin 229 Napisano pre 13 sati (promenjeno) Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Sombor - Novi Sad Motocikl: Suzuki VStrom 1050, Suzuki VStrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan @Marko81 ovo je skroz korektno. I iskreno mi je jako drago što imate tu mogućnost da odete u normalan servis. Ja sam pre 2 dana u Suzukiju platio 9500 za taj prvi servis. Razlika je samo što sipaju Motul... Promenio pre 13 sati član ivannadjalin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 7424 Napisano pre 13 sati Enduraš, 6735 postova Lokacija: Paracin Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo u kg-u je duplo jeftinije nego u drugim servisima, odlična informacija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9457 Napisano pre 13 sati Ne silazi, 3243 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Samo da ne bude sad korekcija po direktivi iz centrale (da svuda bude ista cena, ali naravno ne realna tj najniža) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7530 Napisano pre 11 sati Drug član, 1658 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Таман имам још 200км до сервиса. Провозам се до Кг и одрадим. Колико се чека на термин? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gago12 47 Napisano pre 9 sati U prolazu, 91 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Suzuki V strom 650 2012, CF Moto 450MT Prijavi odgovor kao problematičan E ovo je realna cena, sve pohvale za navedeni servis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9457 Napisano pre 3 sati Ne silazi, 3243 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Inače ta firma mi ima najsmešnije ime ikada, kako li su se setili: Nikom (ne dam) auto Vrh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rapax 289 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450CL-C, 450MT, 525DSX Prijavi odgovor kao problematičan Javlja mi se da će im se cena servisa sada uskladiti sa ostalima. Previše ste pisali na tu temu, bolje da ste šaputali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...