lemy 1536 Napisano pre 6 sati Drug član, 1278 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure, KTM 390 Adventure R Prijavi odgovor kao problematičan Isto je i za KTM ne kukajte . Meni naplatili na 1.000km oko 17.000 zamenuli ulje ostalo ništa, poodvrtale mi se žbice nisu dotegli. Srećom ja posle svake vožnje proveravam sve šrafove inače bi se vraćao peške da se oni pitaju. To je tako svugde, mora i servisna mreža da živi od nečega, obuke, specijalni alati... Naravno po isteku garancije neće me više videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chief.fire 302 Napisano pre 4 sati Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: CF moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Gliga said: Ja sam pre desetak dana platio 14000 za redovni servis na 5000km. Zamenjeno ulje (fakturisane dve litre, ukupno 3620 din) i filter (1008 din), i dosuta 3dl antifriza (240din). Ako ste pratili, ja sam platio 15.400din redovan servis na 5.000km pre manje od mesec dana (servis u Varvarinu). I da, izgleda da svaki ovlasceni za sebe pravi cene sto je tek bezobrazluk s obzirom da pricamo o standardu i istoj servisnoj mrezi! Ono sto mi je nejasno, ja sam zajedno sa serviserom (asistirao) radio, sipali smo tacno 2,7l ulja do gornje crte (naplacemo 3l ulja sto je sasvim OK).... kako su tebi sipali i naplatili 2l ulja?! Ispada da ti fali jos skoro 1l ulja u motoru?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 3188 Napisano pre 3 sati Andragog, 5729 postova Lokacija: On off road Motocikl: MV AGUSTA 1000 EXC450 Prijavi odgovor kao problematičan Dali su mu ono tvoje 0,3 i jos od nekoga ! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 7312 Napisano pre 2 sati Advanced Member, 2494 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan @chief.fire Apsolutno nemam pojma ni kako ni zašto. Svakako ne fali ulja a evidentno je novo i sveže. Pretpostaviću da je gospodin koji je pravio fakturu pogrešio. @lemy To što "svi" tako rade nipošto ne znači da je normalno. Zajeb je što vozila postaju takva da će ih u bliskoj budućnosti biti nemoguće samostalno održavati. A to će biti važno samo ukoliko i dalje budemo mogli da ih kupujemo (cenim da će to sve ići na pretplatu, k'o sada softver) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...