RankoBg87 7872 Napisano Jun 10 Ne silazi, 3462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda juce bio svuda veseo dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 4443 Napisano Jun 10 Malinar u pokusaju, 1894 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, piki je napisao: Kakva drzava , takav i saobraćaj, bezobrazni, bahati, bolekurčivi za druge, samo daj meni i nikome vise,ološi klasični. Nažalost i vlast je ogledalo naroda, Srbi su većinom stoka i govna, pokvareni, sebični, samoživi, zajedljivi, podrugljivi, nekulturni i prosti. I to kaže čovek koji voli svoju zemlju i taj isti narod. Saobraćaj je, sem te vlasti, takodje ogledalo mentaliteta jedne nacije. 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7872 Napisano Jun 10 Ne silazi, 3462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ako jedan uradi nesto los ei drugi ce, kad vidi onda kaze kad moze on mogu i ja pa tako krene zacaran krug, parkiranje na stajalistima je ko dobar dan i jos se bune kad im autobus svira a na sve to ne moze lepo da stane na stanicu pa zatvori traku i onda koliko njih ceka bus umesto da prodje a to je sve zbog nekog kretena koji se napravio pametan, ne znam jel ko prolazi kroz Zeleznik, kod Lole gde su stanice, kod semafora, auta parkirana na stanici, ni jedan bus ne moze lepo da stane i zbog toga su kolone do Makisa, Beograd je postao ludnica, lapa je obilaznica al dzaba kad je sve u centru i ko god hoce da dodje do neke tacke on mora da zaglavi hteo nehteo. Nek je vlast kakva jeste al nek se vrati saobracajna na ulice pa ce lako da se napravi kultura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 22068 Napisano Jun 10 Ne silazi, 1351 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta? E to je napravila vlast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1201 Napisano Jun 10 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Raskrsnica? Ma koga briga. Prvo migavac levo, pa ode pravo, a zatim zaustavljanje... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7872 Napisano Jun 10 Ne silazi, 3462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Danas je i bilo ok, al mora biti neki pobednik. Guzva standardo kod Ade, SD table, kako sam napravio malo razmaka lik je krenuo da se prestroji, bukvalno je mogao da me gurne bokom, sviram on diže ruku kao izvini pa jebe mu majku stani pogledaj, sta mi znaci ruka ako si me oborio a jos sam tu, ne privlacim se, u svojoj sam traci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kkovic 713 Napisano Jun 10 Zainteresovan, 183 postova Lokacija: NBG Motocikl: TBD Prijavi odgovor kao problematičan Ista situacija, 3 trake, SD table, žuti audi stari A4 karavan spušten sa ogromnim felnam pre neki dan. Valjda kad vide 3 trake ne znaju gde im se više sviđa pa idu cik cak. Zna tačno šta radi nisam mu ni svirao. Da sam produžio malo više, tačno bi dobio novi far besplatno, a on bi imao zanimaciju sa tim sranjm do sledećeg leta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 17278 Napisano Jun 11 Integrisan, 8625 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da znam auto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 370 Napisano Jun 11 Zainteresovan, 408 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/9/2026 at 5:54 PM, RankoBg87 said: Svaki dan je haos al danas bas ono. Na dva tocka sam. Saljem na pešački, siroku ulica, žene pored mene bukvalno staje na pola pesackog, otvoren joj prozor reko gde ces i naravno teleci pogled samo pravo. Kreten skrece levo i naravno da dao migavac kad je stao da skrene a na sve to stao uz desnu ivicu a ne levo do linije. Zena prolazi na crveno u Bulevaru iz sporedne ulice ispred tramvaja, ovaj je zvoni ona se vraca u rikverc a zena iza na pesackom gura kolica, hvala bogu nista, koliko je vrisnula da sam je cuo i ako mi radi muzika. Kroz k. Milosa neki ne Bg table, ne znam gde bije, kolaps napravio, nit da ide pravo nit da se prestroji. Na Obrenovackom neki deda leva traka i ide da oslobodi Beograd, glavu su mi probili koliko su svirali. Za danas mi dosta. Moraš brže da voziš, gledaš pravo i gas 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 6687 Napisano Jun 12 (promenjeno) Drug član, 589 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Sedim ispred picerije, srkućem ristante. Zona skole, ono radar, svetlosna signalizacija. Ide BMW, 20 god, E bmliga, zatamnjena stakla, zatamnjena zadnja svetla, skinuta oznaka(garant 520 d, sramota). Opušteno 80 kmh, posle 50 met kreće da koči sledećih 100mer, skreće, naravno bez žmigavca. Verovatno sa Pajonira trešti "uspeo sam u životu zavide mi svi". Takvim pajserima ne treba oduzimati poene, davati zabrane, pisati novčane kazne. Ne, za te oblike života treba sledeće- oduzeti vozilo i primorati da isto gleda kada ga presuju. Mislim da bi imalo jak preventivni uticaj na tu sortu Promenio Jun 12 član vex 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ddimic 199 Napisano Ponedeljak u 19:24 (promenjeno) Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI V Strom 650 abs Prijavi odgovor kao problematičan У суботу 13 јуна око 11 и 30 часова кренули на вожњу до Златибора. Кренули од Београда на ауто пут Милош Велики. На аутопуту возили мах дозвољеном брзином од 130 км на час а у тунелима по ограничењу од 80 до 100 км у зависности од тунела или неке деонице ауто пута , која има ограничење од 80 до 130 км итд .Апсолутно су нас сва возила и моторцикли сем камиона и аутобуса претицали са 150 и више км на час. Са 36 година возачког стажа нисам видео оволико лудило и бахатости по питању поштовања ограничења брзине на овом ауто путу. Моторцикли су Сузуки в стром 650 , Хонда Интегра 700 , Јамаха R 1 . Е сад моје питање за све на овом форуму гласи ......... Која је фора да ли се мери просечна брзина ил не свеједно и зашто возачи не поштују ограничење . И после кажу десило се ово и оно .Ко је овде луд и о чему се овде ради. Promenio Ponedeljak u 19:27 član ddimic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2077 Napisano Ponedeljak u 19:36 (promenjeno) Drug član, 1113 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Pa ta ogranicenja cesto nisu bas najsrecnija, ne znam na te konkretne tunele koliko su bezbedni/pregledni ali generalno retko ko vozi po tim ogranicenjima ako nema kamera. Pogotovo dugi tuneli koji su pregledni i dobra vidljivost - ko ce voziti 80kmh, vecnost traje da se prodju tako sporo. Pogotovo kada se navikne na brze deonica od 130kmh+, pa se dodje do tunela koji je fakticki isti put, a ogranicenje 80kmh. Vecina motorista i prestize u dvosmernim tunelima ako neko davi. Promenio Ponedeljak u 19:40 član Blackened 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ddimic 199 Napisano Ponedeljak u 19:52 (promenjeno) Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI V Strom 650 abs Prijavi odgovor kao problematičan Од наплатне рампе после Обреновца до искључења код Пожеге нико није био испод 150 км на час. На целој деоници ауто пута смо можда обишли два аутомобила и један камион. Невероватно ал истинито. Препричавали смо ово на Златибору да човек не поверује ко да смо возили ТОМОСЕ на аутопуту као кад смо били клинци пре 4о година јел се толико познајемо и толико возимо заједно моторе. Са овим ипак јаким моторциклима и поштовањем ограничења смо били толико инфериорни у односу на остале учеснике у саобраћају да су нам морал и его били пољуљани Promenio Ponedeljak u 20:10 član ddimic 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7872 Napisano Ponedeljak u 19:58 Ne silazi, 3462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta je problem voziti 130 pa i 140, leva traka, vratis se, kad trebam motorom na auto putu hocu da plačem, naslonim se i ko malo dete a koliko još ima od 130-150 lagano. Prosečna ne hvata motor posto snima napred. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9372 Napisano Ponedeljak u 20:12 -, 1951 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan A realno 150 i treba da bude ogranicenje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 13097 Napisano Utorak u 05:44 4_tocka_i_karoserija, 2435 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, ser je napisao: A realno 150 i treba da bude ogranicenje A realno, u Srbiji, s obzirom kakvi su putevi i 130 je previše. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1201 Napisano Utorak u 05:57 Zainteresovan, 506 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, ser je napisao: A realno 150 i treba da bude ogranicenje Onda bi ljudi vozili 180 kmh 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7872 Napisano Utorak u 06:13 Ne silazi, 3462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1488 Napisano Utorak u 07:32 Zainteresovan, 553 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ako vozis punto onda je 120/130 ok, a ako vozis neki ozbiljniji auto onda je bas cimanje voziti 130 na autoputu. Realnije je oko 160 a i 180 je ok. Sa R1 na autoputu je ok 180 i vise. Ne vozi se autoput da kruziras i da uzivas vec da sto brze prodjes deonicu. Sto se mene tice nek vozi ko koliko hoce, samo nek vozi desnom trakom. Ja ne vozim brzo i uvek vozim desnom trakom, Ovaj levom moze da ide i 250, meni ne smeta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 7872 Napisano Utorak u 08:28 Ne silazi, 3462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9372 Napisano Utorak u 08:54 -, 1951 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, markommarko said: Onda bi ljudi vozili 180 kmh Sto da ne, ko ima vecu limuzinu koja krstari na toj brzini... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9372 Napisano Utorak u 08:55 -, 1951 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, zaludan said: A realno, u Srbiji, s obzirom kakvi su putevi i 130 je previše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3429 Napisano Utorak u 09:26 Drug član, 1087 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ako kazes da su vozili 140, 150..s obzirom na fabricka laganja brzinomjera, vjerovatno su ta vozila i išla 130 ili malo preko.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 2077 Napisano Utorak u 10:16 (promenjeno) Drug član, 1113 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Po pravilu treba pricati o GPS brzini. Navigacija pokaze uvek realno, ja bar tako gledam. Nazalost preko 130kmh nigde nema sem u Nemackoj. Bilo bu dobro da su na autoputu mnogo veca ogranicenja, bar po danu i kada je lepo vreme ima dosta prostora. Nego ja do skoro nisam dobijao nikavke kazne, sada u poslednje 3-4 nedelje mi pocele stizati kazne za raznih deonica, cak za deonice od par minuta, oni sektori, pa neki semafor na blago crveno u guzvi... Ne voze mi se vise kola po ovim pravilima . Za motor nista (mada nisam na autoputu motorom) Promenio Utorak u 10:19 član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 4087 Napisano Utorak u 10:20 Drug član, 1326 postova Lokacija: New Now Motocikl: B King Prijavi odgovor kao problematičan 52 minutes ago, SlobodanR1 said: Ako kazes da su vozili 140, 150..s obzirom na fabricka laganja brzinomjera, vjerovatno su ta vozila i išla 130 ili malo preko.. A naše kolege se 'vucarale' sa 117-119km/h šalim se, sorry 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...