Marko81 1102 Napisano Utorak u 10:48 Zainteresovan, 740 postova Motocikl: XTZ750 | 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, koja je verzija najnovijeg apdejta MCU (ECU)? Moj je: CF_6AQ2MA0142 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 266 Napisano Utorak u 11:34 (promenjeno) Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, Marko81 je napisao: Drugari, koja je verzija najnovijeg apdejta MCU (ECU)? Moj je: CF_6AQ2MA0142 Pisao sam o tome nekoliko stranica unazad, meni su ubacili istu verziju na poslednjem servisu, koji sam radio pre mesec dana. Primetio sam manje "seckanje" i malo drugaciji i marginalno jaci odziv na gas u smislu vise obrtnog momenta. Pre sam imao fabricki verziju ...141 Promenio Utorak u 11:36 član mandrak_ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1102 Napisano Utorak u 14:44 Zainteresovan, 740 postova Motocikl: XTZ750 | 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Znam da si pisao, ali cini mi se da nije receno koja je najnovija verzija. Ja imam istu verziju kao i ti i primecujem da secka na gasu a pogotovo me nervira cetvrta brzina gde masina zavija kao sirena. Danas sam uradio prvi servis od 1000 km i ovi iz servisa navodno nisu mogli da dobiju gevaru da se raspitaju oko apdejta MCU-a. Prosto neverovatno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 266 Napisano Utorak u 15:25 (promenjeno) Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, Marko81 je napisao: Znam da si pisao, ali cini mi se da nije receno koja je najnovija verzija. Ja imam istu verziju kao i ti i primecujem da secka na gasu a pogotovo me nervira cetvrta brzina gde masina zavija kao sirena. Danas sam uradio prvi servis od 1000 km i ovi iz servisa navodno nisu mogli da dobiju gevaru da se raspitaju oko apdejta MCU-a. Prosto neverovatno... Niko nemoze da dobije gevaru jer se nejavljaju ili imaju iskljucene telefone a komunikaciju mailom potpuno ignorisu, nadam se da ce ovo da isprave u buducnosti. "Zavijanje" u cetvrtoj brzini je poznat simptom kod 450ice a uzrokuju ga gume. Mnogi su potvrdili da sa drugim gumama ne rezonuje. Buka se cuje samo na relativno glatkim asfaltnim povrsinamma i nema veze sa agregatom ako se zbog toga brines. Sto se gasa tice, probaj dadotegnes rucicu gasa, odnosno sajle gasa. Promenio Utorak u 15:29 član mandrak_ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godFree 7 Napisano Utorak u 22:40 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa! Napokon, nakon 2ipo meseca cekanja, od danas ponosni vlasnik mt-jca... Nije siva boja koju sam hteo ali nekako mi sad vise svidja ova crna i lepo su legli sivi rollbarovi sa sivim ramom nazad. Malo je reci da sam odusevljen dosad motorom, evo par slika... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mandrak_ 266 Napisano juče u 06:33 (promenjeno) Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Banat, Vojvodina Motocikl: '25 CFMOTO 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda opako u "Tripple Black" varijanti Promenio juče u 06:40 član alexanto Nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7399 Napisano pre 23 sati Advanced Member, 2524 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno nisam očekivao da će imati ove nove kolor sheme. @godFree Uživaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...